Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

"ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;" Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και προστατέψτε τα παιδιά σας από τους ψυχασθενείς που διοικούν το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
  ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ "ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ" ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!
Αρνηθείτε την δηλητηρίαση των παιδικών ψυχών από τα διαστροφικά μαθήματα που προωθούνται, και που μεταξύ των άλλων μιλούν για "φυσικό και.. κοινωνικό φύλο". Αντιδράστε υπογράφοντας την δήλωση που επισυνάπτω. Η αποβλάκωση της νεολαίας και ο εκχυδαϊσμός της εκπαίδευσης δεν θα περάσει!
Ενημερωθείτε εδώ...
 http://104fm.gr/…/%CE%AD%CE%BC%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%…/

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

31/01/1996 - ΙΜΙΑ : " γιατί η στολή του πατέρα μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;;"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgR-3ghPlQF1431kzcRLscWkU4mQU3k_Zpp4hw3BQe4j4lKHkTzK0lHk0OaLrqPJVDKb0gyr9DD9AsU1TYyh9S3Ta0XJ2Gman0V3V8H51meG8ZX3vAG-DSPwyTSOcjuNjFbai4YWZiwFg/s1600/1.jpg 
ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΨΑΕΙ...ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ.
Η ΑΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1996.
ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ- ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟ. ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ) ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ".

Μια συνέντευξη-γροθιά στο στομάχι έδωσε ο 21χρονος πλέον γιος του ήρωα Χριστόδουλου Καραθανάση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε το βράδυ των Ιμίων. Μιλώντας στο News247 είκοσι χρόνια μετά τη νύχτα ντροπής για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας, ζητά απαντήσεις από αυτούς που έκρυψαν την αλήθεια.
Ζητά κυρίως να του απαντήσουν γιατί η στολή του πατέρα του Χριστόδουλου «έχει τρύπες και κηλίδες αίματος».
Τα λόγια του :

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΕΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
«Επετειακή» πρόκληση στα Ίμια επεχείρησαν οι τούρκοι παραμονές της θλιβερής επετείου. Η θρασύτατη πρόκληση στην περιοχή των Ιμίων ήρθε το πρωί της Κυριακής (29.01.2017) όταν οι Τούρκοι έστειλαν φουσκωτά με Τούρκους βατραχανθρώπους.
Όπως ανέφεραν πηγές του ΓΕΕΘΑ, 2 φουσκωτά σκάφη εντοπίστηκαν στις 11:40 το πρωί να προσεγγίζουν την συγκεκριμένη περιοχή προερχόμενα από τις ακτές της Αλικαρνασσού.
Η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ μεταδίδει πως μέσα στο τουρκικό σκάφος βρισκόταν και ο αρχηγός του τουρκικού στρατού Hulusi Akar. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η ένταση διήρκεσε μισή ώρα, πριν το σκάφος που μετέφερε τον Τούρκο στρατηγό επιστρέψει στην Αλικαρνασσό.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ :