Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ:«ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ»

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ.
Οργή στη Λέσβο για τους λαθρομετανάστες.. Αγανακτισμένος γεράκος από την Μοριά Λέσβου επιτίθεται κατά του Δημάρχου με ακατονόμαστες ύβρεις στον «αναρμόδιο» Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και του πετάει κεφαλάκι από αρνί που του το έκλεψαν και το έσφαξαν λαθρομετανάστες μέσα απ το σπίτι του!
Την σκυτάλη πήρε η κόρη του στην εκπομπή TATIANA LIVE απατώντας στους «φιλεύσπλαχνους» δημοσιογράφους της εκπομπής που το «έπαιζαν» πολύ άνετοι..

ΞΥΣΤΕ ΤΑ ...ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΟΙ ΑΛΜΠΑΝΟΙ ΣΤΟ EURO ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ 100.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

Αλβανική πρόκληση στο Euro 2016: Η Ελλάδα είναι ένοχη
 ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" 100.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΛΒΕΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ).
Πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Αλβανίας με την Ελβετία.
Πριν την έναρξη του ματς, οι κάμερες «έπιασαν» ένα πανό στην εξέδρα όπου κάθονται οι Αλβανοί φίλαθλοι, που έγραφε στα αγγλικά: «Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. Εκατό χιλιάδες Αλβανοί θύματα».

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ...ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΗΛΙΑ
Δυναμική παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό - Αποχώρηση Καμίνη από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης εγκατέλειψε έντρομος το Δημοτικό Συμβούλιο αμέσως μόλις έλαβε τον λόγο ο εκπρόσωπός μας Ηλίας Κασιδιάρης και τον ακολούθησε η συντριπτική πλειοψηφία της παράταξής του, αλλά και τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς.
Η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" κατήγγειλε δυναμικά την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας από χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ... "ΕΙΣΤΕ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ" ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Tην αγανάκτησή τους για τη συμπεριφορά των προσφύγων που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης στη Μόρια της Λέσβου εξέφρασαν κάτοικοι της κοινότητας στο δήμαρχο του νησιού Σπύρο Γαληνό υποστηρίζοντας ότι η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει από διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς για τα οποία κατηγόρησαν τους μετανάστες.

Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε στη Μόρια η οργή των κατοίκων ξεχείλιζε. για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάλλη. Παρών στην έντονη «συζήτηση» ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου.

Οι κάτοικοι αναφέρονταν σε συγκεκριμένα περιστατικά που σημειώνονται σε καθημερινή βάση, τα οποία απέδιδαν στους 3.572 μετανάστες οι οποίοι σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης από τις 20 Μαρτίου που έχει τεθεί σε ισχύ η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας.

Oι Τικιτάγκες του ΣΥΡΙΖΑ καλουν για συμμετοχή στο Athens Pride -Αλλά θέλουν να απαγορεύσουν τη διαδήλωση «Παραιτηθείτε»

O ΣΥΡΙΖΑ καλεί για συμμετοχή στο Athens Pride -Αλλά θέλει να απαγορεύσει τη διαδήλωση «Παραιτηθείτε» 
ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ - ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ - ΑΘΕΩΝ Κ.ΤΛ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .
 Το φετινό Athens Pride πραγματοποιείται το Σάββατο στις 18:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και ο ΣΥΡΙΖΑ δραστηριοποιείται για μεγάλη συμμετοχή. Η Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί για φυσική παρουσία όλων, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο επί της πλατείας. Σύνθημα «Κάνε τη διαφορά σου, δύναμη».
Η ανακοίνωση: 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...

Σοκαριστική δήλωση Ξυδάκη για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά: Δεν είναι και κάτι τραγικό...
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ...ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΞΥΔΑΚΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ  Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ...ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ...Ε ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ
Σοκαριστική δήλωση Ξυδάκη για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά: Δεν είναι και κάτι τραγικό...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΕΩΣ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Υπουργός Δικαιοσύνης σε Μαρινάκη: «Πρόσεξέ μου την Καλλονή»

ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α...ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ.
Συνομιλία - φωτιά του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την οποία του ζητάει «να προσέξει την Καλλονή», αποκαλύπτεται μέσα από τις νόμιμες μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ!  

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΑ Διδάσκουν στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Η Ελλάδα καταπιέζει, Ιεχωβάδες , Σλαβόφωνους κ.λ.π.

ΟΤΑΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ
Κρατηθείτε! Κείμενο του Νίκου Δήμου στην σελίδα 116 στο βιβλίο Γλώσσας Γ’ Γυμνασίου, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ, 
καταγγέλλει την Ελλάδα ότι καταπιέζει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, τους Σλαβόφωνους και τους Μουσουλμάνους! 
Απολαύστε το....