Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Απο xryshaygh.com :Ο πρόεδρος της ελληνικής “Δημοκρατίας” υβρίζει μισό εκατομμύριο Έλληνες!
Τουλάχιστον υβριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση του Κάρολου Παπούλια για το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας με αφορμή την επέτειο της αποκατάστασης της "Δημοκρατίας".
Ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας της χώρας προχώρησε σε ακόμα ένα ατόπημα, συκοφαντώντας και χαρακτηρίζοντας το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Λαϊκό Σύνδεσμο δήλωσε: «απέκτησε δυνάμεις, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που κηρύττει το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Μπορεί κανείς να επιχειρήσει πολλές ερμηνείες γι’ αυτό το φαινόμενο, που δεν μας τιμά ως χώρα και ως λαό, όμως η ουσία είναι ότι η Δημοκρατία υπέστη πολλαπλά χτυπήματα».

Αρχικά, να συμφωνήσουμε πως η Χρυσή Αυγή απέκτησε δυνάμεις και θα συνεχίζει να αποκτά όσο συνεχίζει να είναι σταθερή και πιστή στις πολιτικές θέσεις και την ιδέες της και θα μιλά πάντα της γλώσσα της αλήθειας. Αυτήν την γλώσσα που είναι ανυπόφορη για το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, καθώς το εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού που ολοένα πυκνώνει τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει από τον θεσμικό του ρόλο να είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων και όχι μόνο του "συνταγματικού τόξου", όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Προσβάλλει ο ο ίδιος την Δημοκρατία και τους θεσμούς όταν αναφέρεται στο τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, που υπερψηφίστηκε από περισσότερους από μισό εκατομμύριο Έλληνες ως "νεοναζιστικό μόρφωμα".
Είναι ο ίδιος που καλλιεργεί ρητορική μίσους και αλληλοσπαραγμού, μη θέλοντας να αποδεχθεί πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο.
Λειτουργεί ως κομματικός πρόεδρος και όχι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν υπονοεί πως η Χρυσή Αυγή έβλαψε την Δημοκρατία, την στιγμή που ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει πέσει εδώ και ένα χρόνο θύμα της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας στα ιστορικά χρονικά της Ελλάδας.
Ο κ. Παπούλιας θα όφειλε ως ανώτατος πολιτειακός άρχοντας να έχει παρέμβει στην πρωτοφανή και συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Μια σκευωρία που έχει αποδειχθεί με ντοκουμέντα, αλλά κανείς "δημοκράτης" δεν ομιλεί!
Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Κάρολος Παπούλιας δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί από το κομματικό του παρελθόν και να λειτουργήσει ως πρόεδρος όλων των Ελλήνων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ΑΚΟΜΑ δεν έχει στείλει ούτε ένα απλό συλλυπητήριο μήνυμα στις οικογένειες των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Σε ένα μόνο πράγμα θα συμφωνήσουμε κ. Παπούλια: Η Δημοκρατία όντως υποχωρεί και πρέπει να προστατευθεί.
Το σαθρό καθεστώς των φαύλων, των επιόρκων, των πολιτικάντηδων και των κλεπτοκρατών με τα χιλιάδες σκάνδαλα έχει ασελγήσει πάνω στην Δημοκρατία, έχει καταστρατηγήσει τους θεσμούς και την διάκριση των εξουσιών και οδηγεί το έθνος στον αφανισμό. Την λύση θα την δώσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, ο οποίος όπως και εσείς παραδεχθήκατε τάσσεται ολοένα στο πλευρό των ασυμβιβάστων Ελλήνων Εθνικιστών, στο πλευρό της Χρυσής Αυγής!