Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Eκλογικός θρίαμβος της "γαλλικής" Χρυσής Αυγής με 20%!


Εκλογικός θρίαμβος της ... "γαλλικής" Χρυσής Αυγής, του κόμματος του Εθνικού Μετώπου, του οποίου η υποψήφια για την προεδρία Μαρί Λεπέν, κερδίζει το 20% των ψήφων στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, λίγο χαμηλότερα από τον Φ.Ολάντ (28,5%) και του Ν.Σαρκοζί (25%)

Το ποσοστό της Μαρί Λεπέν κάποιοι το χαρακτηρίζουν έκπληξη, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι: Τέσσερις μήνες πριν στις δημοσκοπήσεις ερχόταν μέχρι και πρώτη και εν συνεχεία ακολούθησε ένας τρομακτικός πόλεμος σε βάρος της, ειδικά απ'όταν χαρακτήρισε την Goldman Sachs, ως "παγκόσμια κυβέρνηση".

Τελικά οι Γάλλοι ψηφοφόροι έδωσαν μια περήφανη νίκη στην Γαλλίδα υποψήφιο, αφού είναι η πρώτη φορά που η Μαρί Λεπέν καταγράφει τέτοια εκλογική επιρροπή στο σώμα των Γάλλων ψηφοφόρων.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι το ποσοστό αυτό θα δώσει τη νίκη στον Ν.Σαρκοζί, αφού έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα μεταξύ του κόμματος της Λεπέν και του Σαρκοζί, από τότε που ο Σαρκοζί κατηγόρησε τη Λεπέν για ακραίες ρατσιστικές θέσες (όπως κατηγoρούν δηλαδή στην Ελλάδα την Χρυσή Αυγή).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.