Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη



Τους δύο από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές. Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι αστυνομικοί επιδόθηκαν σε συνεχείς και επίμονες εύρευνες, που απέδωσαν καρπούς. Οι δύο συλληφθέντες, που εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου, είναι αφγανικής καταγωγής, ηλικίας 27 και 20 ετών, και έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για μικροαδικήματα. Ο τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, εξακολουθεί να αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ομολόγησαν με λεπτομέρειες τις πράξεις τους, υποστηρίζοντας ότι στόχος τους ήταν να ληστέψουν τον 44χρονο, αφαιρώντας τη βιντεοκάμερα που έφερε μαζί του, την οποία και πούλησαν στο Μοναστηράκι, έναντι ποσού 120 ευρώ. Οι δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό της επίθεσης.
Ο Μανώλης Καντάρης έπεσε θύμα δολοφονίας νωρίς το πρωί της 10ης Μαΐου, όταν τρεις άγνωστοι του στέρησαν τη ζωή, στις οδούς Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος 44χρονος πήγαινε καθ' οδόν για να πάρει το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Εκεί, τρεις άνδρες τον μαχαίρωσαν για να του κλέψουν την κάμερα που έφερε μαζί του, προκειμένου να απαθανατίσει τη στιγμή της γέννας.

Ολο το ανακοινωθέν της Αστυνομίας εδώ

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.