Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ανέβηκε στο Δίστομο η Χρυσή Αυγή


ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ "ΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ
Αύξηση των ποσοστών της εμφάνισε στην Δημοτική Περιφέρεια Διστόμου η Χρυσή Αυγή ενώ μικρές απώλειες είχε το κόμμα στα Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Διστόμου η Χρυσή Αυγή, από το 3,48% που είχε στις εκλογές του Μαΐου, ανέβηκε στο 4,53%. Ενώ στα Καλάβρυτα η Χρυσή Αυγή κατέκτησε την 4η θέση και με μικρές απώλειες από το 6.44% του Μαΐου κατέκτησε το 6,19% των ψήφων.


2 σχόλια:

  1. Αυτό πρέπει να αναφέρεται διαρκώς από το κίνημα μας , ώστε να αποστομώνουμε την προπαγάνδα των λαμόγιων περί 'ναζισμού' της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
    Το λαικό εθνικιστικό κίνημα της Ελλάδας δεν λασπολογείται πια πολιτικάντιδες και λοιπές τιτίκες της TV .
    Μπόλικο ξύδι στην φαπατζού και την νερατζού .
    Ζήτω η νίκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΡΙΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!!!(??)Ετσι κινειται ο προβοκατορικος σιωνισμος.Την ασκηση στην Κυπρο την ειδε κοσμος,δεν μπορεις να την κρυψεις.Οποτε τι κανεις;αποπροσανατολιζεις δημιουργωντας θεμα για μελλοντικη ασκηση Ρωσιας-Κινας και ετσι δικαιολογειται η δικη σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ασκηση!(αυτο δεν πιστεψαμε ολοι σαν αιτιο της πτησης 37(!!) αεροσκαφων του ισραηλ πανω απο Κυπρο;).Αυτο εχει καταγραφει σε ολους ως αιτιολογια,οποτε μετα την διαψευση των περι Ρωσιας-Κινας κανεις δεν θα κατσει να ξανασχοληθει με τους λογους της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ξανατονιζω ισραηλινης ασκησης! (Θα επιτεθουν ξημερωματα,επειδη η ασκηση που εκαναν προχθες στη κυπρο ηταν νυχτερινη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.