Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Πολυπολιτισμός... Ότι σπείρανε θερίζουνε.

«Ordo ab chao»: Το μακελειό της Νέας Ζηλανδίας και ο «νέος (δυσάρεστος) κόσμος» που έρχεται στα ερείπια των κοινωνιών
Το ανακάτεμα πολιτισμών, θρησκειών και φυλών φέρνει περιστατικά όπως αυτά της Νέας Ζηλανδίας και του Μπατακλάν στην Γαλλία.
Η μία μαζική δολοφονία θα φέρει την άλλη. Ήταν ζήτημα χρόνου να βρεθούν οι άνθρωποι και από την πλευρά των Χριστιανών που θα αντιδρούσαν στην διείσδυση του Ισλάμ στις άλλοτε χριστιανικές κοινωνίες αλλά και στις γνωστές πράξεις βίας εξτρεμιστικών ισλαμιστικών κύκλων.

Το πρόβλημα είναι, ότι οι διεθνείς Ελίτ δεν έχουν κατανοήσει ότι αυτά τα γεγονότα είναι μόνο η αρχή. Ή μήπως το ξέρουν και ακριβώς αυτό επιθυμούν;
Ο καλύτερος τρόπος για να επιβληθεί ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης είναι να πειστούν οι κάτοικοι του πλανήτη ότι θα πρέπει να έχουν παγκόσμιες δομές και παγκόσμιες αξίες για να είναι ασφαλείς και να ευημερούν.
Ο δρόμος προς την Κόλαση πάντα στρώνεται με αγνές προθέσεις...
Για να ιδρυθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση θα πρέπει να έχει ενιαία πολιτική ηγεσία, ενιαίο πολιτικό σύστημα και μια θρησκεία για όλους.
Εάν όλα αυτά σας θυμίζουν... Αποκάλυψη είναι διότι ακριβώς αυτό γίνεται.
Πως μπορούν όμως να επιβληθούν όλα αυτά; Μα φυσικά μετά από συνεχή πρόκληση χάους.
Ordo ab chao έλεγαν οι Ρωμαίοι που σημαίνει «τάξη μέσα από το χάος». Πρώτα δημιουργούμε τις συνθήκες «να γίνει της αλεπούς» και μετά παραγγέλνουμε τις έτοιμες λύσεις.
Και είναι φυσιολογικό να γίνεται ο «κακός χαμός» στις σημερινές πολυπολιτισμικές, πολυφυλετικές και πολυθρησκευτικές δυτικές  κοινωνίες αφού διαβιούν εντός τους άνθρωποι με τελείως διαφορετικές κοσμοθεωρίες.
Όποιος το αγνοεί αυτό ή το κάνει επίτηδες ή είναι... το λιγότερο αφελής.
Συνήθως όμως είναι το πρώτο και όχι το δεύτερο. Διότι αυτοί που καθοδηγούν τις τύχες των λαών είναι υψηλής διανοητικής στάθμης είτε μας αρέσει είτε όχι.
Άρα όλα αυτά γίνονται για έναν σκοπό. Εάν τελικώς αυτό συμβεί, το παγκόσμιο σύστημα που θα προκύψει θα έχει την απαίτηση, όλα αυτά τα οποία είχαμε διαδαχτεί, όλα αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε να καταργηθούν σα να μην υπήρξαν ποτέ και άλλα πράγματα να πάρουν την θέση τους, διότι... η «Αυτοκρατορία» βιάζεται να αναδυθεί, αν και ακόμα την εμποδίζουν κάποιες μεγάλες γεωπολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν διαβρωθεί ή τουλάχιστον επαρκώς (βλ. Ρωσία) ή κάποιες προσωπικότητες τύπου Τραμπ που δημιουργούν «ρεύμα» κατά της Παγκοσμιοποίησης.
Aυτό το «ρεύμα» είναι ίσως η μόνη σωηρία για να παραμείνουν οι άνθρωποι πραγματικά ελεύθεροι. Μην ξεχνάμε ότι τα πρώτα σημάδια κατασκευής οργουελιανών κοινωνιών ήδη έχουν αποκαλυφθεί.
Πλέον και στην Ελλάδα έχουμε προληπτικές προσαγωγές. Με διασταλτικές ερμηνείες και κυρίως αυθαίρετες αυτές θα επεκταθούν σε όποιον αντιδρά στο «brave new world» που ετοιμάζεται.
Ένας νέος κόσμος πάντα «δομείται» στις «στάχτες» του προηγούμενου. Μείγμα αντίρροπων πολιτισμών και θρησκειών εγκλωβισμένο μέσα στα οικοδομικά τετράγωνα των δυτικών πόλεων.
Τι προκύπτει το μείγμα αυτό; «ΤΝΤ» πολύ σωστά καταλάβατε.
Ο πόλεμος θα είναι σκληρός, η «Αυτοκρατορία» θα επιταχύνει για να προλάβει...
ΠΗΓΗ : https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.