Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ" ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ;; 
ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Μήνυση καταθέτει ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος με συνέντευξή του απόψε στο Mega ενέπλεξε το όνομα του Πρωθυπουργού στην υπόθεση χρηματισμού.
«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο πριν λίγα λεπτά.

Η μήνυση, σύμφωνα με συνεργάτες του Πρωθυπουργού θα στρέφεται εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη και όποιου άλλου συκοφαντεί τον Αντώνη Σαμαρά.
Η αντίδραση του Πρωθυπουργού ήρθε μετά από τα όσα υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης στο Mega. Οταν ρωτήθηκε για λογαριασμό ποίου ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 2-3 εκατ.ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε: «Για ποιον ενεργούσε ξέρω, μου έχει πει και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και κάποιο όνομα τραπεζίτη, που είχαν σχέση με τον πρωθυπουργό».