Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
Μόνο ασυγκίνητη δεν άφησαν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα όσα θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα στο χθεσινό παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία.
Συγκεκριμένα στην γενικότερη σύρραξη που υπήρξε, με αφορμή το κατέβασμα της σημαίας η οποία βρίσκονταν σε ένα μίνι- αεροπλανάκι  με το σήμα της "Μεγάλης Αλβανίας" και η οποία κατέβηκε από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίτροβιτς , ο παίκτης του ΠΑΣ  Άντι Λίλα, από τα βίντεο που έχουν βγει στην δημοσιότητα, συμμετέχει στα επεισόδια που έγιναν και φυσικά με την επιστροφή του στα Ιωάννινα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε αμέσως θέση και με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε πως ο Λίλα θα τεθεί ενώπιον της  διοίκησης για να αναφερθεί στο συγκεκριμένο συμβάν και στα όσα συνέβησαν στην χθεσινή αναμέτρηση, σε ένα περιστατικό το οποίο από σήμερα κιόλας έχει πάρει σοβαρές πολιτικές διαστάσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
"Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα.
Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.
Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.
Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες".

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΛΑ ΜΕ ΤΟ Νο 2 ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ "ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ".
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ  ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ!!) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.