Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ "ΣΥΚΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ...ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για GAYS AGAINST TRUMP
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΙΣΤΑ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. 
huffingtonpost.gr :Γκέι δικηγόρος επιτέθηκε στην Ιβάνκα Τραμπ σε αεροπλάνο και απομακρύνθηκε από άνδρες της ασφάλειας.
«Ο πατέρας σου καταστρέφει την χώρα μας
Ένας επιβάτης απομακρύνθηκε σήμερα από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας JetBlue Airways Corp στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης Τζ. Φ. Κένεντι αφού ενεπλάκη σε φραστική αντιπαράθεση με την Ιβάνκα Τραμπ, γράφει ο ιστότοπος TMZ.
Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας συνόδευσε τον άνδρα εκτός του αεροσκάφους αφού εκείνος διαμαρτυρήθηκε στην κόρη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον ιστότοπο.
Η Ιβάνκα Τραμπ επρόκειτο να ταξιδέψει για την Χαβάη για διακοπές με την οικογένειά της, μετέδωσε από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News και σύμφωνα με πληροφορίες στην πτήση ήταν μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της.

ivanca
Το TMZ ανέφερε ότι ο επιβάτης είπε στην Ιβάνκα Τραμπ:
«Ο πατέρας σου καταστρέφει την χώρα μας».
Κατόπιν συνέχισε:
«Γιατί εκείνη βρίσκεται στην πτήση μας; Θα έπρεπε να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος».
Το άρθρο του αμερικανικού ιστότοπου συνοδευόταν από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται μια γυναίκα στο εσωτερικό ενός αεροσκάφους, η οποία μοιάζει πολύ με την Ιβάνκα Τραμπ.
ivanka
Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του επιβάτη που έφυγε από το αεροπλάνο, αλλά ένας χρήστης του Twitter, που επικαλέστηκε το TMZ, ανέφερε ότι ο σύζυγός του σκόπευε να πάει να αντιμετωπίσει την κόρη του δισεκατομμυριούχου στο αεροδρόμιο.
«Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ στο JFK T5, σε επιβατική πτήση» έγραψε ο Μάθιου Λέισνερ (@mattlasner) σε ένα tweet που κατόπιν διαγράφηκε.«Ο σύζυγός μου τους κυνηγά για να τους παρενοχλήσει #banalityofevil». Ο Τζάρεντ Κάσνερ είναι ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ο άνδρας που επιτέθηκε φραστικά στον Ιβάνκα Τραμπ είναι δικηγόρος από το Μπρούκλιν.
ivanka
Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η JetBlue επιβεβαίωσε ότι ένας επιβάτης της απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο.
«Η απόφαση να απομακρύνουμε έναν πελάτη από την πτήση δεν λαμβάνεται απερίσκεπτα» τονίζει η εταιρεία απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το επεισόδιο.
«Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα μας εργάστηκε προκειμένου το πρόσωπο αυτό να ταξιδέψει με την επόμενη διαθέσιμη πτήση».
Η ομάδα μετάβασης του μεγιστάνα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.