Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή: Με προβοκάτσιες στήνουν σκηνικό κοινωνικού πολέμου

Χρυσοπληρωμένοι λασπολόγοι στοχοποιούν την Χρυσή Αυγή
Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ με αναφορές σε περιστατικά δήθεν ρατσιστικής βίας, προβοκάτσιες, αλλά και ανύπαρκτα γεγονότα που δημιουργούν κλίμα κοινωνικού πόλεμου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το τελευταίο "ρατσιστικό" έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας δεν είχε καμία σχέση με... ρατσιστικά κίνητρα και οφειλόταν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Εκτός των άλλων, σκοπός αυτής της καταιγίδας παραπληροφόρησης είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νεοδημοκράτες και τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ να απολογηθεί στην Αριστερά, την οποία τρέμει. Με τέτοιους πολιτικούς δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος. Τονίζουμε για μία ακόμη φορά πως η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε εγκληματική ενέργεια, καταδικάζει όμως και τους συκοφάντες που την στοχοποιούν. Οποιαδήποτε δημόσια αναφορά που θα συσχετίζει το Κίνημά μας με οποιοδήποτε περιστατικό βίας θα καταγγέλλεται άμεσα στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Οι πακιστανοί διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ. ότι τον Ιρακινό δολοφόνησαν Έλληνες ακροδεξιοί!

Μόνο στο planet-greece:

Οι αποκλειστικές πληροφορίες, που αποκαλύπτει το planet-greece αλλάζουν τελείως την ιστορία που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα - και που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο υπουργός, Νικόλαος Δένδιας να βγάλει ανακοίνωση, αφήνοντας υπονοούμενα περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής - για την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα. Διαβάστε πώς περιέγραψαν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα....

Οι αποκαλύψεις, που κάνει το planet-greece φέρνουν τα πάνω - κάτω στους ισχυρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας ότι Έλληνες ρατσιστές προκάλεσαν αιματοκύλησμα στο κέντρο της Αθήνας.

5 αυτόπτες μάρτυρες, όλοι τους αλλοδαποί, περιγράφουν μία τελείως διαφορετική διάσταση των όσων εκτυλίχθηκαν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους 5 αλλοδαπούς, ο ένας εκ των οποίων είναι και ιδιοκτήτης εστιατορίου, τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν όπως τα λέει η αστυνομία. Ο ίδιος ήταν ανοιχτός χθες, σχεδόν όλη τη νύχτα, λόγω του γεγονότος ότι εκεί, σε ένα υπόγειο, που έχουν μετατρέψει σε θρησκευτικό τόπο λατρείας, οι μουσουλμάνοι βρίσκονταν μέχρι αργά λόγω Ραμαζανιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους 5 αυτόπτες μάρτυρες, τα ξημερώματα, ένα νεαρό ζευγάρι (άνδρας και γυναίκα) τοξικομανών περνούσε από το σημείο. Κάποια στιγμή ο Ιρακινός με έναν φίλο του, τους επιτέθηκαν στη συμβολή της Αναξαγόρα με τη Γερανίου προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα από την κοπέλα. Ο νεαρός συνοδός της αμύνθηκε. Βρήκε μία πέτρα, με την οποία τον χτύπησε στο κεφάλι. Βλέποντας αυτό, ο φίλος του ιρακινού τράπηκε σε φυγή. Αν και τραυματισμένος, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο ίδιος.

Ο νεαρός άνδρας τον πήρε στο κυνήγι. Στην οδό Αναξαγόρα 17 τον σταμάτησε κι άρχισε να τον χτυπάει με την πέτρα, η οποία ήταν αιχμηρή, μέχρι που τον άφησε αιμόφυρτο. Αμέσως μετά, μαζί με την κοπέλα τράπηκε σε φυγή.

Προσέξτε τώρα τι λέει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της: 

"Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου την 13.15 ώρα κατέληξε". 

Δεν είναι σίγουρη ούτε η αστυνομία από τι προκλήθηκε και χωρίς να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση (!) έβγαλε ανακοίνωση!!!

Και πάμε στο παρακάτω:

"Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε (5) άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις (4) μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν". 

Μα δεν θα υπήρχε ούτε ΕΝΑΣ (!) αυτόπτης μάρτυρας, στην οδό Αναξαγόρα που επισκεφθήκαμε, προκειμένου να υποστηρίξει ότι κάτι τέτοιο συνέβη;

Και γιατί τέτοια βιασύνη από τον υπουργό να βγάλει ανακοίνωση για το συμβάν; 

Περιμένουμε τις επίσημες απαντήσεις από την αστυνομία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.