Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Σε Σόδομα και Γόμορα μετατρέπει την ελληνική κοινωνία το ΠΑΣΟΚ.

 


Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και για ομόφυλα ζευγάρια προωθεί η κυβέρνηση




Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή έχει επεξεργαστεί τις νομοθετικές ρυθμίσεις που επεκτείνουν, στο όνομα της ισότητας των πολιτών και του σεβασμού στη διαφορετικότητα, το δικαίωμα υπογραφής συμφώνου και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Παράλληλα, ενισχύουν το σημερινό νομοθετικό καθεστώς, που αποδείχθηκε ανεπαρκές, δεδομένου ότι δεν παρέχει ούτε στα ετερόφυλα ζευγάρια δικαιώματα σε ασφαλιστικά και εργατικά θέματα.

Με τη νέα νομοθετική παρέμβαση, που θα έχει αναδρομική ισχύ, όσοι δεν επιλέγουν τα δεσμά του γάμου, αλλά την ελεύθερη συμβίωση, θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν και οι σύζυγοι.
Το συνολικό πακέτο  μέτρων, που περιλαμβάνει και σημαντικές αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο, αναμένει την έγκριση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, για να τεθεί σε δημόσιο διάλογο τον Σεπτέμβριο.

Στο πλαίσιο των αλλαγών, προωθείται η κατάργηση της σαρίας που ισχύει για τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης -αν και στην Τουρκία έχει καταργηθεί από το 1926-, ενώ καταργείται και... η αντισυνταγματική ρύθμιση που όριζε ότι, αν δεν υπήρχε άλλη συμφωνία μεταξύ των γονέων, το παιδι έπαιρνε το επίθετο του πατέρα αυτομάτως.

Τώρα ορίζεται ότι το παιδί θα παίρνει τα επίθετα και των δύο γονέων. Πρώτο στο σύνθετο επίθετο θα αναφέρεται αυτό που αρχίζει από γράμμα που εμφανίζεται πρώτο στο αλφάβητο.

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.
    ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟΝ ΣΚΟΠΟ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ , ΔΗΛΑΔΗ , Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΛΑΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΏΣΗ ΑΜΕΣΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΔΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.