Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

AΦΟΥ ΠΡΩΤΑ "ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ" Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ


Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΩΣ "ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΩ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ
Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που νοσηλεύεται προσωρινά στα επείγοντα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και η ανακρίτρια του ανακοίνωσε ότι κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες που του απήγγειλε, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, να οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του στους γιατρούς αισθάνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά  ψυχολογικά προβλήματα.
Να σημειώσουμε οτι ο Λαυρεντιαδης μετά τη σύλληψή του από κλιμάκιο της αστυνομίας, με την παρουσία Εισαγγελέα, στο σπίτι του στη Βάρη , ένιωσε "αδιαθεσία" και μεταφέρθει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Ο κ. Λαυρεντιάδης κατηγορείται ότι ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης συνέλαβε και εκτέλεσε το σχέδιο εκταμίευσης 701 εκατ. ευρώ από την Proton Bank εταιρείες συμφερόντων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.