Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ "ΒΕΝΤΕΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ "ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Διαβαζουμε απο το newsbomb.gr:
Με αφορμή τις ρατσιστικές επιθέσεις που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη έχει δημιουργηθεί «Βεντέτα» μεταξύ των τοπικών φορέων και της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικοί φορείς, «oι ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα ανόδου της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής που έχει δείξει ανοιχτά την δράση της ενάντια σε ντόπιους και μετανάστες με καθημερινά παραδείγματα βίαιων και αιματηρών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τέτοια παραδείγματα δεν θέλουμε να απλωθούν καθόλου στο Ηράκλειο. Ζητούμε την απομόνωση των νεοναζί από κάθε σύλλογο, σχολείο, σωματείο και γειτονιά. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν αποτελούν κομμάτια της δημοκρατίας αλλά εχθρούς της».

Ηλ. Κασιδιάρης: «Μας συκοφαντούν, θα κάνουμε μηνύσεις»


Μιλώντας στο prismanews, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου, κ. Ηλίας Κασιδιάρης, χαρακτήρισε «συκοφαντικά και αποκυήματα της φαντασίας» τα όσα καταλογίζουν οι φορείς στην Χρυσή Αυγή και απείλησε με μηνύσεις τους τοπικούς φορείς του Ηρακλείου, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά. Είναι συκοφαντίες και όσοι τα διαδίδουν θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουμε αν είναι πραγματικά ή φανταστικά τα περιστατικά, όμως εμείς δεν έχουμε καμία εμπλοκή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΟ : ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;
Απο enikos.gr :

Νέο μαχαίρωμα σημειώθηκε μεταξύ Πακιστανών στο κέντρο του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας ένας 23χρονος Πακιστανός επιτέθηκε και χτύπησε 26χρονο ομοεθνή του.

Σαν να μην έφθανε αυτό, στη συνέχεια άγνωστος συνεργός του, ο οποίος αναζητείται, ακινητοποίησε τον 26χρονο, κρατώντας τον με τα χέρια του, ενώ ο 23χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο στήθος και στα χέρια.

Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 26χρονο, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΣΗ ΕΣΤΩ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ21 Ιουνίου 2012 στις 12:38 π.μ.

    Έχουν λυσσάξει τα ορφανά του Μαρξ, αλλά δεν θα τους περάσει !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει !

    ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.