Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!



Φόβοι ότι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μεθόδους Μ. Ανατολής:
• Επιθέσεις-καμικάζι σε βάρος χριστιανικών εκκλησιών
• Απαγωγές χριστιανών και απαίτηση υπέρογκων λύτρων για απελευθέρωσή τους!
Από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Στην πιο σκληρή φάση του φαίνεται ότι εισέρχεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Οι πλέον των 2 εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, αποτελούν ήδη ένα μη διαχειρίσιμο πρόβλημα. Μετά δε από τη δολοφονική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, ήρθαν να προστεθούν οι αντίστοιχες καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ ότι "τους τελευταίους έξι μήνες φασίστες με μαχαίρια έχουν επιτεθεί σε 500 άτομα με την ανοχή της αστυνομίας, ενώ κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται γι΄αυτούς", με συνέπεια να δίνεται το έναυσμα για αντίποινα φανατικών ισλαμιστών σε βάρος Ελλήνων πολιτών. Στα παραπάνω, συνεπικουρεί και η συνεχής προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ για περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεις σε βάρος μεταναστών!

Στην Ελλάδα, οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά. Η καταγωγή τους δεν είναι μόνον από τη Μ. Ανατολή αλλά και από Δυτική Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδική υποήπερο και κεντρική Ασία. Συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, αποτελούμενο από σιίτες και σουνίτες. Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο γνωστός διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, «τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας από μουσουλμάνους μετανάστες, προέρχονται από κάποιους Αφρικανούς, Αφγανο-πακιστανούς, Σομαλούς και ακραίους Κούρδους. Είναι οι πιο επικίνδυνοι», τονίζει και ειδικά για τους Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς, επισημαίνει εμφατικά: «Προσοχή σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς. Έχουν και συμπεριφορά καμικάζι!».
Η εγκληματική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού στην Πάρο, όπως και η προ ενάμισι έτους άγρια δολοφονία ενός συμπολίτη μας από Αφγανούς για μια βιντεοκάμερα, επιβεβαιώνουν την διαπίστωση ότι Αφγανοί και Πακιστανοί ισλαμιστές μετανάστες, είναι οι πιο στυγεροί δολοφόνοι. Εάν μάλιστα σε αυτούς τους, συνυπολογιστούν και οι φανατικοί Σύριοι ισλαμιστές που αναμένονται να φτάσουν στην Ελλάδα σπρωγμένοι από τον εμφύλιο πόλεμο που διεξάγεται στη χώρα τους, είναι βέβαιον ότι η κατάσταση θα καταστεί απολύτως ανεξέλεγκτη για την ελληνική κυβέρνηση.
Ο φόβος που κυριαρχεί σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και διπλωμάτες, είναι μήπως τα ακραία στοιχεία ισλαμιστών, προβούν σε επιθέσεις-καμικάζι εναντίον χριστιανών, σαν αυτές που σημειώνονται σε ορθόδοξες και καθολικές εκκλησίες στη Μ. Ανατολή και ειδικά στη Νιγηρία, από την εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Επίσης, ο πόλεμος που διεξάγεται στην Συρία βρίθει από θρησκευτικό φανατισμό και μίσος εναντίον των χριστιανών. Ακραία στοιχεία ισλαμιστών, συλλαμβάνουν χριστιανούς τους δολοφονούν επί τόπου, είτε πυροβολώντας τους είτε αποκεφαλίζοντάς τους! Τις δολοφονίες αυτές μάλιστα τις διακινούν σε όλο τον κόσμο από το διαδίκτυο, σαν να θέλουν να περάσουν το μήνυμα για το τι προγραμματίζουν σε βάρος των χριστιανών ανά τον κόσμο!
Το εκρηκτικό αυτό μείγμα, συμπληρώνεται από συνεχείς απαγωγές χριστιανών που σημειώνονται από φανατικούς ισλαμιστές, τόσο στην Αφρική όσο και στην Μέση Ανατολή. Οι απαγωγείς αξιώνουν από τις οικογένειες των απαχθέντων τεράστια χρηματικά ποσά προκειμένου να τους απελευθερώσουν, διαφορετικά απειλούν ότι θα τους στείλουν σε πακέτο το...κεφάλι του συγγενή τους! Ήδη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ζει οικογένεια νόμιμων Αιγύπτιων μεταναστών-χριστιανών, της οποίας συγγενικό μέλος απήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Αίγυπτο και της ζητούν 25.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν! Σε διαφορετική περίπτωση θα τον αποκεφαλίσουν!
Όλες αυτές οι εγκληματικές μέθοδοι ακραίου θρησκευτικού φανατισμού, φοβούνται επιτελείς της κυβέρνησης ότι θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα από ισλαμιστές, οι οποίοι όχι μόνο πληθαίνουν αλλά οργανώνονται στην χώρα μας.
Ο έμπειρος στρατιωτικός αναλυτής-διεθνολόγος κ. Δρούγος, επισημαίνει: «Σύμφωνα με στοιχεία που έχω δει για τις βαλκανικές χώρες, προερχόμενα από σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών, εκτιμάται ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές στα Βαλκάνια είναι γύρω στους 3000. Οι πιο πολλοί φανατικοί ισλαμιστές βρίσκονται στο Κόσσοβο, τα Σκόπια, τη Βοσνία. Στην Ελλάδα οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300, αλλά υπάρχουν και άλλου θύλακες ικανοί να αναβαθμιστούν σύντομα. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά».
15.000 ΕΩΣ 20.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Ο εμφύλιος πόλεμος που διεξάγεται στην Συρία είναι δύσκολα προβλέψιμος. Πάντως, στην ελληνική κυβέρνηση υπολογίζουν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου είναι δυνατόν να εισβάλουν στην Ελλάδα 15.000 έως 20.000 Σύριοι λαθρομετανάστες, σπρωγμένοι διά της γνωστής μεθόδου προς την χώρα μας, από την Τουρκία. Ο Θανάσης Δρούγος υπογραμμίζει:
«Για την ώρα ο αριθμός των Συρίων που έχουν έρθει στην Ελλάδα δεν είναι μεγάλος. Αν τα ΝΑΤΟ όμως προχωρήσει με τον Αραβικό σύνδεσμο σε ενέργεια κατά του καθεστώτος Άσαντ, τότε θα αυξηθεί ο αριθμός τους στην Τουρκία και θα τους πλασάρουν κατά 'δω, με τους γνωστούς τρόπους, κυρίως από τον Έβρο. Εκτιμώ ότι οι πιο πολλοί από αυτούς θα είναι κουρδικής προέλευσης, αν και δεν αποκλείω και από άλλες ομάδες. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα πέσει ο Άσαντ. Ξανατονίζω ότι πολλοί πρόσφυγες Σύριοι, θα εισέλθουν στην χώρα μας εφόσον γίνει στρατιωτική επέμβαση σε βάρος του Άσαντ. Δυστυχώς, δεν έχουμε εμπειρίες από την συμπεριφορά των Συρίων ισλαμιστών όπως έχουμε με Αφγανούς, Κούρδους, Πακιστανούς κ.λ.π. Και οι ίδιες οι πρεσβείες τους εδώ δεν έχουν ιδέα!
Αν ο Άσαντ πέσει από την εξουσία με πιο ήπιο τρόπο, τότε δύσκολα θα κινηθούν προς εμάς, πολλά ρεύματα Συρίων προσφύγων με επικίνδυνες διαθέσεις».
Σύμφωνα λοιπόν όσα επισημαίνει ο κ. Δρούγος, ο μεγάλος κίνδυνος που ελλοχεύει για τη χώρα μας είναι στην περίπτωση που ο Άσαντ εγκαταλείψει την εξουσία μετά από στρατιωτική επέμβαση των ξένων δυνάμεων. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα εισρεύσει στην Πατρίδα μας μεγάλος αριθμός Σύριων ισλαμιστών, για την επικινδυνότητα των οποίων δεν έχει ιδέα ούτε η εδώ πρεσβεία της Συρίας!!!
Αναφορικά με το πόσο πιθανό θεωρεί να δούμε και στην χώρα μας επιθέσεις ακραίων ισλαμιστών-καμικάζι σε βάρος χριστιανών ή άλλες εγκληματικές μεθόδους (π.χ. απαγωγές) που ήδη εφαρμόζουν φανατικοί ισλαμιστές σε Αφρική και Μέση Ανατολή, ο κ. Δρούγος, τονίζει:
«Είναι αλήθεια ότι στη Μ. Ανατολή και στη Νιγηρία έχουν δεχθεί επιθέσεις Ορθόδοξες και Καθολικές εκκλησίες, στις οποίες έχουν υπάρξει πολλοί νεκροί. Δυστυχώς έπονται και άλλα παρόμοια χτυπήματα. Ασχολούμαι χρόνια με αυτές τις πλανητικές γωνίες. Αν περάσουν ακραία στοιχεία μέσα στην Ελλάδα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Στο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί καθόλου αυτή η πιθανότητα. Πιο πολύ με ανησυχούν στην Ελλάδα οι Αφγανο-πακιστανοί και οι Σομαλοί. Αυτές οι κοινότητες που τις έχω μελετήσει στο εξωτερικό, είναι πολύ επικίνδυνες! Το βλέπουμε από μερικά βίαια και φονικά περιστατικά που έγιναν στην χώρα μας και πρωταγωνίστησαν. Μεσανατολίτες και Ινδοί είναι πιο προσεκτικοί.
Δεν έχω στοιχεία για σχέσεις τους με βίαιες ομάδες. Πάντως, Πακιστανοί και Σομαλοί έχουν και συμπεριφορά καμικάζι. Τα ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να μας προβληματίσουν, γιατί είμαστε χώρα σε διάλυση. Χρειάζεται καλύτερο δίκτυο πληροφοριών για ανθρώπινες πληροφορίες, για ανθρώπους που έχουν διεισδύσει στις κοινότητες αυτές, να αναπτύξουμε ειδικές σχέσεις με αντίστοιχες υπηρεσίες ασφαλείας και αντιτρομοκρατίας στο εξωτερικό. Δυστυχώς όλα αυτά δεν τα έχουμε, άρα είμαστε αφύλακτη διάβαση. Τέλος, πρέπει να προσέξουμε πολύ την παρουσία στελεχών και πυρήνων της εξτρεμιστικής-σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ που είναι εδώ στην Αθήνα!».

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.