Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...Ψηφίστηκε επί της αρχής το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .
Με 172 ψήφους υπέρ, 91 κατά και 4 παρών πέρασε επί της αρχής το λαθρονομοσχέδιο που δωρίζει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς!
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία εκφράζοντας τη θέληση της συντριπτική πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τάχθηκε απερίφραστα κατά του αντεθνικού λαθρονομοσχεδίου, τόσο κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια.
Το λαθρονομοσχέδιο ψηφίστηκε με τις ψήφους των βουλευτών του Σύριζα, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ενώ ΝΔ και ΑΝΕΛ (ο Ζουράρις ψήφισε ναι!)
παρότι έχουν εκδηλώσει την συγκατάθεσή τους στην απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, υποχρεώθηκαν υπό το βάρος του πολιτικού κόστους και της διαρροής ψηφοφόρων να το καταψηφίσουν.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στην απόπειρα αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, διότι αυτή η Πατρίδα έχει ένα μόνο ιδιοκτήτη: τον Ελληνικό Λαό!

http://www.xryshaygh.com/