Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

5caf2ed9825e630a655204fc
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΣ ΜΥΘΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ.
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Καιρίδης, και δεν αποκλείουν κάποιοι ακόμη και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο. 
Οι παλαιότερες δηλώσεις που έχει κάνει, κυρίως για τη γενοκτονία των Ποντίων, ένα θέμα ταμπού για εκατομμύρια Πόντιους, έχουν προκαλέσει αναταράξεις στις τάξεις της ΝΔ και δεν είναι απίθανο η υποψηφιότητά του να εξελιχθεί σε «Μυρσίνη Λοϊζου» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Δημήτρης Καιρίδης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για όσα έχει πει στο παρελθόν, κάνοντας λόγο για μονταζιέρα της Κουμουνδούρου. Ωστόσο, τα …ατοπήματα είναι αρκετά και έχουν προκαλέσει οργή, κυρίως στους κόλπους των Ποντίων.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Από το πολύ ενδιαφέρον ιστολογιο http://panusis.blogspot.com/ :



Το τι ακριβώς είναι ο Ιερός Λόχος, που η νόμιμη πολιτική δράση του, έχει προκαλέσει εσχάτως ρήγματα μήτρας στο παρακρατικό αληταριό και στους κάθε λογής μικρομπουτάρηδες των πρασινοροζοκόκκινων δημάρχων στα περιξ της Θεσσαλονίκης, επιφυλάσσομαι να σας το παρουσιάσω αναλυτικά, μέσα από τις αφηγήσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών του, σε προσεχές αφιέρωμα.

Λίαν προσφάτως όμως ο Ιερός Λόχος 2012 αποτόλμησε να διοργανώσει το 1st Makedonian Pride [σε ελεύθερη απόδοση: "πρώτη εκδήλωση για τη Μακεδονική υπερηφάνεια"] βγάνοντας πατριωτική γλώσσα στα καρακατσουλιά της λούμπεν ελληνόφωνης μαζικής υποκουλτούρας, που έχουν μάθει να τοποθετούν την περηφάνεια του πολίτη, στο [συνήθως ροζ] στριγκάκι τους [βλέπε: gay-prides και άλλα τέτοια εμετικά]

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ)

Ο Αλέξης διαβάζει παραμύθια στα γυφτάκια (μήπως τα παραμύθια που λέει στους Ελληνες)
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ(ΚΟΙΝΟΣ ΓΥΦΤΟΥΣ) ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.
"είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα τείχη της διάκρισης" ο Κουλης ....«Δεν υπάρχουν πολίτες, πρώτης, δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας. Είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού» ο Αλέξης ....η γυφτιά και των δυο δεν έχει όρια για να εξασφαλίσουν ψήφους . ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.

Ο εξελληνισμός του Βυζαντίου [Νο 2 - Η υπόγεια επιβίωση του Ελληνισμού]

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Στο πρώτο κείμενο της σειράς: "Ο εξελληνισμός του Βυζαντίου [Νο1: μια νέα οπτική]"
μιλήσαμε για ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, που διαπράττουμε συχνά, όταν μελετάμε έναν πολιτισμό με μακρά ιστορική διάρκεια, όπως η βυζαντινή αυτοκρατορία, που βρίσκονταν στο προσκήνιο της ευρωπαικής ιστορίας, περισσότερο από χίλια χρόνια.
Ξεπατικώνω εδώ το σχετικό χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 1ο μέρος, το οποίο καλό είναι να διαβάσετε, προτού προχωρήσετε στη συνέχεια του, στο 2ο μέρος...