Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΩΜΑΛΙΑ : ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΣΙΤΑ. 
Ο αυστριακός Thomas Neuwirth , νικητής της Eurovision 2014, γνωστός ως Conchita Wurst, θα επιδείξει όλα του τα ταλέντα προς τιμήν των ευρωβουλευτών όπου αναμένεται να δώσει παράσταση στο κτίριο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 8 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά από επίσημη πρόσκληση μελών του ευρωπαικού κοινοβουλίου που ανήκουν σε πέντε διαφορετικά ευρωπαικά κόμματα.
Η λεσβία Ulrike Lunacek που είναι από 01/07/14 τυγχάνει και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου δήλωσε:

“Αυτό το εκπληκτικό μήνυμα ανοίγματος της κοινωνίας κατά των διακρίσεων που έδωσαν με την ψήφο τους οι ευρωπαίοι στην Conchita Wurst θα πρέπει να υλοποιηθεί….με τη σφυρηλάτηση μιας κοινωνίας και ενός νομικού πλαισίου που θα επιτρέπει στον καθένα να ζει και να αγαπάει χωρίς φόβο”.Το μόνο που δεν μας διευκρίνισε ο κοινοβουλευτικός άνδρας/συγγνώμη γυναίκα, είναι το αν το νομικό πλαίσιο θα επιτρέπει την “άνευ φόβου αγάπη” , μετά ή άνευ βομβαρδισμών….
Η τετράωρη συναυλία θα είναι μόνο ένα μέρος καμπάνιας για την καταπολέμηση των διακρίσεων που υφίστανται άτομα που ανήκουν στις κοινότητες των LGBT (lesbian, gay, bisexual και transexual) . Βεβαίως οι γνώμες δυίστανται περί του ζητήματος της κατηγορίας που εντάσσεται ο Thomas Neuwirth ή Κονσίτα. Ο Thomas δεν έχει εγχειρισθεί ούτε έχει λάβει ορμονοθεραπεία αν κρίνει κανείς και από την τριχοφυία του. Οπότε δεν ανήκει στην κατηγορία των transexual. Ίσως είναι gay ο οποίος διαδραματίζει το ρόλο της γυναίκας. Όμως τίποτα δεν αποκλείει να είναι και bysexual καθώς διατηρεί και κάποια αρρενωπά χαρακτηριστικά.
Σε κάθε περίπτωση η Κονσίτα καλύπτει όπως φαίνεται επαρκώς το κενό της έλλειψης των ευρωπαικών ινδαλμάτων και ιδεών και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε και η συμπατριώτισσά της, με την ψήφο των ευρωπαίων πολιτών.

dimpenews