Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ :"ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ"


Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ,ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ.
ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ "ΡΙΝΓΚ" ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ.
Διαβαζουμε απο την iefimerida.gr:
Κώστας Πλεύρης: «Έτσι θα ξαπλώσω κάτω τον Ηλία Κασιδιάρη
Πεπεισμένος πως σε μία μονομαχία με τον Ηλία Κασιδιάρη θα κατάφερνε εύκολα να τον «ξαπλώσει κάτω», εμφανίζεται ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος σχολιάζει επίσης και την άναδρη επίθεση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κώστας Πλεύρης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, μιλάει για τις πολεμικές τέχνες με τις οποίες ασχολήθηκε στα νεανικά του χρόνια, επειδή ήταν «κοντός και αδύνατος», ενώ σχολιάζει και την κινησιολογία του Ηλία Κασιδιάρη κατά το περιστατικό στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1....


«Σηκώθηκε επάνω, δεν είχε ανοικτά τα πόδια δεν είχε λυγισμένα τα γόνατα και έδινε χτυπήματα που ποτέ δεν δίνονται με αυτόν τον τρόπο. [...] Το χειρότερο όλων ήταν δε, ότι επειδή δεν είχε στάση πολεμικών τεχνών, παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει», λέει ο Κώστας Πλεύρης. Ωστόσο ο ίδιος καταδικάζει απερίφραστα την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως ποτέ δεν χτυπάς κάποιον ο οποίος είναι πιο αδύναμος από εσένα.

«Και ωραίες ιδέες να έχεις, αν τις επιβάλλεις με τις γροθιές, χάνεις τον ανδρισμό σου. Δεν χτυπάς πάντως μία γυναίκα», λέει, ενώ περιγράφοντας ένα αντίστοιχο σκηνικό στο οποίο θα ήταν αυτός στην θέση του κ. Κασιδιάρη, θα έδειχνε τα βιβλία του στην Ηλία Κανέλλη ως αντεπιχειρήματα και σε περίπτωση που εκείνη τον χαστούκιζε, τότε λέει πως θα αποχωρούσε από την συζήτηση.

Ο Κώστας Πλεύρης, σίγουρα δεν είναι πρότυπο γεροδεμένου άνδρα, κάτι που και ο ίδιος παραδέχεται. Ο σωματότυπός του ήταν αυτός που τον ώθησε μόλις τελείωσε το σχολείο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, καθώς την εποχή που ήταν νεαρός, χρειάστηκε αρκετές φορές να προστατεύσει τον εαυτό του.

Αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε και ο ίδιος με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο πλατώ του τηλεοπτικού σταθμού, ΚΟΝΤRA, εμφανίζεται πεπεισμένος πως θα «τον ξάπλωνε κάτω» εάν έρχονταν στα χέρια. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τον είχε αποκαλέσει «ανθρωπάκο 160 χρονών», ωστόσο ο κ. Πλεύρης ψύχραιμος του είπε πως εάν θέλει να λογαριαστούν, να βγουν έξω να τον «ξαπλώσει κάτω»...

ΣΧΟΛΙΟ :ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ .ΦΤΑΝΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ .ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.