Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Και ο Πανούσης το παραδέχτηκε : Μετά τον Παπαδόπουλο...το χάος με τους Αναρχικούς!!

ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ : ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Ο κ. Πανούσης, μια ημέρα μετά τα απίστευτα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας αλλά και την βεβήλωση των χώρων γύρω από την Βουλή και μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα λύσει μόνη της η αστυνομία το πρόβλημα με τα επεισόδια και τις καταλήψεις.
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στα Εξάρχεια αλλά και στον Άγνωστο, ο υπουργός είπε: «η αστυνομία παρενέβη, έγιναν συλλήψεις» και πρόσθεσε: «Τα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα όπως είναι τα εξάρχεια και τα συνθήματα αυτά έχουν να κάνουν με όλη την μεταπολίτευση. Τι θα λυνόταν από μια επιχείρηση στα Εξάρχεια; Σαράντα χρόνια καίγονταν».

Για τις καταλήψεις είπε: «Όταν σε μια μεσαίου μεγέθους κατάληψη δεν πάρεις ήπια μέτρα, θα διογκωθεί και θα πάρεις πιο σκληρά μέτρα, αλλά αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης. Μπαίνουμε σε μια διελκυστίνδα για κάθε τι που δεν αρέσει στον κόσμο να γίνεται μια κατάληψη».
Ο κ. Πανούσης διερωτήθη γιατί οι πρυτάνεις δεν κάνουν εκείνοι περιφρούρηση αλλά και που χάθηκαν οι φοιτητικές νεολαίες.
Ήταν επίσης σκληρός και με τους αντιεξουσιαστές λέγοντας ότι δεν έχουν όριο. «...Σεβασμός δεν υπάρχει; Αύριο τι θα κάνουν, θα κόψουν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη;», είπε.