Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ"



Αηδία και οργή προκαλεί η παρακάτω είδηση. Στην Πάτρα "κυρίες" ελληνικής καταγωγής πληρώνουν αδρά για να έχουν ερωτικές συνευρέσεις με λαθρομετανάστες! Μόνη λύση η κρεμάλα για αυτά τα αισχρά υποκείμενα. Ακολουθεί η είδηση.

Για περιστατικά ερωτικής συνεύρεσης κυριών της Πάτρας με μετανάστες και μάλιστα την περίοδο που υπήρχε ακόμη ο αυθαίρετος καταυλισμός των Αφγανών στην οδό Ευρώτα, έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν και τα κρούσματα έχουν επαληθευτεί κατ’ επανάληψη.

Όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν μιλάμε για μία απλή υπαίθρια προσφορά σεξουαλικής ικανοποίησης από αλλοδαπούς, αλλά για μία οργανωμένα στημένη «δουλειά» σε συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο λειτουργεί ως… «οίκος ανοχής» μεταναστών για γυναίκες! Πρόκειται για ένα παλιό, ισόγειο σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντου, ανάμεσα στις οδούς Μιαούλη και Τσαμαδού. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αλλά και γείτονες που εδώ και καιρό παρατηρούν τα…αξιοπερίεργα που συμβαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο, το σπίτι λειτουργεί ως κανονικός οίκος ανοχής και έχει μάλιστα αρκετή… πελατεία, γυναικεία εννοείται, αργά το βράδυ και κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες! «Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα μικρό οικοπεδάκι το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ οι… πελάτισσες.

Τα ραντεβού πρέπει να είναι προγραμματισμένα και να συνεννοούνται με κινητό τηλέφωνο, γιατί όποτε είναι να έρθει πελάτισσα ένας από τους μετανάστες βγαίνει από το σπίτι και μιλάει στο κινητό, στα Αγγλικά, δίνοντας κατευθύνσεις. Μόλις φθάνει η γυναίκα, παρκάρει μέσα στο οικόπεδο το αυτοκίνητο, εκεί που είναι σκοτάδι και δεν φαίνεται τίποτα, και την παραλαμβάνει ο μετανάστης ο οποίος στη συνέχεια την οδηγεί μέσα στο σπίτι…», μας λέει χαρακτηριστικά γυναίκα κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα διευκρινίζει ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά και μετά τις 11 το βράδυ, ενώ έχουν υπάρξει περιπτώσεις που πηγαίνουν δύο γυναίκες μαζί.

Επιχείρηση… χρυσορυχείο!


Στο σπίτι είχαν βρει κατάλυμα εδώ και ένα χρόνο περίπου Σομαλοί μετανάστες. Σύμφωνα με γείτονες, μέχρι και πριν από τρεις με τέσσερις περίπου μήνες αποτελούσε ένα πραγματικό αχούρι. Όμως η κατάσταση άρχισε να αλλάζει, αφού οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να το φτιάχνουν βάφοντάς το εξωτερικά και εσωτερικά. Τότε μάλιστα που οι γείτονες έβλεπαν τις εργασίες των μεταναστών υπέθεταν ότι θα… έστηναν κάποια επιχείρηση. Δεν… έπεσαν και πολύ έξω, αν υποθέσει κανείς ότι η σεξουαλική ικανοποίηση γυναικών έναντι αμοιβής στο εν λόγω σπίτι αποτελεί «επιχείρηση» και μάλιστα από τις… πιο κερδοφόρες, ειδικά για τους λαθρομετανάστες!

3 σχόλια:

  1. πουτανες ξεκολιαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to xrima den kserei tipota kai den anagnorizei tipota. ean den katharisei i elliniki koinonia i katastasi tha ginei xeiroteri. ama o ellinas den balei mia taksi kai mia peitharxia ston eauto tou kai meta sto sinolo tou.... i istoria i torini tha paei balitsa. distixos i fara mas den einai gia polla...... distixos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ .
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ????
    Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΦΤΑΣΑΜΕ

    ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.