Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΠΟΥ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΕΡΦΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ "ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ" ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ.(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.!!!)
Κλειστή παρέμεινε για πολλές ώρες η Λεωφόρος Μεσογείων εξαιτίας εκτεταμένων επεισοδίων ,με καμένους κάδους και οδοφράγματα ,που έλαβαν χώρα στο ύψος του Χαλανδρίου από συνεπικουρούμενες δυνάμεις ακροαριστερών και Ρομά, που αντιδρούσαν στην κατεδάφιση του καταυλισμού που υπάρχει στην περιοχή του Νομισματοκοπείου. 

Η γνωστή παρακρατική ΚΕΕΡΦΑ, προσπαθώντας να συντηρήσει την κυβέρνηση πρωτοστάτησε στα επεισόδια. Βεβαίως δεν πρόκειται κανείς να πειράξει τους ακροαριστερούς αυτούς, αφού είναι πολυχρηστικό εργαλείο του συστήματος, πρωτοστατώντας και στις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και στον κυβερνητικό σχεδιασμό για πόλωση και αποσταθεροποίηση της χώρας, με στόχο την διαιώνιση του μνημονίου. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν έστω και ένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε τέτοιου είδους επεισόδια. Στην προκείμενη περίπτωση, όμως, δεν συμβαίνει τίποτα, αφού η εν λόγω οργάνωση είναι τμήμα του κράτους των δοσίλογων.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ
Δήλωση της Μαρίας Γιαννακάκη (βουλευτής Β΄ Πειραιάς - Γενική Εισηγήτρια του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας) για τη μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου: 
«Μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις αλληλέγγυων συμπολιτών, φορέων και υπέρμαχων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απετράπη σήμερα η βίαιη εκκένωση του καταυλισμού των Ρομά Χαλανδρίου και η μετεγκατάστασή τους ...στο πουθενά*. Ο προσωρινός συμβιβασμός που προέκυψε όμως, ουδόλως πρέπει να μας εφησυχάζει, όπως καταδεικνύει και το ιστορικό της συγκεκριμένης υπόθεσης, το οποίο έχουμε αναδείξει με σειρά ερωτήσεων στο πλαίσο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου χωρίς να πάρουμε πειστικές απαντήσεις.
* ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ :"ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑΣ.