Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Η ΕΒΡΑΙΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.Η Madonna ανέφερε την Ελλάδα μεταξύ των χωρών που μεταχειρίζονται με άσχημο τρόπο τους μετανάστες!

«Φαίνεται πως η μισαλλοδοξία όλο και μεγαλώνει. Στην Ελλάδα, στη Γαλλία και αλλού, οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν τους μετανάστες κάνοντάς τους να κρύβονται και να μην δείχνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Σκεφτείτε τι γίνεται στη Ρωσία με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων», είπε η Madge σε συνέντευξή της σε βραζιλιάνικο κανάλι, εφιστώντας την προσοχή του κόσμου.

Μάλιστα, η «βασίλισσα» της ποπ απάντησε και στην μήνυση του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» για την χρήση της σβάστικας σε βίντεο του tour της.

Όπως είπε, το βίντεο φτιάχτηκε για την μισαλλοδοξία και για το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίσουμε πρώτα...

Σχόλιο του olympia για το θέμα...Τώρα ετοιμαστείτε .....θα έλθουν οι δημοκρατικές δυνάμεις (Αλ Κάιντα, Κλίντον, Μαντόνες, Ριτσαρντγκήρηδες) για να εκπολιτίσουν και εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.