Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΘΛΙΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ


Ὁ κ. Φίλης καί οἱ συνεργάτες του τῆς συμφορᾶς ὅλοι, μᾶλλον θά τιμῶνται ὡς ἐθνικοί εὐεργέται στήν Τουρκία! Ντροπή τους νά λέγονται Ἕλληνες (ἄν εἶναι πραγματικά) καί νά στρογγυλοκάθονται στό Ὑπουργεῖο (παρα)Παιδείας... Παραιτηθεῖτε τώρα!Oἱ «παιδαγωγικές» προκλήσεις συνεχίζονται! Συνεργάτης τοῦ Φίλη: Τζιχαντιστές τῆς ἐποχῆς τους ἦταν καί οἱ Μακεδονομάχοι!!!…
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Ὁ κ. Φίλης καί οἱ συνεργάτες του τῆς συμφορᾶς ὅλοι,
μᾶλλον θά τιμῶνται ὡς ἐθνικοί εὐεργέται στήν Τουρκία!
Ντροπή τους νά λέγονται Ἕλληνες (ἄν εἶναι πραγματικά)
καί νά στρογγυλοκάθονται στό Ὑπουργεῖο (παρα)Παιδείας…
Παραιτηθεῖτε τώρα!



Νέο λάδι στη φωτιά, που ο ίδιος άναψε με τις δηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων, ρίχνει ο Νίκος Φίλης.
Ο υπουργός Παιδείας, στο πλαίσιο του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία, διόρισε ως επικεφαλής της αναθεώρησης του προγράμματος και των σχολικών βιβλίων τον καθηγητή Αντώνη Λιάκο. 
Τι εστί Αντώνης Λιάκος; 
Ένας πανεπιστημιακός που «μοιράζεται» ιστορικές σκέψεις και ανησυχίες με τον κ. Φίλη, υπήρξε πνευματικός μέντορας της Μαρίας Ρεπούση του συνωστισμού και χαρακτηρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων ένα πυροτέχνημα που «αναδύθηκε μαζί με το Μακεδονικό, στο πλαίσιο της αναζωπύρωσης του εθνικισμού στη δεκαετία του ‘90! 
Εθνοκάθαρση των Ελλήνων κατά των Οθωμανών το 1821! 
Ο κ. Λιάκος δεν δίστασε στο παρελθόν να κατηγορήσει εμβληματικές μορφές της Αριστεράς, όπως τους Κορδάτο, Σκληρό, Σβορώνο, Ψυρούκη, Θεοδωράκη, Ρίτσο και Λειβαδίτη, για «εθνικιστικό λαϊκισμό».
Είναι ο ίδιος που έχει μιλήσει για εθνοκάθαρση των Ελλήνων κατά Οθωμανών και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 και κατά Βουλγάρων στη Μακεδονία μετά το 1912, ενώ έχει χαρακτηρίσει το Χορό του Ζαλόγγου και το Κρυφό Σχολειό ως «μεγαλόστομες πατριωτικές ανοησίες». 
Είναι ο επιστήμονας που είχε ζητήσει να μη χρησιμοποιείται ο όρος «Μικρασιατική Καταστροφή» διότι θίγεται η αφήγηση των Τούρκων και να αντικατασταθεί ο όρος «Τουρκοκρατία» από τον όρο «πολυεθνική Οθωμανική Αυτοκρατορία», σχεδόν υπονοώντας ότι οι υπόδουλοι λαοί της περνούσαν εκεί ζάχαρη! 
Τζιχαντιστές της εποχής τους ήταν και οι Μακεδονομάχοι! 
Ως αποκορύφωμα της οπτικής του για την επαναχαρτογράφηση του παρελθόντος, κρίνεται ωστόσο ένα άρθρο του για το Μακεδονικό Αγώνα, αναφερόμενος στο βιβλίο του Σπύρο Καραβά, επιχειρεί να αναψηλαφήσει την ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα. 
«Με φρίκη τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στις ομαδικές εκτελέσεις αιχμαλώτων από φανατικούς εξτρεμιστές του Ισλάμ στο Ιράκ αυτές τις ημέρες ή στη Συρία τους προηγούμενους μήνες. Ακόμη μεγαλύτερη φρίκη όταν πρόκειται για αμάχους. Μια παρόμοια ιστορία είναι η ακόλουθη…» γράφει ο καθηγητής, αναφερόμενος στα «εγκλήματα κατά των αμάχων» στα οποία προέβη «ένοπλη ομάδα που συμμετείχε στον Μακεδονικό Αγώνα με επικεφαλής τον Σπύρο Σπυρομήλιο»! 
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/