Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ :ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- Η ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
...ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :
Σήμερα θα σας δείξουμε το κάλεσμα σε τζιχάντ, μέσω του μισητού τους σύνθημα – το ίδιο υπάρχει και στην αισχρή σημαία τους – ζωγραφισμένο σε τοίχους στην Αττική, όπου ζουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών, οι οποίοι άλλοτε επιστρατεύονται με την βία και άλλοτε οικειοθελώς.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
31
32
ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
33
34
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
35
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
36
ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
37
ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι ισλαμοφασιστες που “δεν υπάρχουν” σύμφωνα με τον Βενιζέλο, σήκωσαν την σημαία του τζιχάντ και σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Θήβα!!!
Αρχικά είχε υψωθεί η γνώριμη μαύρη σημαία με τα αραβικά γράμματα,
40
η οποία αντικαταστάθηκε από μια κόκκινη σημαία στο ίδιο κοντάρι όμως που φέρει ισλαμιστικό σύμβολο στην άκρη του. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Μήπως το σημείο το μαρκάρουν για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ; Πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσει κάποιος τον ευαίσθητο χώρο και να αλλάζει με τέτοια ευκολία τις σημαίες;
41
skeftomasteellinika