Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΙΝΗ

Επιστροφή του Ισλάμ στην Αθήνα - Μαντήλες στα σχολεία - 25% οι ισλαμιστές
25% του πληθυσμού των Αθηνών αποτελείται πλέον από ισλαμιστές μουσουλμάνους, και επιστρέφει στην πόλη το Ισλάμ μετά από 190 χρόνια! Η αδιάκοπη ροή λάθρομεταναστών (όρος που ενοχλεί τους νεοταξίτες να ακούγεται) στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την πληθυσμιακή ισορροπία με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι και τα σχολεία της Αθήνας με μαντήλες!

Η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε μια πόλη όπου το 25% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, μιλάμε για μια περιοχή που καλύπτει τις εκλογικές περιφέρειες της Α' και Β' Αθηνών, και για μια κοινότητα η οποία γεννάει με τετραπλάσιο ρυθμό από τους γηγενείς.

Για να προστατευθεί αυτό το "επίτευγμα" χρειάζεται ανθρώπους τύπου Καμίνη.

Ο Μπόμπολας, θέλει δήμαρχο Καμίνη. Εσύ;

Από το πρωτοσέλιδο του Έθνους
Οι καμινομπουτάρηδες εκλεκτοί των νταβατζήδων ακροβολίζονται για να τους… γεμίσουν έπειτα με δημόσιο χρήμα. Το δικό σου χρήμα. Εσύ τι θα κάνεις;

olympia.gr

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η ΧΡΗΣΗ WI-FI ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ;;

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ".
Ο κόσμος πρέπει να αποφεύγει τη χρήση Wi - Fi, όπου είναι δυνατόν, λόγω των κινδύνων που μπορεί να ενέχουν για την υγεία, λέει η γερμανική κυβέρνηση.

Απόφαση έκπληξη της - η πιο καταδικαστική που έχει ποτέ γίνει από οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία - θα ταρακουνήσει τους υπουργούς της βιομηχανίας και της Βρετανίας, και δικαιώνει τα ερωτήματα που η Independent on Sunday έχει αύξηση κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λέει η αγγλική εφημερίδα κι ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα με τα δικά μας ερωτήματα.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 36%...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ Metron Analysis

Ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ μεγάλη (κρυφή ασφαλώς…) δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό μεγάλης δυτικής πρεσβείας (God bless America, σύμφωνα με πληροφορίες…), για το δήμο Αθηναίων. Η δημοσκόπηση ξεκίνησε την επομένη της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλου και τα αποτελέσματά της είναι τα εξής (με αναγωγή επί των εγκύρων):

ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...(ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΤΑΝ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.



ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

"Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, ρίχτηκαν πάνω στην εργατιά, άγρια κράζουν και αίμα ζητούν, τον Δημητρώφ στην κρεμάλα να δουν...."ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΑΜΟΕΛΑΣΙΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
Την γελοιότητα, τον λαϊκισμό και το γεγονός πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου απέδειξε για ακόμη μια φορά ο υπουργός του Σαμαρά Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετέτρεψε την αίθουσα του Κοινοβουλίου σε συνέλευση συντρόφων της Τρίτης Διεθνούς.
Σε επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Παναγιώταρου για την υπέρογκη αύξηση των διοδίων για χάρη των νταβατζήδων ο υπουργός του Σαμαρά απάντησε με στίχους τραγουδιών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ!

Ποίο ήταν το δείγμα αυτής της δημοσκόπησης; Η εβραική συναγωγή των Αθηνών ή το δελτίο ειδήσεων του μέγκα;


Στο τελικό στάδιο επίθεσης κατά των Ελλήνων εισέρχεται το Σύστημα. Θα νομιμοποιήσουν τους λαθροεισβολείς ώστε υποτίθεται να φύγουν προς την Ευρώπη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...

Οδό διαφυγής προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης δίνει σε χιλιάδες μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα το νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο, που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών στην Βουλή.

"ΑΔΕΙΑΣΜΑ" ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ. Περιχαρής ο Νταβούτογλου για το Κυπριακό!

Διαψεύδει τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβνούτογλου αναφορικά με την ερμηνεία του κοινού ανακοινωθέντος. Ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας είχε αναφέρει δύο ημέρες πριν ότι
«Το κοινό ανακοινωθέν δεν αποτελεί τη λύση αλλά θέτει τις βασικές αρχές και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε προς αναζήτηση της λύσης»
Ο Τούρκος υπυοργός Εξωτερικών παρουσίασε όμως μια διαφορετική άποψη λέγοντας πως  "δεν είναι ένα απλό ανακοινωθέν" αφού, όπως υποστήριξε, «στο κείμενο αυτό υπάρχουν όλες οι παράμετροι της ειρήνης (σ.σ. δηλαδή της λύσης κατά Τουρκία). Αν κάποια μέρα φθάσουμε σε λύση στην Κύπρο, στο κείμενο αυτό έχουν απαριθμηθεί μια προς μια όλες οι παράμετροι αυτής της λύσης».

Η προπαγάνδα υπέρ του χαράγματος του Αντιχρίστου καλά κρατεί από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.



Prison Planet / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Θα θέλατε να έχετε ένα μικροτσίπ RFID εμφυτευμένο κάτω από το δέρμα σας; Εάν και πολλοί συνειδητοποιημένοι άνθρωποι ποτέ δεν θα επέτρεπαν να γίνει κάτι τέτοιο, πολλοί άλλοι, ειδικά από τη νέα γενιά, βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Τα RFID μικροτσίπ εμφυτεύματα και άλλες μορφές «wearable τεχνολογίας» όλο και περισσότερο θεωρούνται "cool" και "trendy" από τους νέους που θέλουν να "ενισχύσουν" τον εαυτό τους. Και φυσικά τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υπέρ κάθε "τεχνολογικής προόδου". Για παράδειγμα, το BBC δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο "Γιατί θέλω ένα μικροτσίπ εμφύτευμα" (Why I Want A Microchip Implant).

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Θα αυξήσουν την φορολόγηση των Ελλήνων οι συριζαίοι εάν έρθουν στην εξουσία! Βίντεο-ντοκουμέντο.


Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα... σώσει την Χώρα κάνει μειώσεις μισθών κατά 20% στην «Αυγή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα... σώσει την Χώρα κάνει μειώσεις μισθών κατά 20% στην «Αυγή»
Στα χνάρια του ΚΚΕ βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την αντιμετώπιση των εργαζομένων του στην δική του κομματική εφημερίδα, την «Αυγή». Παρά την πλούσια κρατική χρηματοδότηση (αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κρατικό χρήμα ως κόμμα του 27% πλέον και όχι του 4% τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά) η φυλλάδα τους έχει οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα η διεύθυνση της να έχει ως σκοπό να μειώσει το μισθολογικό κόστος κατά 20% , κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε μειώσεις μισθών των εργαζομένων σε ανάλογο ποσοστό.

Νους υγιής εν σώματι υγιή. Άλλη μια δικαίωση από την σύγχρονη επιστήμη για τις απόψεις των προγόνων μας.

Η άσκηση θεωρείται φάρμακο για καθετί στη ζωή: για την κατάθλιψη, την απώλεια μνήμης, το Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον και πολλά ακόμη. Ερευνητές ψάχνουν να ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλό μας και η συνεχής γυμναστική, μάς κάνει πιο ευτυχισμένους.

Οι περισσότεροι παρακολουθούμε τι γίνεται στο σώμα μας όταν γυμναζόμαστε. Χτίζουμε μύες και είμαστε σε φόρμα. Νιώθουμε πόσο πιο εύκολα κάνουμε καθημερινές ασκήσεις, όπως να ανεβαίνουμε σκάλες. Είναι λιγότερο σαφές, τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλό μας.

Όποιος παίζει με τα κάρβουνα, λερώνεται κι ο ίδιος. Ισραήλ: Εκατοντάδες μαθήτριες μετά το σχολείο κάνουν πορνεία.

σχόλιο Γ.Θ : Η πλύση εγκεφάλου, μέσα από τα παγκόσμια δίκτυα ΜΜΕ που ελέγχουν πλήρως, της προώθησης κάθε ανωμαλίας, διαστροφής και ηθικού ξεπουλήματος έχει θύματα ακόμα και τα ίδια τα παιδιά του ισραήλ για τα οποία ο σιωνισμός δεν δίνει δεκάρα.

Κοινωνικό πρόβλημα η πορνεία των μαθητριών
Εκατοντάδες μαθήτριες που διαβιούν στην καρδιά του Ισραήλ, μετά τα μαθήματα, κάνουν ως μερική απασχόληση την πόρνη, δήλωσε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 ο υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μέιρ Κοέν, στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώθηκε για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

«Μόνο στην πόλη του Τελ Αβίβ με τη πορνεία ασχολούνται περίπου 700 κορίτσια σχολικής ηλικίας και, τουλάχιστον, τα 300 από αυτά, το πρωί παρακολουθούν επιμελώς τα μαθήματα στο σχολείο», είπε ο υπουργός.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΩ!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ...! STOXOS.GR
 

Κατέστρεψες την Ελληνική Νεολαία Κωστόπουλε, τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσεις ! Άρχισαν να «πέφτουν βροχή» οι ποινές και τα πρόστιμα.




 










Λάβαμε με mail ενημέρωση για τον δικαστικό αγώνα εργαζομένων της IMAKO όπου αναφέρεται:
«Την Τετάρτη 29/1, εκδικάστηκαν οι αγωγές πέντε εργαζομένων εναντίον του πρώην εργοδότη μας Πέτρου Κωστόπουλου για μη καταβολή δεδουλευμένων, αποζημιώσεων απολύσεων κι επιδομάτων αδείας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΥΓΗΣ, δηλαδή της φυλλάδας του σύριζα, με μετοχές του...ΔΟΛ!

Φυσικά πρόκειται για τον λαλίστατο Μουλόπουλο ο οποίος εργάζονταν χρόνια στον ΔΟΛ και φυσικά διατηρεί τις μετοχές του εκεί...

Τους το είχε πει ο Σακκάς :"Εγώ στον Κορυδαλλό δεν ξαναπάω !" Kαι όμως τον άφησαν ελεύθερο!!!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ : ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΑΚΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ...
Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς" Κώστας Σακκάς, ο οποίος αναζητείται από την αντιτρομοκρατική από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, εδώ και ένα μήνα !
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν για πρώτη φορά παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και συνελήφθη για δεύτερη φορά από την αντιτρομοκρατική, είχε πει σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς : "Εγώ στον Κορυδαλλό δεν ξαναπάω !"
Οι αστυνομικοί τότε είχαν ενημερώσει για τις προθέσεις του τις δικαστικές αρχές, αλλά παρόλ ' αυτά όταν συνελήφθη και τρίτη φορά,

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

H “Ελεύθερη Ώρα” το σημερινό της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Σόνιας Μαυρίδου, αφιερώνεται στον εβραιοσιωνιστή Ντέϊβιντ Χάρις τον οποίο κατονομάζει ως τον άνθρωπο που ουσιαστικά κυβερνά την Ελλάδα. Είναι Πρόεδρος των Εβραίων της Αμερικής, της οργάνωσης AJC (American Jewish Comitee) .
Η εφημερίδα αναφέρει πώς εμφανίστηκε στη χώρα μας τον Νοέμβριο του 2011, λίγο πριν ο Γ. Παπανδρέου παραδώσει την εξουσία στον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο. Την εποχή εκείνη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Ε.Ω.”, συναντήθηκε ο “Σαμαράς-Μπεναχίμ” με τον Ντέϊβιντ Χάρις της ΑJC.

Ήταν το διάστημα που ακόμη ο Σαμαρά τό’παιζε αντιμνημονιακός, φωνάζοντας ότι αν γίνει Πρωθυπουργός θα διώξει την τρόικα!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ .ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ...ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!
Σκηνικό πραγματικού "εμφυλίου" πολέμου ξεσπά μέσα στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις υποψηφιότητες στον Δήμο Αθηναίων, καθώς όπως έγινε γνωστό η Νέα Δημοκρατία "κατεβάζει" και επίσημα τον πρώην υπουργό, Άρη Σπηλιωτόπουλο ως υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων. 

Το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου ακουγόταν από την αρχή για τον δήμο Αθηναίων και μετά τις αρνήσεις των κ.κ. Δένδια, Βορίδη και της κας Κεφαλογιάννη το Μαξίμου επέλεξε τελικά τον πρώην υπουργό. 

Η κίνηση όμως αυτή του Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία.

Εβραικής καταγωγής ο «άνθρωπος κλειδί» της ουκρανικής αντιπολίτευσης που θέλει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ειδήσεις αναφέρουν ότι "ένας εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης"* είναι ο Ουκρανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Vitali Klitschko (Βιτάλι Κλίτσκο). 

Πολλές ειδήσεις τον αναφέρουν ως «άνθρωπο κλειδί» (key figure) της αντιπολίτευσης, με την Μέρκελ και την ελίτ της ΕΕ να ισχυρίζονται ανοιχτά ότι τον καλοπιάνουν για να γίνει ο άνθρωπός τους που θα οδηγήσει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΒΙΝΤΕΟ : O ΕΒΡΑΙΟΣ Ν.ΧΑΡΙΣ META THN X.A ΚΑΙ TON ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ....

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ....
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ :

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21

- Αμόρφωτοι αναρχοάπλυτοι μηδενιστές, βεβήλωσαν τα αγάλματα του Αθανάσιου Διάκου και του Αναστάσιου Καρατάσου απέναντι από το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.
- Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε καμία σοβαρή πολιτεία στον κόσμο...
- Πλήρης αδιαφορία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (του Μπουτάρη...) για την αποκατάσταση των μνημείων των ηρώων μας εδώ και μέρες... Αλλά αν ήταν κανένα Τούρκικο ή Εβραϊκό μνημείο θα έτρεχε πρώτος πρώτος...

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

"ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ .ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Σ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 
«Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις μας, το 50,4% των ψηφοφόρων είπε ναι» στο τέλος της μαζικής εισροής μεταναστών, δήλωσε ο Κλοντ Λονγκσάμπ του ινστιτούτου δημοσκόπησης GfS και πρόσθεσε ότι το περιθώριο σφάλματος είναι συν/πλην 0,7%.
Απομένει ακόμη η καταμέτρηση των ψήφων από δύο μεγάλα καντόνια, της Ζυρίχης και της Βέρνης.
Οι κάτοικοι της Ελβετίας κλήθηκαν σήμερα να αποφασίσουν σε δημοψήφισμα για την επιστροφή στο παλαιό σύστημα εισόδου μεταναστών στη χώρα με βάση τις ποσοστώσεις.
Η Ελβετία, μια χώρα 8 εκατομμυρίων κατοίκων, είναι περικυκλωμένη από χώρες της ΕΕ, χωρίς να ανήκει στην ένωση.

Οι ”Δεσμοί αίματος” Τούρκων με 'Ελληνες αναρχικούς!

Μερίδα αντιεξουσιαστών-αναρχικών στην Ελλάδα είναι αναμφίβολα τουρκικής καταγωγής! Ακολουθούν παρακάτω οι ατράνταχτες αποδείξεις:
1) το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στη σημαία τους.
tourkosporoi-1

Μεγάλη η λατρεία του συριζαίου Μυλόπουλου για τους εβραίους. Ιδρύεται έδρα εβραικών σπουδών!

Έδρα Εβραϊκών Σπουδών ιδρύει το ΑΠΘ.Θα φτιάξει & μνημείο για τους Εβραίους στην Πανεπιστημιούπολη
Την ίδρυση έδρας Εβραϊκών Σπουδών αποφάσισε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ύστερα από πρωτοβουλία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, η οποία μάλιστα θα χρηματοδοτήσει για το πρώτο έτος τη λειτουργία της έδρας.

Η σχέση της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης με τη διοίκηση του Α.Π.Θ. και ειδικά με τον  Πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, είναι ιδιαίτερα θερμή. Από το 2010 που ανέλαβε Πρύτανης, έχουν πραγματοποιηθεί στο ΑΠΘ, δεκάδες εκδηλώσεις, σεμινάρια και ημερίδες με εβραϊκά θέματα (πχ. Ολοκαύτωμα, Εβραίοι Θεσ/κης κ.α.).

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!


Και όμως στην κατοχική Αθήνα που ο λαός πείναγε υπήρχαν ακόμα και παχύσαρκοι. Ποιοι ήταν αυτοί; Ο αρχιραββίνος των Αθηνών και η γυναίκα του.

Μετά την αποχώρηση των Ιταλών τον Σεπτέμβριο του 1943, ένα μεγάλο μέρος των Εβραίων της Αθήνας εγκατέλειψε την πόλη. Ο λόγος φυσικά ήταν ότι ήθελαν να αποφύγουν τις γερμανικές διώξεις. Η μυστική αποχώρησή τους οργανώθηκε με την σύμπραξη του μηχανισμού του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ.
 Ανάμεσα στους αποχωρήσαντες Εβραίους της Αθήνας, ήταν και ο τοπικός αρχιραββίνος Ελία Μπαρτζελάι. Ο λοχαγός Φοίβος Γρηγοριάδης ήταν τότε μέλος της διοίκησης του 34ου συντάγματος του ΕΛΑΣ στην Αττικοβοιωτία και έζησε από κοντά την αποχώρηση των Εβραίων στην οποία και αναφέρθηκε περιληπτικά στο έργο του "Το αντάρτικο ΕΛΑΣ-ΕΔΕΣ-ΕΚΚΑ-5/42".
  Στον 4ο τόμο σελ.352 αναφέρει ένα ενδιαφέρον και ολίγον παράδοξο γεγονός που συνέβη με τον αρχιραββίνο των Αθηνών:
 

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Αυτός είναι ο φαντάρος που μαχαίρωσαν οι αριστεροί γιατί τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!


Ο άνθρωπος που ανέβασε τη φώτο όπως λέει και ο ίδιος ανήκει στο ειρηνικό "Δημοκρατικό Τόξο".. Δεν είναι Χρυσαυγίτης ούτε την ανέβασε για να αυξήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αποκαλεί τους Χρυσαυγίτες φασίστες όπως βλέπετε.
 

ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Ο Βασίλης Κικίλιας της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Καπερνάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και η Μαρία Ρεπούση της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι οι τρεις βουλευτές που ελέγχονται γιατί έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό. 

Τα ονόματά τους δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών. Εκτός από τους τρεις βουλευτές, για εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2012 ελέγχονται τόσο η σύζυγος του Βασίλη Καπερνάρου όσο και η σύζυγος του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, Νίκου Σηφουνάκη.

Τα ονόματα των πέντε προέκυψαν από τον πρώτο έλεγχο που έγινε σε λίστα με 24.710 περιπτώσεις, για τις οποίες ζητήθηκαν στοιχεία δικαιολόγησης των εμβασμάτων. 

ΒΡΕ ΤΙΣ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ...Ο "ΦΕΡΕΛΠΙΣ" ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο "ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ" ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...
“Σκόνη και θρύψαλα” η υποψηφιότητα Γ. Ιωαννίδη: Μαζί με τον Κικίλια είχαν βγάλει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό
Κάηκε" με το "καλημέρα" η υποψηφιότητα Γ. Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης αφού είναι ένας εκ των τριων βουλευτών της ΝΔ που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό που δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες του.
Ο γαλάζιος βουλευτής της Α' Αθηνών Βασίλης Κικίλιας και ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης είναι οι δύο από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που εντοπίστηκαν να έχουν βγάλει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. 
Μάλιστα υπάρχει και τρίτος βουλευτής της ΝΔ το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά βρίσκεται με αυτά των Κικίλια και Ιωαννίδη στη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ρώσος ομοφυλόφιλος ευχαριστεί τους Συριζαίους για τη συμπαράσταση τους

ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ  ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" ΠΟΥΤΙΝ .
Την ημέρα έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν, όπως και σε άλλες χώρες, συγκεντρώσεις συμπαράστασης στους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας που καταπατώνται τα δικαιώματά τους .
Πράγματι, συγκεντρώσεις έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γιάννενα και Κατερίνη. Ως απάντηση, οι Ρώσοι μέσω του διαδικτύου, στέλνουν τις δικές τους ευχαριστίες σε όσους συμπαρίστανται στον αγώνας τους.
«Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Συριζαίοι. Από τη Ρωσία με αγάπη», γράφει το αυτοσχέδιο πλακάτ που κρατάει στα χέρια του ένας Ρώσος, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύεται στη σελίδα στο Facebook,  Wipe Out Homophobia.

Ομολογία Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

Στο βιβλίο του Geneva Versus Peace” («Γενεύη Εναντίον Ειρήνης») του 1937, ο Comte de Saint Aulaire, (1866-1954), Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο μεταξύ 1920-24, υπενθυμίζει μια συνομιλία που είχε σε ένα δείπνο με τον Εβραίο Διευθυντή της τράπεζας Kuhn LoebOtto Kahn, (1867 – 1934), (φώτο) η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο...

ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ(!!!) ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ...ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ 3,5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ....
Συναγερμός σήμανε στην κυβέρνηση εξαιτίας της παρουσίας τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου. Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένοι έβγαλαν 3,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού. 

Από το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της κυβέρνησης έκαναν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο φάκελο, διασταυρώνοντας τα ονόματα της λίστας. Εως τώρα έχουν εντοπιστεί οι δύο βουλευτές που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ : Διαλύονται οι Οικολόγοι Πράσινοι

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ :ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ - ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ - ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΛΑΓΝΟΙ....ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!
Διαλύονται οι Οικολόγοι Πράσινοι: Παραιτήθηκε και ο πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος
Παραιτείται από την ευρωλίστα των Οικολόγων Πράσινων ο πρώην ευρωβουλευτής και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Σε επιστολή του ο κ.Τρεμόπουλος εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του ενώ ταυτόχρονα ασκεί έντονη κριτική στις εσωκομματικές διαδικασίες.

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...Ο "ΛΕΩΝΙΔΑΣ" ΚΑΙ Ο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...ΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ) ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ - Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Στην συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Αναστασιάδη ενόψει της έναρξης διαπραγματεύσεων μεταξύ τη Κυπριακής Δημοκρατίας με την Τουρκοκυπριακή κοινότητα για το θέμα του τερματισμού της κατοχής του βόρειου τμήματος της νήσου από τον τούρκικο στρατό ,κατά την έναρξη των δηλώσεων του, ο Αντώνης Σαμαράς, μιλάει για έναρξη διαπραγματεύσεων, μεταξύ των δύο κοινοτήτων !!!
Στο νησί, ζουν όντως Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, αλλά τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η Κυπριακή Δημοκρατία, το αναγνωρισμένο από την διεθνή κοινότητα κράτος, και οι εκπρόσωποι μία κοινότητας που ζει υπό την κατοχή Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων...