Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΧΑΚΜΠΑΡΙΔΩΝ Η ΛΕΣΒΟΣ...ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ...ΑΠΟ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΙ .ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
Παρακρατικοί και τουρκοπράκτορες ξεσηκώνουν τους «πρόσφυγες» στην Λέσβο με ψευδείς φήμες! Έκαψαν τα κτήματα των κατοίκων για εκδίκηση Μια μέρα μετά την ηχηρή απάντηση των Ελλήνων της Λέσβου στις προκλήσεις του κόκκινου παρακράτους Τσίπρα και Καμμένου, κατά την υποστολή της σημαίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης και λίγες ώρες μετά την δυναμική διαδήλωση κατοίκων της Μόριας, που θέλουνε πίσω το νησί τους, οι γνωστοί πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ (που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες»…) και κόκκινοι παρακρατικοί ξεσήκωσαν τα «προσφυγάκια στο hot spot της Μόριας, διαδίδοντας την ψευδή φήμη περί ομαδικής επαναπροώθησης στην Τουρκία.
Τα «προσφυγάκια» τσίμπησαν και 300 απ’ αυτούς διέφυγαν από το hot spot και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν και τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν στον καταυλισμό. Ωστόσο, όταν επέστρεφαν στον καταυλισμό, έβαλαν φωτιές κι έκαψαν ελαιοκτήματα, νότια και βόρεια του καταυλισμού, για εκδίκηση, επειδή οι κάτοικοι ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας! Προφανώς καθοδηγούμενοι από τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου και τους πράκτορες της ΜΙΤ, που έχουν παρεισφρήσει ανάμεσά τους! Είναι άγνωστο πλέον ποια θα είναι η αντίδραση των Ελλήνων κατοίκων της Μόριας στη νέα συμφορά που τους βρήκε… Τέλος, μετά απ’ όλα αυτά, τα 300 «προσφυγάκια» που επέστρεψαν στο hot spot επιδόθηκαν σε ρατσιστικά επεισόδια (αφγανοί κατά βορειοαφρικανών) και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ με δακρυγόνα για να ηρεμήσουν! Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες των κατοίκων, οι λαθρομετανάστες αφού έκαψαν το hot spot στο οποίο στεγάζονται, κάψανε τα γύρω στρέμματα και το μηχανουργείο ενός πολίτη. Έχουν συγκεντρωθεί 300 μέτρα από το χωριό Μόρια και συνεχίζουν να μαζεύονται ακόμα περισσότεροι κραδαίνοντας ρόπαλα, μαδέρια και άλλα αντικείμενα απειλώντας ότι θα κάψουν όλο το χωριό. Στο πλευρό τους είναι διάφορες ΜΚΟ που τους καθοδηγούν, ενώ έχουν τραυματιστεί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήταν στο hot spot.  



Ακολουθούν φωτογραφίες
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.