Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΜΥΡΤΩ - "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ" ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ


ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ 
Απο enikos.gr
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο η 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε βάναυσα από 21χρονο Πακιστανό στη Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 23 Ιουλίου.

''Η κοπέλα βρίσκεται σε σταθερά βαριά κατάσταση και υποστηρίζεται από μηχανήματα. Στις επόμενες μέρες θα προκαλέσουμε διάφορα ερεθίσματα προκειμένου να διαπιστώσουμε, αν ο εγκέφαλός της είναι λειτουργικός. Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας της'', δήλωσε ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος του Αττικού νοσοκομείου, Γιώργος Δημόπουλος.

Ο 21χρονος Πακιστανός κρατείται στις φυλακές Αυλώνα, όπου οι ομοεθνείς του τον αποδοκίμασαν κατά την άφιξή του, ενώ ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

''Η Πακιστανική Κοινότητα της Ελλάδας καταδικάζει κάθε εγκληματία. Εφόσον οι έρευνες αποδείξουν ότι ο συγκεκριμένος 21χρονος  προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της κοπέλας, ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία'', δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.