Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Ένας 26χρονος γιγαντόσωμος Γεωργιανός είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας 69χρονης στη Φιλοθέη στις 10 Ιουλίου για να της αρπάξει λίγα ευρώ. Ο δολοφόνος που είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο δήλωσε με απίστευτη ψυχραιμία «Την είδα ξαφνικά μπροστά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο να τη χτυπήσω».
Πρόκειται για τον ίδιο δράστη 30 Μαίου, εισέβαλλε σε διαμέρισμα της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στην Ηλιούπολη και έστειλέ με τις γροθιές του στην εντατική δύο ηλικιωμένους και έναν εργάτη για να τους αρπάξει χρήματα και πολυτελή αντικείμενα.
Οι αστυνομικοί έχουν δώσει στον 26χρονο δολοφόνο το χαρακτηρισμό «μοναχικός λύκος», εξαιτίας του τρόπου που δρούσε. Τα κτηνώδη ένστικτά ήταν αυτά που τον οδηγούσαν σε κακόφημα δρομάκια του κέντρου ληστεύοντας σπίτια και περαστικούς. Για αυτό το λόγο είχε συλληφθεί και μετά από μερικούς μήνες.
Αξιωματικός της Ασφάλειας μιλώντας στο protothema.gr:«επέλεγε τυχαία τους στόχους με βάσει την προσβασιμότητα τους...». Έτσι, παραβίασε την πόρτα του υπογείου και ανέβηκε στο ισόγειο, όταν βρήκε μπροστά του στην 69χρονη Αγγελική Καρποδίνη. Πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει, ο Γεωργιανός όρμησε πάνω της και με απίστευτη μανία την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια άρπαξε ο,τι βρήκε μπροστά του και εξαφανίστηκε.
Ο Γεωργιανός όμως δεν φόραγε γάντια και είχε αφήσει παντού το στίγμα του, βοηθώντας τους αστυνομικούς να τον ταυτοποιήσουν. Χθες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον εντόπισαν στο τέρμα της οδού Πατησίων και τον συνέλαβαν.

iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.