Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΓΥΦΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"



 Ιλαροτραγικές στιγμές στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στη Βάρκιζα.

Μέσα στο κλίμα καταστροφής, σαπίλας και διαφθοράς κάποια λαμόγια βρήκαν τρόπο να αισχροκερδίσουν πατώντας πάνω στο όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το περιστατικό συνέβει στο πανηγύρι της Αγ.Μαρίνας Κορωπίου στην παραλιακή Λεωφόρο Σουνίου, όπου μετά από καταγγελείες κατοίκων και την άμεση δραστηριοποίηση πολλών Συναγωνιστών εντοπίστηκαν τρία άτομα νεαράς ηλικίας, φορώντας μπλούζες ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να ζητάνε λεφτά και να προσφέρουν «προστασία» σε πλανόδιους πωλητές.
Ύστερα από επανηλλειμένες ερωτήσεις των Συναγωνιστών οι δράστες παραδέχτηκαν τον άτυπο «διορισμό» τους από τον υπεύθυνο του πανηγυριού που ανήκει στην «κοινωνικά ευπαθή ομάδα» των Ρομά, ο οποίος με την σειρά του επέρριψε ευθύνες σε άνωθεν εντολές...
Δεν γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένες παραδοχές είναι αληθείς, όμως αυτό θα διερευνηθεί δια των νομίμων οδών. Εν τέλει το περιστατικό έληξε με την επιστροφή των φανελών της Χρυσής Αυγής από τους καταχραστές και την απόδοση των χρημάτων που είχαν αποσπάσει πίσω στους μικροπωλητές.

Αποτείνουμε προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα ανεχτεί τους προβοκάτορες. Δεν θα ανεχτεί την καπηλεία του ονόματος της από ανθρώπους του υποκόσμου. Θα διαφυλάξουμε το όνομα μας απέναντι στην συντονισμένη πολεμική του συστήματος και την κουτοπονηριά ορισμένων ανθρώπων. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει σχέση με τέτοια φαινόμενα και θα πρέπει αυτό να το γνωρίζει ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα της Χρυσής Αυγής για το παράνομο και επαίσχυντο έργο τους να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους.
Τ.Ο. Σαρωνικού
Λεωφόρος Σουνίου και 25ης Μαρτίου - Ανάβυσσος (έναντι ξενοδοχείου Plasa Resort).
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 καθημερινά και Σαββατοκύριακο
Τηλ.: 6978 430004







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.