Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Φαίνεται είναι να μην γίνει η αρχή ,και οι κάτοικοι στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας ,της ευρύτερης αττικής ,αλλά και όλης της χωράς , ξυπνάνε σιγά σιγά και διαμαρτύρονται όλο και εντονότερα για το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της αυξημένης εγκληματικότητας.
Σειρά αυτή την φορά έχουν οι κάτοικοι στα νεόκτιστα Ασπροπύργου που νιώθουν τον τελευταίο καιρό την καυτή ανάσα της εγκληματικότητας .
Συγκεκριμένα διαβάζουμε από τον ΣΤΟΧΟ :
Τα επεισόδια που συνέβησαν πριν λίγο καιρό και στον Ασπρόπυργο αλλά και η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση που έχει πλήξει και αυτή την περιοχή της Ελλάδας, οδήγησε τους κατοίκους των Νεόκτιστων Ασπροπύργου να κατέβουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 15 Μαίου. Στην ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι αναφέρουν: Μέσω του παρόντος κάνουμε γνωστή σε όλους την αγωνία, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό μας. Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Η κατάσταση που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Οι κλοπές, οι επιθέσεις, το εμπόριο ναρκωτικών, οι ριπές πυροβόλων όπλων με τις σφαίρες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας, αποτελούν για εμάς καθημερινότητα. Επίσημο κράτος για να μας προστατεύσει δεν υπάρχει. Η Πολιτεία υπάρχει μόνο για να παίρνει τα λεφτά μας μέσω της φορολογίας. Το ότι η ζωή μας έχει ολοκληρωτικά υποβαθμιστεί, το ότι η ζωή μας καθημερινά κινδυνεύει, δε λέει τίποτα και σε κανένα. Μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, αποφασίσαμε να αντισταθούμε. Αποφασίσαμε να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εγκληματικότητα και την υποβάθμιση της ζωής μας. Ζητάμε την υποστήριξη ΟΛΩΝ των Ελλήνων πολιτών, ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων στον δίκαιο Αγώνα μας. Την ερχόμενη Κυριακή στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοικτή, ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία των Νεοκτίστων Ασπροπύργου. Με μία ελληνική σημαία στο χέρι θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.