Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Οι ξένοι εγκληματίες έχουν πνίξει τη χώρα στο αίμα! Αλβανοί είναι οι εκτελεστές του άτυχου περιπτερά στα Άνω Λιόσια..


Οι ίδιοι είχαν τραυματίσει σοβαρά και ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην Ηλιούπολη. Σχετίζονται με την εγκληματική ομάδα που δολοφόνησε τους αστυνομικούς στου Ρέντη. Ξένοι εγκληματίες έχουν πνίξει τη χώρα στο αίμα! Εξιχνιάστηκε τελικά η δολοφονία του άτυχου περιπτερούχου στη συμβολή στα Άνω Λιόσια, τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου του 2011. Οι δράστες, που ήταν φυσικά αλλοδαποί, τον είχαν εκτελέσει πυροβολώντας τον με Kalashnikov, όταν εκείνος προσπάθησε να τους αποτρέψει από τη ληστεία που διέπρατταν σε βάρος του. Συνελήφθη ένας 24χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο. Οι δράστες, είχα συστήσει εγκληματική οργάνωση, ενώ όπως διαπιστώθηκε προμήθευαν με κλεμμένα ΙΧΕ την ομάδα του 31χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε συλληφθεί και κατηγορείται γιατί τροφοδοτούσε με κλεμμένα αυτοκίνητα την ομάδα των κακοποιών που εκτέλεσαν τους δύο Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Ρέντη.
   
Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες, είχαν χρησιμοποιήσει το ίδιο όπλο, και σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στην Ηλιούπολη. Οι δράστες στις 30 Ιανουαρίου 2011, είχαν εισβάλλει στο πρακτορείο του, και αφού αφαίρεσαν 200€, κατά τη διαφυγή τους, τον πυροβόλησαν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Κατά τη σύλληψη του 24χρονου δράστη σε σωματικό έλεγχο, οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν το κλειδί ενός BMW, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τις 31 Μαΐου του 2011, από την περιοχή του Γαλατσίου. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο 24χρονος Αλβανός έχει οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 
ΠΗΓΗ : ΥΓΡΟ ΠΥΡ

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ,ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.