Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αποκάλυψη :Πράκτορας ο Πακιστανός δράκος; Γι’ αυτό η τεράστια κινητοποίηση φυγάδευσης του.


ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Aπο makeleio.gr:
Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται στο μυστήριο με το δίποδο ανθρωποειδές της Πάρου που έστειλε αδιάβαστο ένα αθώο κορίτσι. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός φίλου αναγνώστη του makeleio.gr, του Στάθη(πάντα είχαμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των φίλων μας)φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις “εθνοτικές” μειονότητες των “Μακεδόνων” και των “Τούρκων” που ζουν στην Ελλάδα.

Είναι το http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/. Ως βινιέτα αναγνώρισης έχει τους χάρτες της Τουρκίας και της “Μακεδονίας”, των Σκοπίων δηλαδή που τα
εξαμβλωματικά παρακλάδια του Σόρος ονειρεύονται για να κάνουν την Ελλάδα, Κόσσοβο.

Turkey & Macedonia,Turkish and Macedonian friendship αναγράφεται στο λογότυπο με πηχαίους λευκούς τίτλους. Και ποιο “πουλάκι” φιλοξενείται σε συνέντευξη για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τους Τούρκους δουλέμπορους; Μα φυσικά ο κύριος Waqas Ahmed, who hails from a small village of Gujrat, is typical. He had paid Rs 700,000 to the agent in Gujrat to get to Unaan. Ο κτηνάνθρωπος της Πάρου. Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι ο ίδιος. Αχμέτ Βακάς. Από το χωριό Gujrat του Πακιστάν. Η συνέντευξη είναι μια τυπική ιστορία ενός κατακαημένου και βασανισμένου μετανάστη, κυνηγημένου από το αστυνομικό σύστημα μιας χώρας που το 50% των κατοίκων της, όπως λέει, είναι ρατσιστές. Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για έναν “φουκαρά” που πουλούσε ηλεκτρικά είδη στην Πλάκα για να ζήσει. Και ξέρουμε καλά ποιοι πουλάνε και πως πουλάνε ηλεκτρικά στην Πλάκα. Είτε τα κλέβουν είτε είναι οι ίδιοι κλεπταποδόχοι είτε τους τα πηγαίνουν για να φαίνονται κλεπταποδόχοι.

Τώρα μάλιστα. Εξηγούνται πολλά. Η υπερπροστατευτικότητα στον κτηνάνθρωπο με τις κουκούλες full face, η “Αμερικανίδα” δικηγόρος του Αλεξάνδρα Δήμου που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και υπερασπίζεται από την εποχή του 2000 Αμερικανούς και όχι μόνον πολίτες που κάνουν διακοπές στα νησιά(δεν είναι έτσι κυρία Δήμου;), οι αστυνομικοί-κασκαντέρ που έπαιζαν κωμικοτραγικού ρόλους μπροστά στις κάμερες των ρεπόρτερ, η διαστρέβλωση και παραποίηση της ηλικίας ενός “πράκτορα” που τον έκαναν με το ζόρι 19 ετών για να τον στείλουν πακέτο στον Αυλώνα και από εκεί σε δίκη που ένας Θεός ξέρουμε πότε θα γίνει, η μυστικοπάθεια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ των Κυκλάδων που τους ρωτούσαμε να μας πουν τα ακριβή του στοιχεία και μας έκαναν την πάπια. Για έναν περίεργο τύπο ενός ακόμα περίεργου εργοδότη του που απ’οτι φαίνεται έχει και άλλες “ενασχολήσεις” κρατώντας αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά σε έναν ξενώνα-μυστήριο.

Μια χώρα “σουρωτήρι” με τους μειοδότες και τους “κουκουλοφόρους” να αρμενίζουν βιάζοντας τα παιδιά μας, αποκτώντας πέτσινο πολιτικό άσυλο εις το όνομα του Αλλάχ και του φιλόδοξου ονείρου της συνένωσης της Νέας Βαλκανικής του Μεγάλου Οθωμανικού Τόξου.

Ακούει κανείς εκεί στην Κατεχάκη;

www.makeleio.gr

2 σχόλια:


  1. Εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο. Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις......

    31) Πρόταση: ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    Για όλους τους ηγέτες των κρατών και τις δημοκρατίες τους.
    Για να μην μπορούν οι φονιάδες τα καθάρματα οι εγκληματίες να δικαιολογούνε τις πράξεις τους, δεν ήξερα κατά λάθος κλπ. Ο άνθρωπος ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ δεν προ-ΥΠΑΡΧΕΙ, κατασκευάζετε και προγραμματίζεται από το περιβάλλον μετά την γέννηση του .Η μόνη διαφορά ενός ανθρώπου από τα ζώα είναι ότι επεξεργάζεται τις πληροφορίες που του διαβιβάζουν οι 6 αισθήσεις του στην 8η αίσθηση =(8αι.), ή επεξεργαστής πληροφοριών, ή νου μυαλό ψυχή κλπ. Ο άνθρωπος είναι ένας βιολογικός επεξεργαστής (συσχετιστείς) συγκριτής πληροφοριών με 6 αισθητήρες που τον φέρνουν σε επαφή με τον έξω του εγώ μας κόσμο (αισθήσεις), και δύο εσωτερικές (χρόνος 7η) και συναίσθηση ή όγδοη (8η) αίσθηση = λογική, μυαλό πνεύμα κλπ. Βλέπε: http://users.otenet.gr/~tzinis/TO-EGO-MAS.htm
    Μόλις γεννηθούμε αρχίζει η εισροή πληροφοριών συμβάντων στον «επεξεργαστή μας» τυπώνονται στη μνήμη του και προγραμματίζεται η μνήμη μας RAM, ο εγκέφαλος ή (8αι). Το DNA είναι η κληρονομική μας μνήμη ROM με όλων των κατασκευαστικών λεπτομερειών του, καταβολών κλπ
    Το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, έχεις και κάποιες ευθύνες υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη ιδιότητα, την λογική, την ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑ. Τέτοιου ανθρώπου να του αφαιρείται η (άδεια κυκλοφορίας οι πινακίδες) ταυτότητα κλπ.
    1) Και για να γίνει αυτό: Οι άνθρωποι, από εδώ και στο εξής πρέπει πρώτα να είναι γνώστες των υποχρεώσεων τους.
    2) Κάθε άνθρωπος που θα κλίνει τα 15 -17 του χρόνια θα του δίνετε ταυτότητα ανθρώπου και θα υπογράφει κατόπιν εξετάσεως γραπτός και προφορικός για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που θα έχει απέναντι των συνανθρώπων του στην κοινωνία κλπ. και για ποιόν λόγο έχει αυτέ τις υποχρεώσεις.
    3) Να ελέγχετε αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή έχει ελαττωμένη μειωμένη λογική, ή υποκειμενική ΛΟΓΙΚΗ, όχι κατόπιν υποδείξεως του δικηγόρου τους;;
    4) Και σε όλους που περνούν άδεια παραμονής στην Ελλάδα κλπ. ("Εισαγόμενους εγκληματίες".)
    ΣΕ κάθε κακή πράξη δίπλα θα έχει και την τιμωρία που θα αντιστοιχεί το αντίτιμων πράξεως. Τα δικαστήρια θα είναι μόνον για φλου περιπτώσεις, (δικηγόροι δεν χρειάζονται γιατί δημιουργούν αδικία).
    Σκότωσες για οιονδήποτε λόγο, ιδεολογία, θρησκεία, προμελετημένα, συνειδητά, θα σε "σκοτώσουν". Οφθαλμοί αντί οφθαλμού =δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι που έχουν σκοτώσει (συνειδητά) είναι καθαρά καθάρματα χωρίς προσμίξεις. Αυτή είναι η αξιολόγηση της αξίας; Δυστυχώς, η ζωή συνίσταται για παιδιά, αγαθούς, μακάριους, φαντασιόπληκτους.
    Πρέπει να "Επιτρέπεται" η ποινή του θανάτου με θάνατο! Πρέπει να Απαγορεύετε η ποινή του θανάτου με θάνατο! Συνέχεια http://freepen.gr/?p=7405#comment-569

    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής. http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;) Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ .ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η Ε.Υ.Π. ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.