Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!!!
Μπόλαρης-Τζάκρη: Από «προστατευόμενοι» του Γ. Παπανδρέου υπουργοί του Τσίπρα
Η κα Τζάκρη, η οποία εξελέγη για δεύτερη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη στο νομό Πέλλας αναλαμβάνει υπουργός υπεύθυνη για θέματα βιομηχανίας. Η Θεοδώρα Τζάκρη εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004, το 2007, το 2009 και το 2012, ενώ το 2009 της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Επίσης, ο Μάρκος Μπόλαρης  (βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – 4ος στο ψηφοδέλτιο), που δεν μπήκε στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ λόγω αντιδράσεων, ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.


Ο κ. Μπόλαρης ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2004, το 2007, το 2009 και το 2012, ενώ το 2009 είχε οριστεί υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αλλά και τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τον κ. Παπανδρέου.

Πρόκειται για δυο πρόσωπα που ήταν κοντά στον κ. Παπανδρέου και όταν δημιούργησε το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» ο πρώην πρωθυπουργός ακούστηκαν για υποψήφιοι στις εκλογές του Ιανουαρίου, κάτι που τελικά δεν τελεσφόρησε, και βρήκαν «στέγη» στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
http://thecaller.gr/