Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη μιλάει για τον γιό του


Ο πατέρας του Ηλια Κασιδιάρη ,Παναγιώτης ,μιλώντας στο Πρώτο Θέμα είπε πως ο γιος του δεν έφταιγε για το σκηνικό βίας που είδε όλη η Ελλάδα στα στούντιο του ANT1, καθώς προσβλήθηκε και αντέδρασε έτσι.«Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλη και όχι τα ''Τρία Γουρουνάκια''».

Μάλιστα ο κ.Παναγιώτης Κασιδιάρης αφήνει αιχμές και για τη Ρένα Δούρου «παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσο έγιναν. Δυστυχώς ο κ.Παπαδάκης δεν προστάτευσε τον γιο μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.»

Εκτός όμως από τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και την επιβολή της άποψης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του και μία καλλιτεχνική ψυχή. Όπως λέει και ο πατέρας του, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός «θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του.»

5 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ρε παιδιά!!! Και εγώ αγαπώ την Ελλάδα και θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη αλλά αν είναι δυνατόν να το αποδείξω με αυτόν το τρόπο! Αν είναι δυνατόν, σε μια χώρα που οι Γερμανοί σκότωσαν άμεσα και έμμεσα κοντά στο 1 εκατομμύριο Έλληνες, σήμερα να ψηφίσουμε τους θαυμαστές τους. Καμμένο θα ψηφίσω που είναι κοντά την Εκκλησία και στην ιδιαίτερη ταυτότητα της Ελλάδας και τις ρίζες μας. Αν και αυτός με απογοητεύσει τότε θα βρω άλλους. Δείτε λίγο την πραγματικότητα. Τίποτα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ δεν θα κερδίσουμε με το ξύλο και τις δολοφονίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ .ΖΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.
      ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ

      Διαγραφή
    2. φιλε μου οι ΧΑ τες αγαπανε την Ελλαδα μας οπως οι ναζι την γερμανια τους....γι'αυτο και τους λενε ναζιστες στην γλωσσα των βαρβαρων ελληνιστι εθνικιστες...εξαλου αυτο που πιστευουν ειναι οτι ειμαστε ερμαιο καποιων ανθρωπων και των τραπεζιτων ολοι οι λαοι και θα πρεπει να πολεμησουμε ολοι μαζι εναντιων τους...ναι στα εθνη οχι στην πολυποτισμικη κοινωνια και ο αχταρμας των λαων.......

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.