Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (φώτο)


Το ξαναλέμε: Tους έχει κάτσει στο λαιμό που η Χρύση Αυγή εχει παρουσία στην βουλή.
Οι φωτογραφίες που θα δείτε, αποτυπώνουν τα όσα έγιναν τη νύχτα σε καφέ-ουζερί, που μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης . Ομάδα αναρχικών κρανοφόρων επιτέθηκε και η κατάσταση ξέφυγε...
Ένα άτομο απο τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, μετά την επίθεση των αναρχικών στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε καφενείο στην οδό Eθνικής Eνότητας στο Αγρίνιο απο την οποία προκλήθηκαν αρκετές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, στις 22.00 περιπου το βράδυ, δεκάδες άτομα φορώντας κράνη και έχοντας καδρόνια και πέτρες έκαναν επίθεση σε καφε - ουζερί στην οδό Εθνικής Ενότητας, κοντά στα δικαστήρια, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία και του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την επίθεση βγήκαν στον δρόμο και αμύνθηκαν,
με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας άγριος πετροπόλεμος. Έτσι υπέστησαν ζημίες όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον συγκεκριμένο δρόμο και τα περισσότερα ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.
Η ομάδα των αναρχικων κρανοφόρων απομακρύνθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, οι οποίες χρησιμοποίησαν και χημικά. Στο δρόμο που έγινε η συμπλοκή, παρέμειναν μέλη της Χρυσής Aυγής που φώναζαν συνθήματα , ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στο δρόμο  έκπληκτοι και φοβισμένοι από τα όσα έζησαν.
.
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr


ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr

ΦΩΤΟ από agriniopress.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.