Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ .ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ...ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!
Σκηνικό πραγματικού "εμφυλίου" πολέμου ξεσπά μέσα στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις υποψηφιότητες στον Δήμο Αθηναίων, καθώς όπως έγινε γνωστό η Νέα Δημοκρατία "κατεβάζει" και επίσημα τον πρώην υπουργό, Άρη Σπηλιωτόπουλο ως υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων. 

Το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου ακουγόταν από την αρχή για τον δήμο Αθηναίων και μετά τις αρνήσεις των κ.κ. Δένδια, Βορίδη και της κας Κεφαλογιάννη το Μαξίμου επέλεξε τελικά τον πρώην υπουργό. 

Η κίνηση όμως αυτή του Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία.
Κι αυτό γιατί λίγα λεπτά μετά, αφού έγινε γνωστή η είδηση της υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου, με δελτία τύπου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε και εκείνος την υποψηφιότητά του.

Το παρασκήνιο της ρήξης μεγάλο! Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου τη Δευτέρα αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και του είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για τον δήμο της Αθήνας. 
Όπως ισχυρίστηκε οι δύο πολιτικοί άντρες έβγαλαν τα εσώψυχά τους και δεσμεύτηκαν να μην καταθέσουν τίποτα επίσημα μέχρι την Παρασκευή. 
Ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο δήλωσε ξεκάθαρα πως θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος αν και δεν το είχε ανακοινώσει επίσημα λέγοντας επίσης πως δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του σε περίπτωση που ο κ. Σαμαράς επιλέξει τον κ. Σπηλιωτόπουλο. 

Με όλες αυτές τις εξελίξεις ο πρωθυπουργός αποφάσισε να καταθέσει υποψηφιότητα ο κ. Σπηλιωτόπουλος για τον Δήμο Αθηναίων, απέναντι στον "γαλάζιο" αντάρτη, Νικήτα Κακλαμάνη. 

Πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως το Μαξίμου ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό στο "πηγαδάκι" που είχε στη Βουλή με βουλευτές του κόμματος. 

Το λακωνικό σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά προς τους δημοσιογράφους ήταν "όποιος καταθέτει καταθέτει" θέλοντας έτσι να μην ρίξει λάδι στη φωτιά και να μην σηκώσει τους τόνους. Οι δημοσιογράφοι βέβαια επέμειναν για να αποσπάσουν ένα σχόλιο του κ. Σαμαρά για τον "γαλάζιο" αντάρτη Νικήτα Κακλαμάνη για να τους απαντήσει "τώρα πίνουμε ένα τσάι με λεμόνι". 


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νικήτα Κακλαμάνη για το Δήμο Αθηναίων
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.

Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.

Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα»

newsit