Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ποιοι φοβούνται τη Χρυσή Αυγή;

Ιερώνυμου Μπος [λεπτομέρεια από τη σταύρωση]

Ε ρε τι έχει να γίνει τη Δευτέρα, που αρχίζει η δίκη της Χρυσής Αυγής...
Όλα τα λυγκόρνια του καθεστώτος, εργατοπατέρες, συνδικαλιστάδες, πολιτικάντηδες, λαμόγια, πρεζέμποροι, δουλέμποροι, άπλυτοι, ακούρευτοι, τρωκτικά, πρωκτικά, ανωμαλιάρηδες, ξεφωνημένες, πακισταναριά και αλβαναριά, θα μαζωχτούν έξω από τον Κορυδαλλό και θα ζητάνε την επιτόπια εκτέλεση των εβδομήκοντα κατηγορούμενων και ει δυνατόν με δημόσιο αποκεφαλισμό κατά τα πρότυπα των αγαπημένων τους ισλαμοπίθηκων.

Και πρώτη απ' όλους η ΑΔΕΔΥ.


Που ανακοίνωσε ήδη παναττική στάση εργασίας για τη Δευτέρα 20 του μηνός Απριλίου 7:30 - 11:30, ώστε να βρει χρόνο η δημοσιοϋπαλληλία να πεταχτεί ίσαμε τη λαϊκή να κάμει τα ψώνια της, προτού αρχίσουν οι τζιχάντι τζων να παίρνουν χρυσαυγίτικα κεφάλια...
Κι από κοντά οι κόκκινοι αχμέτ του συντρόφου Κουτσούμπα. Που δήλωσαν δια στόματος Παφίλη ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση που απλώς κάμει την πάπια.
Απορώ δηλαδή τι τους χρειάζονται τους δικαστές. Αυτοί έχουνε βγάλει κιόλας την απόφαση και ετοιμάζονται να την εκτελέσουν...

Ποιοι λοιπόν φοβούνται τόσο τη Χρυσή Αυγή ώστε να απειλούν ανοιχτά τους δικαστές, πως αν δεν καταλήξουν στην απόφαση που τους βολεύει, θα γίνει εδώ των εξαρχείων;
Και τι δουλειά έχουν οι μεγαλοκηφήνες της δημοσιοϋπαλληλικής νομενκλαντούρας, να προκηρύσσουν στάσεις εργασίας, για ζητήματα που αφορούν τη δικαιοσύνη; Μήπως έπραξαν το ίδιο όταν εκδικάζονταν η υπόθεση παπακωνσταντίνου ή η υπόθεση τσοχατζόπουλου; Ή μήπως απήργησαν όταν γκρεμίστηκαν μάνα και γιος από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, επειδή θα τους το βούταγαν οι άρπαγες της εφορίας;
Τώρα θα μου πεις τι στάση εργασίας και πράσιν' άλογα...
Σιγά μην πας τσαγκαροδευτέρα οχτώ το πρωί στο δημόσιο και βρεις άνθρωπο να δουλεύει. Έτσι κι αλλιώς πρώτα περνάνε από το κομμωτήριο και μετά βαράνε κάρτα, το 7:30 - 11:30 σε πείραξε;
Ναι, σωστά αλλά είναι για το γαμώτο ρε παιδί μου...

Απ΄ την άλλη κάθεσαι τώρα και συλλογιέσαι...
Ποια καλύτερη απόδειξη θες για την αθωότητα των χρυσαυγιτών, από το τι είδους εγκληματίες απαιτούν την ενοχή τους!
Διότι δεν υπάρχει καλύτερος τίτλος τιμής για την εν γένει πολιτική δράση σου, από το να σε κατηγορεί ακριβώς αυτό το σκυλολόι που είναι κατεξοχήν υπεύθυνο για τη χρεωκοπία της Ελλάδας. Οι εργατοπατέρες της συνδιαλλαγής και τα κρατικοδίατα φαγανά, οι κουλοχέρηδες της λαδωτής και οι χατζηαβάτηδες των πιο διεφθαρμένων λαμόγιων, οι γλείφτες και οι ρουφιάνοι των πάσης φύσεως συνδικαλιστικών συμμοριών, που εξαιτίας τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Στην άνω Μογγολία όπου υπάρχουν ακόμα αγνοί άνθρωποι, λέγουν ότι: "δείξε μου ποιος σε κατηγορεί, για να σου πω πόσο ένοχος είσαι" 
Κανονικά και μόνο που ζητάνε την καταδίκη τους τα σκυλολόγια των πάσης φύσεως αρχιπαράσιτων της χρεωκοπημένης νεοελληνικής κοινωνίας, οι χρυσαυγίτες θα έπρεπε να αθωωθούν πανηγυρικά από την πρώτη κιόλας μέρα...

Εξόν και αν φτάσαμε σε τέτοιο έσχατο σημείο εθνικής, ηθικής και πνευματικής παρακμής ώστε να δίνουμε δίκιο στο λαμόγιο, στον ψεύτη, στον κλέφτη, στον λαθρέποικο, στον εκμεταλλευτή, στον νταβατζή, στον φορατζή, στον πονηρό, στον οκνηρό, στον μαστουρωμένο, αντί να δικαιώνουμε εκείνους ακριβώς που τους αντιμάχονται.

Ποιοι κραυγάζουν πιο δυνατά εναντίον της Χρυσής Αυγής;
Οι δουλέμποροι, οι δικηγόροι και οι παρατρεχάμενοι των ΜΚΟ, που τα κονομάνε χοντρά από το δράμα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.
Οι τσούλες των πάσης φύσεως διαστροφών, οι παιδόφιλοι και οι διαφθορείς του "καλού κόσμου" που ξεκωλιάζουν αγοράκια για πέντε ευρώ στο αυτοκίνητο, οι αγάμητες των βορείων προαστείων και οι φαντασιόπληκτες που έχουν να δουν χαρά στα σκέλια τους, από τον μήνα του μέλιτος.
Οι σιωνιστές, οι "ευρωπαϊστές", οι αμερικανόδουλοι και οι κάθε λογής πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, που θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους και τους Έλληνες είδος προς εξαφάνισιν.
Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας του δημοσίου και οι μιζαδόροι των ΜΚΟ, οι αρχιαπατεώνες της διαπλοκής και τα παπαγαλάκια των κατευθυνόμενων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, οι γλάστρες της διεθνούς γραβατοπειρατείας και οι εγχώριοι διαχειριστές του ελληνικού πειράματος για την εφαρμογή του δόγματος του Σοκ.

Αυτές όλες οι σαύρες της παγκόσμιας αρπαχτής, θα βγουν τη Δευτέρα στις οθόνες και στους δρόμους, απαιτώντας την οριστική εξαφάνιση ενός λαϊκού κινήματος που τόλμησε να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία τους.
Μεγάλη τιμή λοιπόν για όλους/ες εμάς, να μας χαρακτηρίσουν "εγκληματίες" 
Διότι δεν συμμορφωθήκαμε προς τας υποδείξεις τους..


http://panusis.blogspot.gr/