Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Από το πολύ ενδιαφέρον ιστολογιο http://panusis.blogspot.com/ :



Το τι ακριβώς είναι ο Ιερός Λόχος, που η νόμιμη πολιτική δράση του, έχει προκαλέσει εσχάτως ρήγματα μήτρας στο παρακρατικό αληταριό και στους κάθε λογής μικρομπουτάρηδες των πρασινοροζοκόκκινων δημάρχων στα περιξ της Θεσσαλονίκης, επιφυλάσσομαι να σας το παρουσιάσω αναλυτικά, μέσα από τις αφηγήσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών του, σε προσεχές αφιέρωμα.

Λίαν προσφάτως όμως ο Ιερός Λόχος 2012 αποτόλμησε να διοργανώσει το 1st Makedonian Pride [σε ελεύθερη απόδοση: "πρώτη εκδήλωση για τη Μακεδονική υπερηφάνεια"] βγάνοντας πατριωτική γλώσσα στα καρακατσουλιά της λούμπεν ελληνόφωνης μαζικής υποκουλτούρας, που έχουν μάθει να τοποθετούν την περηφάνεια του πολίτη, στο [συνήθως ροζ] στριγκάκι τους [βλέπε: gay-prides και άλλα τέτοια εμετικά]



Κι έπεσαν απάνω του πάσες οι καθεστωτικές σαύρες, να τον φάνε.
Το ωραίο είναι ότι οι ιερολοχίτες το παλεύουν το πράγμα, "ταράζοντας το καθεστώς στη νομιμότητα". Κι ως εκ τούτου, δημοκρατικά κι ωραία, προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τη νόμιμη άδεια του δήμου, για έναν χώρο [πρώην στρατόπεδο] ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση τους, για την "τιμή του Μακεδόνα"
Όπως είχαν κάθε δικαίωμα να το πράξουν, ως νόμιμο σωματείο.
Έλα όμως που οι δημοπραιτωριανοί του καθεστώτος, με το που είδαν και άκουσαν για Ελληνική Μακεδονία, για Έλληνες Πατριώτες, για Ελληνισμό γενικότερα, βγάλανε ευθύς τη μασκούλα του δημοκράτη και δείξανε το αληθινό τους πρόσωπο.
Κάτι μεταξύ των ερυθροφρουρών του Μάο και των gay πορτιέρηδων στα "κλουβιά με τις τρελές"

Κι αντί να εφαρμόσουν τους νόμους και να παραχωρήσουν στον Ιερό Λόχο έναν ελεύθερο έτσι κι αλλιώς χώρο, όπως θα έκαναν αν τους το ζητούσε, παραδείγματος χάριν, το "σωματείο απόρων τραβεστί και ξαναμένων αιδοιογλειφτριών", εβγαναν από τα μαοϊκά συρτάρια τους το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" και απαγόρευαν την εκδήλωση!
Αλά βοτανίκ ντε λα μαγκέτ - που λέει και το γνωστό άσμα...

Και για να μην σας μένουν αμφιβολίες για το ύφος και το ήθος των καθεστωτικών δημοτικοπραιτωριανών, σας κοτσάρω εδώ από κάτου, τη σχετική ανακοίνωση του Ιερού Λόχου, καθώς και την πρώτη "απαγορευτική απάντηση" του δήμου, όπως δημοσιεύτηκαν στο καλό ιστολόγιο του Ιερού Λόχου [στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε και όλες τις λεπτομέρειες]
 



Άμα ήταν για κανα τέτοιο Pride, όχι μόνο θα το είχαν επιτρέψει 
αλλά θα αγόραζαν και καινούρια στρινγκάκια, για να συμμετάσχουν κιόλας...   

Από το ιστολόγιο του Ιερού Λόχου

Πριν από λίγες μέρες μετά από σχετικό μας αίτημα στον δήμο Καλαμαριάς για παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Κόδρα για να κάνουμε την εκδήλωση με ονομασία "Makedonian Pride" γίναμε δέκτες μιας κατάπτυστης ανακοίνωσης που σε τίποτα δεν θύμιζε απάντηση φορέα του δημοσίου προς πολίτες και νόμιμο σωματείο όπως είναι ο σύλλογος μας.
Μετά από τις άμεσες αντιδράσεις μας και υπό την απειλή μηνύσεων προς τους υβριστές μας, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επιτέλους να μας κοινοποιήσει σήμερα (3/4/2019!) την απόφαση του για την μη παραχώρηση του Στρατοπέδου Κόδρα.

Πριν σας παραθέσουμε την απόφαση του σε φωτογραφίες σας υπενθυμίζουμε την αρχική ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, όπως την διαβάσαμε σε κάποια ΜΜΕ (αλλά ουδέποτε κοινοποίησαν σε εμάς):
"Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμαριάς, κατηγορηματικά δηλώνουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη φιέστα που ετοιμάζει το εθνικιστικό φασιστικό μόρφωμα του «Ιερού Λόχου2012», την Κυριακή 7/4 στην περιοχή μας.Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς αποφασίζει να μη διευκολύνει με κανέναν τρόπο τη δράση οποιουδήποτε εθνικιστικού – φασιστικού μορφώματος στην πόλη μας, για να μην προπαγανδίζονται οι φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάζει το ρατσιστικό τους δηλητήριο.Οι πολίτες της μαρτυρικής και ηρωικής Καλαμαριάς των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων, της προσφυγιάς και της εργατιάς, του πολιτισμού και της μνήμης οφείλουν να εκπληρώνουν κάθε μέρα το Χρέος τους απέναντι στην Ιστορία.Στην Καλαμαριά του Μπλόκου, των αγωνιστικών παραδόσεων και των λαϊκών αγώνων δεν χωράνε οινεοναζί, ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών.Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας, και ειδικότερα, απέναντι στην ιστορία του λαού και του τόπου μας, απέναντι στη νέα γενιά, να υψώνεται τοίχος στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού.
Η Καλαμαριά πρέπει να επιδείξει μηδενική ανοχή στο φασισμό, το ρατσισμό και τον εθνικισμό. Είναι πρέπον ο δήμος μας να είναι ένας Δήμος που θα μπαίνει μπροστά σε ζητήματα ιστορικής μνήμης, μπροστά σε ζητήματα υπεράσπισης της ιστορίας αυτής της πόλης, των ανθρώπων αυτής της πόλης, των αγώνων που έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για την απελευθέρωση από το φασισμό. Οι νεοναζί φασίστες, εθνικιστές με όποιο μανδύα και αν «ντυθούν» είναι ανεπιθύμητοι στην Καλαμαριά.
Δεν υπάρχει χώρος στην Καλαμαριά για αυτούς που διχάζουν.Για πολιτικούς, κοινωνικούς και νομικούς λόγους δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη μετατροπή του στρατοπέδου «Κόδρα» σε χώρο μισαλλοδοξίας, ρατσισμού, ξενοφοβίας και εθνικισμού".
(επισημαίνουμε με έντονα τις 9 φορές που μας εξυβρίζουν/συκοφαντούν/δυσφημούν)

Ιερός Λόχος 2012

Μάλιστα αδέρφια μου!
Οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του πάσα ένα υπο-δήμου, παρα-δήμου και ψιλο-δήμου της δύσμοιρης ινδογρεκίας μας, μπορούν να "αποφασίζουν και να διατάσσουν" για το ποιοι πολίτες είναι πρώτης και ποιοι εκατοστήςτρίτης κατηγορίας!
Και να παραχωρούν ή να μην παραχωρούν δημόσιους χώρους, λες και τους κληρονόμησαν από τους παππούδες τους.

Αν όλα αυτά δεν είναι κήρυγμα μίσους, για το οποίο ο κύριος Δημητράς θα έπρεπε να είχε καταθέσει διακόσες μηνύσεις, τότε τι είναι "κήρυγμα μίσους;" 

 Από την κινητοποίηση της αστυνομίας, 
προκειμένου να μην πατήσει άνθρωπος στην εκδήλωση των ιερολοχιτών!
Και γιατί λύσσαξαν οι κυρίες Γεροβασίλη-Παπακώστα;;
Για να μην ακουστεί κιχ για τη χαμένη "τιμή της Μακεδονίας!"
Σιγά, κυρίες μου...
Ούτε να είχαν αρχίσει τις καλασνικοφιές οι ενωμένοι αλλαχουακμπαρίστες των Βαλκανίων, 
δεν θα κάματε έτσι!
Ή μήπως τότε θα τους στρώνατε και χαλάκι, για να ακουμπάνε τα κομμένα κεφάλια;
  

Ωστόσο οι ιερολοχίτες δεν φαίνεται να μασάνε ταραμά.
Και φυσικά οργάνωσαν και πραγματοποίησαν εν τέλει το 1st Makedonian Pride, σε άλλον χώρο, τον οποίο σημειωτέον η αστυνομία των αξιέραστων και αξιοτίμων κυριών Παπακώστα και Γεροβασίλη, φρόντισε να αποκλείσει, λες και θα γινόντουσαν εκεί επειδείξεις ρίψεως S-400!  
Κι όχι μόνον αυτό αλλά κοτσάρισαν και στο ιστολόγιο τους, ένα αρθράκι μούρλια, με τον τίτλο: |θα φωτίσουμε τον ήλιο με τα όνειρα μας", το οποίο με τρώγει ο κώλος μου, να το ξεπατικώσω και να σας το προσφέρω εδώ, στο μικρό πλην τίμιο μπλογκ μας...

Διαβαστε το και προετοιμαστείτε για τη συνέχεια, καθότι ετοιμάζω ένα σπεσιαλ αφιέρωμα στους ιερολοχίτες και στον αγώνα τους.... 

Θα φωτίσουμε τον ήλιο με τα όνειρα μας [από Ιερό Λόχο 2012] 

Οι δημοκράτες μας λένε ότι

κάθε έκφραση που συντελείται εκτός νόμιμων και συνταγματικών ορίων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από το κράτος. Μας έλεγαν ότι όποτε έγιναν επεισόδια για το σκοπιανό ζήτημα τον τελευταίο χρόνο μεθοδεύτηκαν από ακροδεξιούς, φασίστες, ναζιστές κλπ που “δεν έχουν θέση στην κοινωνία” (πολύ δημοκρατικό αυτό). Ως εκ τούτου ο εθνικισμός συνιστά δομικά μια δύναμη παρανομίας και εκτροπής.
Ο Ιερός Λόχος 2012 από την Θεσσαλονίκη γκρέμισε τον δημοκρατικό αυτό μύθο περί ελευθερίας
που έντεχνα χτίζουν τα όργανα του κράτους, χέρι-χέρι με τις παρακρατικές γκρούπες που διαφυλάττουν την ορθοπολιτική κανονικότητα που επιδιώκει το δημοκρατικό και αριστερό -εν προκειμένω- κράτος.

Αν σε διαπνέουν εθνικές ιδέες,  
αν η κοινωνική και οικονομική κατανόηση του κόσμου γίνεται μέσα από το πολιτικό υποκείμενο του έθνους για σένα, τότε όχι μόνο δεν μπορείς ως είναι εύλογο να παρανομείς, αλλά πια δεν δύνασαι να εκφράζεις τις απόψεις σου νόμιμα ούτε και να συναθροίζεσαι ελευθέρως.

Ανήκεις στο περιθώριο της κοινωνίας που έχτισαν οι καθεστωτικοί γραφιάδες,

οι προοδευτικοί καλλιτέχνες και οι ακαδημαϊκοί, οι δημοσιογράφοι που όλοι συντηρήντου από το ίδιο κράτος που νυχθημερόν υβρίζουν και το οποίο μισούν ανελέητα. Ταυτόχρονα όμως, μισούν πιο πολύ την ελληνική μήτρα που τους γέννησε και δεν το κρύβουν καθόλου.



Το φεστιβάλ που διοργάνωσε ο νόμιμος σύλλογος του Ιερού Λόχου
δεν γίνεται ανεκτό από τους δήμους, τα κόμματα, την Βουλή, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του ανθελληνικού κράτους, ούτε φυσικά από τους κομματικούς μηχανισμούς σοσιαλιστών-διεθνιστών-κομμουνιστών-αναρχικών.

Η νόμιμη ελεύθερη έκφραση 
και η διοργάνωση μιας γιορτής σε έναν δημόσιο χώρο, ο οποίος δεν ανήκει σε καμιά πολιτική ιδεολογία αλλά στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, για όσους ανασαίνουν πατρίδα, σεβασμό στα ήθη κι έθιμα, στην οικογένεια την πίστη και την ιστορία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Σε μια χώρα που είναι ανεκτή και ευκταία μια αντισυγκέντρωση και παράνομη η ίδια η συγκέντρωση 
που οργανώνεται από έναν νόμιμο φορέα, σε αντίθεση με τους μόνιμα παρανομούντες χαϊδεμένους του παρακράτους που κυκλοφορούν με καλάζνικοφ και μαχαίρια στο κράτος των Εξαθλίων, που ξυλοκοπούν στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και απειλούν λειτουργούς της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα απελευθερώνονται μέλη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών,πώς μπορεί να περιμένει κανείς έξοδο από οποιαδήποτε κρίση, οικονομική τε και μη.

Σε μια χώρα που όσοι δρουν για την διάλυση του κράτους 
λαμβάνουν μισθούς από το κράτος ή προστατεύονται από αυτό, μπορεί ο πολίτης να περιμένει ότι το κράτος, που δεν έχει το ελάχιστο ένστικτο αυτοσυντήρησης, θα μεριμνήσει για την δική του προστασία και επιβίωση; Αυτό είναι γελοίο και να το σκεφτεί κανείς.
Αναρωτιέμαι επίσης, αν ένας νόμιμος πολίτης δεν μπορεί να εκφράσει τις ιδέες του ή να διοργανώσει μια εκδήλωση έχοντας λάβει νόμιμα άδεια από τους αρμόδιους φορείς, 
τότε η δημοκρατία σας δεν τον οδηγεί στο μονοπάτι της παράνομης έκφρασης; Κι αν η ίδια η δημοκρατία, αφού έχει προδώσει Κύπρο, Αιγαίο, Βόρειο Ήπειρο και Μακεδονία, προδίδει τους πολίτες της αφαιμάσσοντάς τους οικονομικά, εκπλειστηριάζοντας την ιδιωτική αλλά και την δημόσια περιουσία τους, αφού καταργεί την ελεύθερη έκφραση και προβαίνει σε προληπτικές προσαγωγές για να μπορούν τα πολιτικά της στελέχη να μιλήσουν για να δικαιολογήσουν τις προδοσίες μπροστά από ένα κοινό δέκα ανθρώπων, τότε για ποιο κίνδυνο της ελευθερίας της έκφρασης, του λόγου και της επιλογής κάνουν λόγο οι δημοκράτες; Για ποιους φασισμούς, για ποια αυγά του φιδιού και τα συναφή;
Και ποια δημοκρατία θα μιλήσει 
για διχαστικό λόγο από την στιγμή που για την συγκέντρωση μιας ομάδας ανθρώπων, συντεταγμένα οργανώνονται εν μια νυκτί διαμαρτυρίες, αντισυγκεντρώσεις, απειλές για βία, καταγγελίες και όλα τα υπόλοιπα; Αν η δημοκρατία η ίδια προάγει το κλίμα τρομοκρατίας, τότε ποιος “φασισμός” θα έρθει αύριο να τρομοκρατήσει τους τρομοκρατημένους, τους πένητες και τους προδομένους;

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, η δημοκρατία ξεβρακώθηκε 
και στέκεται γυμνή μπροστά στο βλέμμα όσων Ελλήνων έχουν ακόμα ελληνική συνείδηση. Το καθεστώς που κυβερνά αυτό τον τόπο, η συμμορία που σκύβει το κεφάλι μπροστά στους τοκογλύφους, την ατλαντική συμμαχία και κάθε εχθρό της χώρας, παρέα με τα τάγματα εφόδου του παρακράτους του, μας είπε ευθαρσώς ότι οι εθνικές ιδέες σε αυτή την χώρα θα κυνηγιούνται ανελέητα, θα καταστέλλονται και εν τέλει θα απαγορευτούν με νόμους. Θα καταδιώξουν οποιονδήποτε αντισταθεί στα σχέδια δολοφονίας του Ελληνισμού. Το κράτος θέλει ο Ελληνισμός να πάψει πια να υπάρχει.
Το σύστημα που όλοι εσείς λατρεύετε να υποστηρίζετε 
και εδώ μέσα, ρητά δηλώνει και σε εσάς ότι αυτά που ξέρετε πρέπει να τα ξεχάσετε.
Δεν μπορείς να λες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική γιατί είναι ρατσιστικό και φασιστικό,
δεν μπορείς να λες ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό γιατί δεν πρέπει να είσαι μοναχοφάης,
δεν μπορείς να λες ότι ο Μοχάμεντ που ήρθε χτες στην χώρα δεν είναι Έλληνας γιατί δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις,
δεν μπορείς να λες ότι πιστεύεις στην πατρίδα σου γιατί αυτόματα αυτό σημαίνει ότι θες να σκοτώσεις κάθε άλλο άνθρωπο επί της γης.
Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα. Κι αυτή θα είναι κι αύριο μέχρι την οριστική και αμετάκλητη διάλυση αυτού του κράτους, εάν δεν αλλάξει κάτι.
 Κι αυτό το κάτι θα το αλλάξεις εσύ, και μόνος σου και μαζί με τους υπόλοιπους που είναι σαν κι εσένα. Το καθεστώς δεν θα σε λυπηθεί. Δεν λυπήθηκε ποτέ κανέναν που είχε μέσα στην καρδιά του την Ελλάδα.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

ΘΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.