Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Απίστευτης έντασης επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα. Ομάδα ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, με ρόπαλα, κράνη και κουκούλες - οι πληροφορίες μιλούν για 80 με 100 άτομα- επιτέθηκαν σε ψησταριά που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας, στην οδό Καρατζά, και κυριολεκτικώς την... ισοπέδωσαν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και μέλη της «Χρυσής Αυγής».
Στο σημείο έσπευσαν δυο περιπολικά της Αστυνομίας με περιορισμένη δυνατότητα να ελέγξουν την κατάσταση. Κάτοικοι της πλατείας είπαν ότι «δεν έχουν ξαναδεί ανάλογης έκτασης επεισόδια στην περιοχή»...
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δυο περιπολικά κινήθηκαν ανάποδα στον δρόμο στο πάνω μέρος της πλατείας και δεν επενέβησαν!
Ζημιές, περιορισμένης έκτασης, έχουν προκληθεί και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο της σύρραξης. 
«Ήταν τρομακτική η εικόνα. Φοβόμασταν να βγούμε ακόμα και στα μπαλκόνια μας. Από παντού ακούγονταν τζάμια και μπουκάλια που σπάνε, πέτρες που εκτοξεύονται και κραυγές», είπε  αυτόπτης μάρτυρας.
ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δημιούργησε και υποθάλπει τα "Τάγματα Εφόδου Αναρχικών"
Τα "τάγματα εφόδου" των αναρχικών χτύπησαν και πάλι με την απόλυτη κάλυψη της αστυνομίας, που πλέον υποθάλπει ανοικτά τους εγκληματίες. Η άθλια ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, που επιτρέπει σε παρακρατικές συμμορίες να καταστρέφουν ολοσχερώς περιουσίες Ελλήνων πολιτών, να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Σε καμία περίπτωση δε συνέβησαν επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών στην Πάτρα, παρά μόνο μία οργανωμένη επίθεση με δολοφονικές προθέσεις σε επιχείρηση συμπατριώτη μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα και δεν ασχολείται με τα παρακρατικά σκουπίδια, που υποθάλπονται ανοικτά από μηχανισμούς του κράτους. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να πάψουν επιτέλους το παραμύθι περί της δήθεν διαμάχης Εθνικιστών - αναρχικών, που καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα και στοχεύει στην τρομοκράτηση της κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.