Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ)

Ο Αλέξης διαβάζει παραμύθια στα γυφτάκια (μήπως τα παραμύθια που λέει στους Ελληνες)
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ(ΚΟΙΝΟΣ ΓΥΦΤΟΥΣ) ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.
"είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα τείχη της διάκρισης" ο Κουλης ....«Δεν υπάρχουν πολίτες, πρώτης, δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας. Είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού» ο Αλέξης ....η γυφτιά και των δυο δεν έχει όρια για να εξασφαλίσουν ψήφους . ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.




Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να παρέχει στον ιδιότυπο καταυλισμό που κατσικώθηκαν οι γύφτοι δωρεάν ρεύμα και νερό. Οι μπαμπάδες των γυφτόπουλων είναι άγνωστοι και οι μανάδες τους παίρνουν 200 ευρώ έκαστη ως επίδομα απορίας αγάμου μητρός, καθώς και 50 ευρώ για κάθε τους παιδί επιπλέον (τον μήνα). Η Υπηρεσία του Δήμου, με τα γνωστά αντανακλαστικά κάθε Δημόσιας Υπηρεσίας, διαπίστωσε κάποια στιγμή από σπόντα, ότι μια γύφτισσα έπαιρνε επίδομα ανατροφής για τέκνο που το είχε αφήσει σε Ίδρυμα. Η σπόντα ήταν μια άλλη γύφτισσα που παραπονέθηκε στην Υπηρεσία γιατί αυτή έπαιρνε λιγότερα χρήματα από την άλλη γύφτισσα που είχε όσα παιδιά είχε κι αυτή.
Να πούμε επίσης, ότι κάθε γυφτάκι που γράφεται στο σχολείο, παίρνει από το σχολείο μέσω της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης, 300 κολλαριστά ευρουλάκια.
Βάλτε τώρα εσείς με το μυαλό σας, πόσα επιδόματα παίρνουν οι γύφτοι από το κράτος και πόσα παιδιά δηλώνουν και σε πόσες πόλεις και σε πόσα σχολεία χωρίς να πατάνε τα παιδιά τους ποτέ στο σχολείο.
Παρεμπιπτόντως, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, είναι υποχρεωμένες να μεριμνούν για κάθε γυφτάκι μέχρι την τελευταία τάξη του Γυμνασίου, όπως και για κάθε άλλο ελληνόπουλο άλλωστε, κάνοντας ντα και βαβά τις γύφτισσες και τους γύφτους που το κωλοβαράνε ολημερίς αφήνοντας τα παιδιά τους να τριγυρνάνε ζητιανεύοντας στους δρόμους.
@Ι.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.