Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,Η ΔΗΜΑΡ ,ΤΟ ΚΚΕ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ".


ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ Α-Λ-Β-Α-Ν-Ο-Υ-Σ ΔΗΛΩΣΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. 
Δήμητρα Παπαδοπούλου: "Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δε θέλει ανθρώπους"
 Για τα τούρκικα σήριαλ αλλά και για το αν θα έγραφε κάποιο σενάριο για την τηλεόραση αυτήν την περίοδο μίλησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
Καλεσμένη στο "Πρωινό moυ" ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου το πρωί της Δευτέρας (10/12),  η οποία χαρακτήρισε "έγκλημα" το να υπάρχουν τούρκικα σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση.
"Ο Έλληνας το μόνο που παράγει είναι τέχνη. Όλοι αυτοί που λένε ότι εμείς δεν παράγουμε σαν λαός, δεν έχουν καταλάβει ότι το μόνο που παράγουμε είναι καλλιτεχνικά πράγματα. Όλοι οι Έλληνες γράφουν, όλοι οι Έλληνες τραγουδάνε, όλοι οι Έλληνες χορεύουνε! Αυτό είναι η φύση μας. Εισάγουμε καλλιτεχνικό προϊόν...
αυτό είναι έγκλημα!".
Σε ερώτηση για το αν ετοιμάζει κάτι για την τηλεόραση, η ηθοποιός και δημιουργός προκάλεσε αίσθηση με την απάντησή της, την οποία έσπευσε να διορθώσει αμέσως. Ποιο συγκεκριμένα, απάντησε χαρακτηριστικά: "Με τίποτα. Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δε θέλει ανθρώπους.  Για να γράφεις μιλάω." είπε, ενώ συνέχισε: "Εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε ότι πρέπει να τα γράφεις, να έχεις την εποπτεία, πρέπει να πεθάνεις… Μετά από δυο παραγωγές που δούλεψα τους "Απαράδεκτους" και το "Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς" "πέθανα".

www.cosmo.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.