Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η ΠΑΣΟΚΟελιά


Aποξήρανση τροφών για περίπτωση ανάγκης.

Για όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην τροφή, με αποτέλεσμα, οι τροφές να συντηρούνται για μεγάλο διάστημα. Και επειδή με την σημερινή κατάσταση, όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό να στοκάρουμε τρόφιμα, η αποξήρανσή φαίνεται ως μια πολύ καλή λύση.

Για να κάνουμε την αποξήρανσή όμως, θα χρειαστούμε μια συσκευή ή κατασκευή ή έστω ένα διάτρητο πανί πχ τούλι και ένα σκιερό μέρος με καλή κυκλοφορία του αέρα. Έτσι τουλάχιστον γινόταν παλιά, αλλά αν δεν έχετε μεγάλο χώρο ή μένετε σε διαμέρισμα, μάλλον θα δυσκολευτείτε.

Γιαυτό μπορείτε, είτε να προμηθευτείτε μια κατάλληλη συσκευή, είτε να φτιάξετε μια μόνος σας.

Alexander Dugin: "Η Ρωσία θα απορροφήσει την Ουκρανία μέχρι το Δνείπερο ποταμό."


Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν ο γεωπολιτικός σύμβουλος του Β.Πούτιν και δημιουργός της Ευρασιατικής Ένωσης, αυτός που καθορίζει την γεωπολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας με άρθρο του που ανάρτησε στην ιστοσελιδα του ξεκαθαρίζει ότι, η Ρωσια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επέμβει στην Αν.Ουκρανία αμέσως μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαία, μέχρι τις όχθες του Δνέιπερου ποταμού, προς ανάκτηση της ανατολικής Ουκρανίας. Οτιδήποτε δεξιά του Δνείπερου θα περιέλθει στην ρωσική επικράτεια. Εάν ο Β.Πούτιν προχωρήσει και θεμελιώσει αυτό το σχεδιασμό, στο άμεσο μέλλον η Ευρώπη θα αποαμερικανοποιηθεί και θα στραφεί στην Ορθοδοξη Ρωσια.Τελικός στόχος για τον Α.Ντούγκιν είναι η απορρόφηση της Ευρώπης εντός της Ευρασιατικής Ένωσης, και κρίσιμο σημείο για αυτό αποτελούν οι εξελίξεις στην Ουκρανία.

Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας.

 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας
 
Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη.
 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσεύχεται στον μέγα Μπόμπολα!


Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Η Λέσχη BILDERBERG τρέμει τον Βλαντιμίρ Πούτιν! «Είναι η υπ’ αριθμόν 1 απειλή για τα σχέδια μας», ομολογούν!

Ρωσία: Η υπ’ αριθμόν 1 απειλή
Γράφει ο Daniel Estulin

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της Λέσχης Bilderberg στo προσεχές μέλλον εξακολουθεί να είναι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. Βασικοί παράγοντες που συντείνουν στην ανησυχία της λέσχης των ισχυρών είναι η αντίθεση της Ρωσίας σε έναν πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, άσχετα από το εάν ο πόλεμος αυτός θα έχει τη μορφή “ανθρωπιστικού βομβαρδισμού” ή “χρωματιστής επανάστασης”. Ιδιαίτερα ανησυχητική για την Bilderberg είναι η εμμονή της Ρωσίας στη διατήρηση της “εθνικής κυριαρχίας των χώρων”, τη σημασία της οποίας έχει τονίσει ήδη ο Πούτιν.
Μια άλλη ανησυχία για την Bilderberg είναι το πώς ακριβώς θα αντιμετωπιστεί η “πατριωτική διάθεση” της Ρωσίας όσον αφορά: 

Tουρκική εφημερίδα : Ο Τζωρτζ Σόρος πίσω από το πραξικόπημα στην Ουκρανία.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΡΟΣ ΥΠΕΡ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σιγά σιγά αποκαλύπτεται ποιοι βασικοί «παίκτες» κινούν τα νήματα και ποιοι βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα των ειδικά εκπαιδευμένων ενόπλων που ανέτρεψαν την νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου με την καθοδήγηση των ναζιστικών οργανώσεων της δυτικής Ουκρανίας. Εκείνο βέβαια που δεν υπολόγισαν όλοι αυτοί, είναι ότι την Αρκούδα ποτέ δεν την ενοχλείς στην φωλιά της, γι’ αυτό και τώρα αντιμετωπίζουν το μεγάλο αδιέξοδο των προβοκατορικών τους ενεργειών.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μείζων κίνδυνος το δημογραφικό - Γηράσκει και θνήσκει ο Ελληνισμός.

Μείζων κίνδυνος το δημογραφικό - Γηράσκει και θνήσκει ο Ελληνισμός
Μία εκ των σημαντικότερων παραμέτρων της εθνοκτόνου διακυβέρνησης της Πατρίδος μας από τους απατεώνες της κλεπτοκρατίας, είναι η υπογεννητικότητα, της οποίας οι συνέπειες σήμερα αχνοφαίνονται, αλλά θα γίνουν δραματικά διακριτές στο πολύ κοντινό μέλλον.

Προβληματισμένος ο Πούτιν...


Τα μασονάκια και η ενδυμασία της ψυχής τους.


Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ


'Εβγαλαν γλώσσα και οι Τάταροι : Aπειλούν τη Ρωσία με ισλαμικό ιερό πόλεμο!

«Πέφτουν οι μάσκες» και σταδιακά γίνεται συνείδηση, ότι σε περιοχές τον έλεγχο των οποίων διεκδικεί με βάση ιστορικές καταβολές η Ρωσία, υπάρχει έντονο το στοιχείο των ισλαμιστών οι οποίοι δεν το έχουν σε τίποτα να αποπειραθούν να μετατρέψουν τις περιοχές αυτές σε… Τσετσενία. Και όλα αυτά με «τουρκική υπογραφή», αφού ο λόγος γίνεται για τους Τάταρους…
Τάταρος, μέλος του ουκρανικού Κοινοβουλίου, ο Μούσταφα Τζεμίλεφ, ήταν αρκούντως αποκαλυπτικός: «Έχουμε ισλαμιστές, ουαχαμπίτες, σαλαφιστές, ομάδες που έχουν πολεμήσει στη Συρία» (προφανώς με τους αντικαθεστωτικούς), αποκάλυψε μιλώντας στους βρετανικούς Financial Times στη Συμφερόπολη.
Ο «αγριεμένος» Τάταρος απειλεί ευθέως τους Ρώσους με αιματηρά αντίποινα σε περίπτωση που η Κριμαία αποσχιστεί και αποτελέσει τη νέα Ομόσπονδη Δημοκρατία της Ρωσίας:

ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΨΕΜΑΤΑ : O Σταύρος Θεοδωράκης έβαζε λαθρομετανάστες να διηγούνται ψεύτικες ιστορίες και τις παρουσίαζε στους «Πρωταγωνιστές»!!!

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ "ΤΑΙΣΕΙ" ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;; 
Διαβάστε το άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο zougla:
Πριν προλάβω να ρωτήσω τι συνέβη, άρχισαν να εξιστορούν μια απίστευτη συμφωνία που προηγήθηκε των συνεντεύξεων που είχαν παραχωρήσει συγκρατούμενοί τους στην εκπομπή του δημοσιογράφου «Πρωταγωνιστές».Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωνε την ίδρυση κόμματος, ο νους μου πήγε κατευθείαν στους έγκλειστους των φυλακών ανηλίκων του Αυλώνα. Κατά τη διάρκεια μιας σειράς συνεντεύξεων που είχα πάρει στις συγκεκριμένες φυλακές, έπεσα επάνω σε παρέα Αφγανών, οι οποίοι, πριν δεχθούν να μιλήσουν, με ύφος αρκετά καχύποπτο, ρώτησαν εάν η συνέντευξη θα γινόταν με τους κανόνες του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ.


Αλβανός βουλευτής: Ο Καστριώτης –Σκεντέρμπεης έχυσε αίμα αλβανικό ,δεν πρέπει να θεωρείται εθνικός ήρωας της Αλβανίας

Πολιτικός, πρώην βουλευτής του κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου, ισχυρίζεται ότι ο Σκεντέρμπεης (1405 – 1468) δεν πρέπει να αποκαλείται εθνικός ήρωας των Αλβανών, διότι έχει σφάξει πολλούς Αλβανούς που πίστευαν στη μουσουλμανική θρησκεία.

Αυτό πιστεύει ο αλβανικής καταγωγής, πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κοσσυφοπέδιο, Αμίρ Αχμάντ, ο οποίος έχει δημιουργήσει την Πρωτοβουλία Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και ισχυρίζεται ότι η ιστορία του Γεωργίου Καστριώτη- Σκεντέρμπεη, πρέπει να αναθεωρηθεί.

«Να σταματήσουν τα ιστορικά ψέματα»

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν παίζονται με τίποτα αυτοί οι Εβραίοι: "O πρώτος Μαραθωνοδρόμος του κόσμου ήταν Εβραίος και όχι Έλληνας".

ΧΑΧΑ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;
Δεν παίζονται με τίποτα αυτοί οι Εβραίοι: Με αφορμή τον 18ο Μαραθώνιο του Τέλ-Αβίβ που έγινε την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Ισραήλ, η περίφημη «Haaretz», ανεκοίνωσε (στο φύλλο της 27ης Φεβρουαρίου) στους Ισραηλινούς ότι ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος του κόσμου ήταν Εβραίος και όχι Έλληνας!.. ΙΔΟΥ πώς έχει το θέμα, για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια…

Αρχικά, η ισραηλινή εφημερίδα αναφέρεται στην ελληνική εκδοχή του Μαραθωνίου με τον Φειδιππίδη (στην πραγματικότητα ο δρομέας ονομαζόταν Ευκλής) που έφερε στην Αθήνα το μήνυμα της νίκης από τον Μαραθώνα και αμέσως εξέπνευσε. Αμέσως μετά,

ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΜΟΡΦΟΝΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΓΑΜΠΡΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ!


Μετά τον Αντωνάκη και ο Mr Alexis πήρε τις εντολές του από τους εβραίους αφέντες.



Συνάντηση με τους εκπροσώπους του American Jewish Committee, με επικεφαλής τον εκτελεστικό διευθυντή της David Harris, καθώς και με εκπροσώπους του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Βενιαμίν Αλμπάλας και Βίκτορα Ελιέζερ, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την περασμένη Τετάρτη 5 Μαίου και η οποία ανακοινώθηκε σήμερα.

Η χούντα του μνημονίου βάζει χέρι στις τελευταίες καταθέσεις των Ελλήνων.



Η μνημονιακή συγκυβέρνηση πραγματοποιεί κατά γράμμα τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, φέρνοντας τον ελληνικό λαό στα όρια της εξαθλίωσης. Οι αδίστακτοι υποτακτικοί των τραπεζιτών βάζουν χέρι στις τελευταίες καταθέσεις των Ελλήνων που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο.

Πάλι τον έκανε ματ ο κοντός!


Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ O ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σε πολύ επικίνδυνες εξελίξεις οδηγείται πια η κρίση στην ευρύτερη περιοχή της λεγόμενης “Ευρασίας”. Πούτιν κατά όλων: Από τη μία Γερμανία και ΗΠΑ που αναζητούν “ζωτικό” χώρο και

από την άλλη η Τουρκία που πήρε θέση παρά το γεγονός ότι ιστορικά πάντα κρατούσε την θέση της διακριτικής ουδετερότητας στα παγκόσμια γεγονότα: Να κάνει το χωροφύλακα στα Στενά. Το μεγάλο ερώτημα είναι εαν η Ελλάδα έχει επιλέξει σωστούς συμμάχους και εαν η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές κάνει την υπέρβαση και ακούσει το λαός της που δεν θέλει πια εξαρτήσεις από τη Δύση όπου κατά τους νεοφιλελεύθερους πάντα ανήκε εκεί.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε σήμερα τηλεφωνική συζήτηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία.

Τούρκος ιστορικός :H Ρωσία δεν θα σταματήσει στην Κριμαία ,θα κατέβει και στην Κωνσταντινούπολη!!!

Η επαναφορά της χερσονήσου της Κριμαίας στην Ρωσία μετά την γνωστή κρίση που ξέσπασε στην Ουκρανία, είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την αναμενόμενη κάθοδο και κατάληψη από τους Ρώσους του Βοσπόρου και στη συνέχεια των στενών του Ελλησπόντου, υποστηρίζει σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην τουρκική εφημερίδα MilliGazete, ο πολύ γνωστός Τούρκος ιστορικός, Halık İnalcık.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ιστορικό, η Σεβαστούπολη είναι η αρχή της νέας καθόδου των Ρώσων προς το νότο, υλοποιώντας ένα παλιό ιστορικό αλλά και στρατηγικό αίτημα που ήθελε την Ρωσία να προχωρεί νότια και να γίνεται κυρίαρχος της Κωνσταντινούπολης και του Βοσπόρου και στη συνέχεια των στενών του Ελλησπόντου, ελέγχοντας έτσι τις διόδους προς μια ρώσικης κυριαρχίας Μαύρη Θάλασσα.

ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ.

Του Γιάννη Μήτσιου,
πολιτικού επιστήμονα-διεθνολόγου
Εξήντα εννιά χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη συμφωνία της Γιάλτας του 1945 όταν οι τρεις μεγάλοι νικητές του Β΄ ΠΠ, Στάλιν, Τσώρτσιλ και Ρούζβελτ, μοίρασαν τον κόσμο σε σφαίρες επιρροής. Η Γιάλτα βρίσκεται στην Κριμαία και στο ίδιο μέρος, ο ιστορικός χρόνος σήμερα καλείται να δημιουργήσει μια νέα διεθνή πραγματικότητα ή ο πλανήτης να μπεί σε μια νέα περιπέτεια διεθνών διαστάσεων που αν ξεφύγει από τον έλεγχο και τη διπλωματία μπορεί να οδηγήσει σε έναν Γ΄ ΠΠ.
Ο Τσώρτσιλ συνήθιζε να λέει ότι εκεί που τελειώνει το «μπλά-μπλά», αρχίζει το «μπουμ-μπουμ». Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η διπλωματία έχει τον πρώτο λόγο στο υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσε να φτάσει