Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Την ιθαγένεια ρε, έχω Ελληνική

Τοιμάζονται τώρα να δώσουν την Ελληνική ιθαγένεια στους λαθροκατακτητές!

Ελληνική ιθαγένεια οι αφρικάνοι αραπάδες; Ελληνική ιθαγένεια το σλάβικο αλβαναριό; Ελληνική ιθαγένεια οι σημίτες άραβες; Ελληνική ιθαγένεια οι τουρκομογγόλοι και οι γιουρούκοι της Ανατολίας;

Και τι είναι ρε, η ιθαγένεια για να την χαρίζετε όπου γουστάρετε;
Ιθαγένεια δεν είναι ο Όμηρος; Ιθαγένεια δεν είναι ο γέρικος πεύκος που ανασαίνει στο λιόγερμα; Ιθαγένεια δεν είναι το πόδι του Ουράνιου Τόξου, που ανατέλλει μετά τις καταιγίδες των Εθνών;
Ιθαγένεια δεν είναι η συλλογική συνείδηση ενός έθνους;
Τι δουλειά έχουν με το "Άξιον Εστί" οι κογκολέζοι; Τι μπορεί να λέει στη συλλογική ψυχή των μαμελούκων ο Ακάθιστος Ύμνος; Τι μνήμες ρε μπορεί να ξυπνάει στη συλλογική μνήμη των Πακιστανών η Μήδεια; 


Τι πάτε ρε να βρωμίσετε με τις ιδεοληψίες σας και με τις προβολές των προσωπικών οικογενειακών, σεξουαλικών και υπαρξιακών σας αδιεξόδων;

Θα δώσουνε λέει ιθαγένεια σε όλες τις φυλές των λάθρο!
Με κάποια ελάχιστε τυπικά προσόντα, ο κογκολέζος θα οικειοποιείται τη μνήμη του Αισχύλου!
Με δυο-τρεις υπογραφές δημοσίων υπαλλήλων, η Ρουμάνα θα αναβαθμίζεται σε κληρονόμο της Υπατίας!
Με μια απλή βεβαίωση κρατικοδίαιτου γραφιά, ο Αλβανός θα εμπλουτίζεται με την παγκόσμια πνευματική ακτινοβολία του Πλάτωνος!

Πόση προδοσία και πόση συλλογική πουστιά μπορεί να κρύβετε μέσα σας, λυγκόρνια της Ιστορικής μνήμης...   

Την ιθαγένεια ρε, έχω Ελληνική!
Ξέρετε τι παναπεί αυτό, ρε μισέλληνες; Πως υπάρχει μέσα μου μια φωνή του αίματος, που μνημονεύει Πίνδαρο και Σεφέρη. Αν την δώσετε σε ξένους, είναι σαν να κόβετε ένα κομμάτι από μένα και να το περιφέρετε προς αγοραπωλησίαν στα σκλαβοπάζαρα των εθνών...   

Ξεπατικώνω εδώ το άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε λαθροκατακτητές, που επιχειρούν πάση θυσία να περάσουν οι ροζ συμμορίτες, με την ευγενική υποστήριξη των νέων καρατζαφέρηδων του κ. Καμένου...

"...Κατατέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση η συριζαίικη επαναφορά του αντισυνταγματικού και κατάπτυστου νόμου Ραγκούση του κλεφτοΠΑΣΟΚ για απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούςΘυμίζουμε ότι ο νόμος Ραγκούση θέσπιζε κριτήρια για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας επειδή, όπως έγραφε η σχετική απόφαση θα έπρεπε:
«να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Ο νόμος Ραγκούση, λοιπόν, κρίθηκε αντισυνταγματικός επειδή έθετε τυπικά και όχι ουσιαστικά κριτήρια για την εκχώρηση της ελληνική ιθαγένειας. Τώρα, μετά από την χθεσινή προαναγγελία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Κοιτώντας το νόμο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα αισχρό νομοθέτημα, ραμμένο ώστε να ικανοποιήσει τις συριζαίικες ιδεοληψίες.
Το συριζαίκο σχέδιο νόμου θέτει ακόμα λιγότερα κριτήρια από το νόμο Ραγκούση, δηλαδή είναι εκ προοιμίου αντισυνταγματικό. Συγκεκριμένα αναγράφει στο άρθρο 1Α ότι: «Τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα θεμελιώνει δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας υπό τις εξής προϋποθέσεις: α) της εγγραφής του στην Α’ τάξη ελληνικού σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της συνέχισης παρακολούθησης αυτού κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης – αίτησης. β) της προηγούμενης συνεχούς νόμιμης διαμονής του ενός εκ των γονέων του επί πέντε τουλάχιστον έτη πριν από τη γέννησή του.»
Κοινώς ένα παιδί αλλοδαπών που διαμένουν καταχρηστικώς πέντε χρόνια στην Ελλάδα, λαμβάνει την ελληνική ιθαγένεια με μόνο κριτήριο την εγγραφή του στην Α’ Δημοτικού. Αν οι γονείς δεν μένουν πέντε χρόνια στην Ελλάδα, τότε θεσπίζονται κριτήρια που αφορούν τα χαρτιά που έχουν οι γονείς, δηλαδή και πάλι απουσιάζουν τα ουσιαστικά κριτήρια.
Ένα σημαντικό στοιχείο του εν λόγω νομοσχεδίου κρύβεται στην παράγραφο 9 του άρθρου 1α, όπου ορίζεται ότι:«Αν ο αλλοδαπός είναι δικαιούχος διεθνούς προστασίας ως πολιτικός πρόσφυγας ή έχει υπαχθεί σε καθεστώς επικουρικής προστασίας ή είναι ανιθαγενής και αδυνατεί να προσκομίσει πιστοποιητικό γέννησής του, αρκεί η πράξη αναγνώρισής του ως πολιτικού πρόσφυγα, υπαγωγής του στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή το οικείο δελτίο ανιθαγενούς αντίστοιχα. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μπορεί να προστίθενται, καταργούνται ή τροποποιούνται τα αναγκαία έγγραφα για την υποβολή των δηλώσεων – αιτήσεων κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας του παρόντος άρθρου». Κοινώς, για αυτούς που δεν θέλουν να φέρουν έγγραφα θα αποφασίζει (πάντα θετικά) η κυρά Τασία.
Στο σημείο αυτό, βεβαίως, οφείλουμε να «συγχαρούμε» τον Πάνο Καμμένο και τις «κόκκινες γραμμές» του, αφού βεβαίως οι ψεκασμένοι θα παραμείνουν κυβερνητικοί εταίροι και μετά από αυτήν την άκρως επικίνδυνη ενέργεια εναντίον του Ελληνισμού από την συγκυβέρνησή τους. Τα ειλικρινή μας «συγχαρητήρια» στον νέο «Καρατζαφέρη» του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Κώστας Αλεξανδράκης
Την άποψή σας επί του νομοσχεδίου, όπως ορίζουν τα κοινοβουλευτικά - δημοκρατικά ήθη και έθιμα, μπορείτε να την καταθέσετε επωνύμως στον εξής σύνδεσμο: 
Δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου «Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας και άλλες διατάξεις»
Τόσο καλά!
Έλληνες οι τουρκομογγόλοι! Έλληνες οι απόγονοι των Σκυθών. Έλληνες οι ινδοδραβίδες και οι γυφτοβούλγαροι!
   
Κι οι πολυπολιτισμικοί εντολοδόχοι της Νέας Τάξεως φαντασιώνονται ότι οι λαθροκατακτητές της Ελλάδος αισθάνονται ως "ταξικά τους αδέρφια".
Ποια ταξικά αδερφια;
Τους το απέδειξαν μια χαρά πόσο ταξικά τους αδέρφια είναι οι μουσουλμάνοι, που τους μαζώχνουν στα συνδικαλιστικά τους πανηγύρια κι αυτοί κραυγάζουν Αλλαχ ακμπαρ
Τους το πέταξαν στα μούτρα πόσο ταξικά τους αδέρφια είναι οι Αλβανοί κατσαπλιάδες της Μεγάλης Αλβανίας.
Και θα τους το μάθουν από την καλή πόσο ταξικά τους αδέρφια είναι οι τζιχαντιστές, όταν κρίνουν ότι είναι αρκετά ισχυροί για να μην τους χρειάζονται άλλο...

Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά γι αυτόν εδώ τον τόπο.

Η προδοσία που επιχειρείται αυτή την ώρα από τους καθεστωτικούς δωσίλογοι, είναι τρις χειρότερη από την προδοσία ενός Εφιάλτη. Γιατί ο Εφιάλτης έστειλε στον φυσικό θανατο τρακόσιους Γενναίους, που έκτοτε όμως ζουν ζωή αιώνια, στη μνήμη των ευρωπαϊκών λαών.. 
Αυτές οι προδοτικές σαύρες όμως πάνε να θάψουν μια και καλή τη μνήμη των Ελλήνων, σβήνοντας ακόμα και το ίχνος του πολιτισμού τους στον Κόσμο. 

Αντισταθείτε!