Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΖΑΛ : "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΖΑΛ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,ΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ "ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" . ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΠΩΣ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ :

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΜΟΥΖΑΛΑ : ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ . ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ"ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ . ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
 ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σε μια παραδοχή-σοκ για το προσφυγικό προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας.
Οπως είπε στους εμβρόντητους δημάρχους, η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους εγκλωβισμένους μετανάστες/πρόσφυγες στη χώρα μας θα κρατήσει για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, εκτιμώντας ότι θα παραμείνουν στην Ελλάδα για το εν λόγω χρονικό διάστημα.
Η Ελλάδα δεν είναι πλέον πέρασμα, θα εγκατασταθούν

ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Διαβάστε το!!

Έναν δολοφόνο τον φοβάσαι λιγότερο. Ο προδότης είναι η πανούκλα».
Μάρκος  Τύλλιος  Κικέρων (Marcus Tullius Cicero, 106  π.Χ. – 43  π.Χ.)
ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει έχοντας ανόητους μέσα του, ακόμη και τους πιο φιλόδοξους.
 Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει έχοντας προδότες μέσα του.
Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και φέρει τη σημαία του ανοιχτά. Αλλά ο προδότης κινείται ελεύθερα ανάμεσα εκείνων που βρίσκονται εντός της πύλης, και οι πονηροί ψίθυροι που ακούγονται σε όλα τα σοκάκια, φτάνουν μέσα στις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης.
 Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται προδότης.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Υπάρχουν και 'Ελληνες στρατιωτικοί [μ' @ρχιδι@]

Πλωτάρχης εν αποστρατεία Παναγιώτης Σταμάτης.
Μάλιστα!

Εστειλε εξώδικο στον νεοσύντροφο Καμένο, όπου απαιτεί να σταματήσει η μετάλλαξη των Ελληνικων ενόπλων δυνάμεων, σε φιλιπινέζες των λαθροεισβολέων!
Μπράβο και ξανά μπράβο. 
Υπάρχουν φαίνεται και Έλληνες στρατιωτικοί [μ' αρχίδια] 

Τώρα θα μου πεις, ο ανθρωπος είναι εν αποστρατεία. 
Διότι η μαγκιά θα είναι να βρεθεί ένας Ελληνας στρατιώτης μ' αρχίδια και να τους τα πει, οντας εν ενεργεία.
Κι ακόμα καλύτερα να βρεθεί ένας [έστω ένας, ρε πούστη μου] Ελληνας αξιωματικός, που να "αρνηθεί" 'έξυπνα να εκτελεσει τις καταστροφικες εντολες μιας δρακας προδοτων.

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

H ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΝΕ...
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ -ΚΟΙΝΟΣ ΝΑ ΛΟΙΠΟΤΑΚΤΗΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ SELFIE ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. 
ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ "ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ Η ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΓΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ : ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η επιστολή μιας δασκάλας από τη Λέσβο. Μια επιστολή-κραυγή αγωνίας για τις επιπτώσεις του προσφυγικού στην τοπική κοινωνία.
Το κείμενο της, το οποίο  είναι γραμμένο στα αγγλικά και δημοσιοποιήθηκε στο λογαριασμό της στο Facebook, αναφέρεται στις επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στους κατοίκους των νησιών του βορειοαναλοτικού Αιγαίου που άνοιξαν την αγκαλιά τους στους πρόσφυγες.

Ολόκληρο το κείμενο της Αφροδίτης Βάτη Μαριόλα έχει ως εξής: