Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ...


ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ" ΤΟΥΣ.
newsit : Στην αντιρατσιστική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι, από τη Βουλή μέχρι την Ακρόπολη αποφάσισε να συμμετάσχει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Η ΚΕΔΕ καλεί όλους τους αιρετούς των δήμων να συμμετάσχουν στην πορεία που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα Βάσης (EGAM), ώστε «να ενώσουν τη φωνή τους ενάντια στα φαινόμενα του ρατσισμού και του νεοναζισμού που θεριεύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Στη διαμαρτυρία θα συμμετάσχει και ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο δήμος Αθηναίων και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων συντάσσουν τις δυνάμεις τους με το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα στην ειρηνική πορεία που πραγματοποιείται το Σάββατο 15 Δεκέμβρη, στις 3 το μεσημέρι, από τη Βουλή μέχρι την Ακρόπολη εναντίον των ρατσιστικών επιθέσεων και κατά του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος οφείλει, όχι μόνο να στηλιτεύει κάθε μορφή και έκφραση του ρατσισμού και του νεοναζισμού, αλλά να σφυρηλατήσει, από κοινού με τις δημοκρατικές και ελεύθερες δυνάμεις της πόλης, μέτωπο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

2 σχόλια:

  1. τον γλυκοκοιταει τον αραπη ο καμινης ,λες να τον φορμαρει ο συγκεκριμενος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αποκλείεται όντως να τον φορμάρει ο σκυλάραπας.

    Πάντως πήραν τα τέτοια μας, τρεις κι ο κούκος ήταν στην "αντιρατσιστική" συγκέντρωσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.