Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΝΥΧΤΑ Ο «ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.




Αιφνιδιαστικά, χθες τη νύχτα (όλες οι βρομοδουλειές πάντα νύχτα γίνονται…) η γραμματεία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας διαβίβασε το διαβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμο του Αίσχους») στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής. Μάλιστα, ορίστηκε με διαδικασίες εξπρές (ή fast track, σύμφωνα με την ορολογία των δυναστών της Ελλάδος) ότι θα συζητηθεί στην Βουλή κατά τη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης, 21ης Μαΐου 2013. Μάλιστα, ο «Νόμος του Αίσχους» έρχεται χωρίς καμία αλλαγή από το αρχικό πλάνο, προς δόξαν του έχοντας αναλάβει εργολαβικά τη διεκπεραίωσή του, συντρόφου-κομισάριου δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, όπως τονίζουν πανηγυρίζοντας τα καθεστωτικά παπαγαλάκια της δυστυχίας μας: «Ορίστηκε μάλιστα και η πρώτη συζήτηση στις 21 Μαΐου στη Βουλή. Με αυτόν τον τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου κλείνει οριστικά την αμφισβήτηση της νομοθετικής πρωτοβουλίας του υπουργού Δικαιοσύνης. Είναι η δεύτερη φορά, μετά τη γνωστή τροπολογία Μανιτάκη, που επικρατεί η άποψη του κ. Ρουπακιώτη παρά τις προβλέψεις που έκαναν άλλες πολιτικές Κασσάνδρες».


Αν νομίζουν οι εντολοδότες (δηλαδή, για να μην κρυβόμαστε, οι αμερικανοσιωνιστές διεθνείς τοκογλύφοι) της κάθε λογής κατοχικής μαριονέτας, που λέγεται Ρουπακιώτης, φον Αντωνάκης, Βενιζέλος, Τσίπρας, Κουρέλης (και δε συμμαζεύεται…), πως ένα λαϊκό κίνημα μπορεί να πάψει να υπάρχει μ’ έναν ξεφτιλισμένο «νόμο», πλανώνται πλάνην οικτράν! Κι αυτό θα το δούνε στην πράξη…
Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου! Έσπειραν ανέμους! Θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ, ΦΕΡΤΕ ΤΟ «ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!

Μια είδηση, που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ δύο ώρες πριν την αποστολή στη βουλή του «Νόμου του Αίσχους», αποδεικνύει ποιοι είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτού του τόπου. Ιδού η είδηση:

«Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης την εκτελεστική επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά. Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων. Κατά την συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή εκφράστηκε προβληματισμός για την αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την απορία του για τις διαρροές περί διαφωνιών δικών του με συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, όσο και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης διαβεβαίωσαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι δεν έχουν διατυπωθεί ενστάσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού. Ο κ. Ρουπακιώτης, επίσης, δεσμεύτηκε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή το συντομότερο δυνατόν».

Συμπέρασμα: Ούτε αυτός (ο σύντροφος κομισάριος της δικαιοσύνης) που έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση του «Νόμου του Αίσχους», δεν ήξερε το απόγευμα –που συνεδρίασε η Ε.Ε. της ΡΗΜΑΔ- δεν ήξερε ότι ο νόμος «του» θα κατατεθεί λίγες ώρες αργότερα (διότι όταν κάποιος λέει «το συντομότερο δυνατόν» δεν είναι δυνατόν να εννοεί σε 2-3 ώρες…)! Τι έγινε; Προφανώς, οι εντολοδότες των ανδρεικέλων που παριστάνουν την κυβέρνηση της χώρας, κάποιον πήραν τηλέφωνο και του έδωσαν την ακόλουθη διαταγή: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Τώρα αμέσως θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στη βουλή ως έχει, χωρίς αλλαγές και χωρίς διορθώσεις. Εκτελέστε και να μου αναφέρεται!». Λίγη ώρα αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό του αφεντικού: «Διαταγή εξετελέσθη! Πάντα πιστός δούλος σας!»…

10 σχόλια:

  1. οι ενεργειες των 300σιων προδοτων εντος της βουλης και τα κακουργηματικου χαρακτηρα νομοσχεδια που οι πουλημενοι προδοτες φερνουν μεσα στη βουλη προς ψηφιση , ειναι παρανομες καθως αφενός η πατριδα τελεί υπο την κατοχη του εχθρου και των 300σιων δοσίλογων αφετέρου δε και κυρίως , το συνταγμα εχει καταλυθει ΜΕ ΤΑ .........__________-Ο Π Λ Α __________. ΔΕΙΤΕΤΟ .Διστυχώς επειδή ο κόσμος ειναι ψεκασμένος απο τα χημεικά , εχει νεκρώσει. Και δέν διαθέτει πλέον τη διανοητηκή ικανοτητα να αντιληφθει οτι το συνταγμα το'χουν καταλυσει με τα όπλα ... Και οτι την εσχατη προδοσια την διεπραξαν ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩς ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στις 24\11\2011 οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις . Οι οποίες μαλιστα , ειναι και ΟΠΛΗΣΜΕΝΕς . η χα που το παιζει πατριώτησα , ΣΙΩΠΑ και εμμεσα συνεργαζεται με τα πουλημενα τομαρια της αριστερας .
    ΖΗΤΑΜΕ απο τις ενοπλες δυναμεις ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑς ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΗΣΜΟ
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
    Τα δικαστηρια σήμερα στην Ελλάδα ,αναλογα με εκεινα επι γερμανικης κατοχης του 40, στερουντε νομιμοτητας συγκρότησής των ,καθώς ποτέ ο εχθρος και εισβολέας δεν προκειτε να καταδικάσει τους προδοτεςτου . .
    Γιαυτο και τις εκδικαζουμε εμεις οι νομιμοι ελληνες πολιτες τις υποθεσεις που εχουν να κανουν με το κακουργημα της εσχατης προδοσίας . Οπου με την παρακατω ιερη δηλωση -καταγγελια -καταδίκη την οποια καταθετουμε εθνικα και διεθνως προς πασα ενδιαφερομενη αρχη, ενεργοποιουμε και θέτουμε σε εφαρμογη το αρθρο 120 και την εθνικα και διεθνως νόμιμη και δίκαιη πλεον αντίστασή μας . .(η επίσημη ενεργοποίηση του 120 , εκτός των άλλων σημαίνει και νομιμη οπλοκατοχή ) .
    Πειτε λοιπόν σεκεινους που εξακολουθούν να καταθέτουν μηνυσεις εσχατης προδοσιας , οτι σε περιόδους κατοχης και υποδουλωσης όπως ετουτη που δυανείουμε τώρα, δεν εκδικαζοντε αυτου του περιεχομενου δικαστικές υποθέσεις . ________ τουτα εδω καταθετουμε .(Επειδή κυριε εισαγγελευ ακόμη και με το Άρθρο 36 του κώδικα της ποινικής δικονομίας, όπου σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικα αδικιματα και κυβερνητικά εγκλήματα όπως εκεινο της εσχατης προδοσιας, επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινική διαδικασία έγκαιρα και δέν χρειάζεται η άδεια της βουλής ,το γεγονος οτι δέν εχει ξεκινησει , επιβεβαιωνει οτι η πατριδαμας βρισκεται επισημα υπο την κατοχη του εχθρου και οτι οφείλουμε να αντισταθούμε ..Κυριε εισαγγελευ, ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομα μου από τα τηρουμενα βιβλία των καλπεων (και δηλώνω οτι το αφαιρώ εγώ με ετούτη εδώ την επίσημη δήλωσή μου). .Καταγγέλω εκεινες τις εκλογές καθως δηλωνω οτι στις 17Ιουνίου 2012 και 6 Μαίου 2012 , εγώ και αρκετοί συμπολίτες μου, εξαπατηθήκαμε και λάβαμε μέρος σε εκείνες τις κατοχικές και παράνομες εκλογές που είχε στήσει με δόλιες διαδικασίες ο εχθρός και κατακτητής της πατρίδος μας .Οι οποίες μαλιστα συμφωνα με τα πραγματικά περιστ......κ.λ.π......).Καταγγέλουμε μεσα σε αυτο το δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο πράττουμε το καθήκον μας οπου εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος και προχωρουμε νομιμα πλέον στην εφαρμογήτου ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις . ........................................._____________Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου την οποία εχουμε ηδη πανω απο 12.500 πολίτες καταθέσει , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ
    (Σημειώσεις) on Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 στις 12:45 μ.μ.

    Ιερή δήλωση και καταγγελία κατα του απο 24\11\2011 διαρκους καγουργηματος καταπατησης των ιερών δεσμεύσεων και κατα της υποδούλωσής μας .

    Ημερομηνία: ……......................ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.........................................Όνομα: ….............................................Επώνυμο: ...........................................Όνομα Πατρός: ....................................Όνομα Μητρός: .................................. Διεύθυνση: ..........................................Περιοχή: ............................Τ.Κ.: .............................. Αριθμός Ταυτότητας: ............................Αρχή Έκδοσης: ...................Ημερ. Έκδοσης: .............Ημερομηνία Γεννήσεως: ........................Επάγγελμα: ........................ Υπηκοότητα: ........................................Θρήσκευμα: .......................Συμπληρωματική και σχετική, της από 05/05/2012 και υπ αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης,δηλώσεως- αίτησης – καταγγελίας.
    Προς τον…......................................................... (αρμόδιο εισαγγελέα) Και προς : 1.Την Εφορία, την κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς επίσης και των αρμοδίων Εκλογοδικείων αναλόγως.
    Προς όλα τα Γενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ότι ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, τουλάχιστον από τις 24–11–2011, έως και σήμερα .Και ότι θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές των Πολιτικών προϊσταμένων των, οι οποίοι από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία και που απο κείνη την ημερα , βασει του εθνικου και διεθνούς δικαιου ,έχουν επισήμως απο τις 24\11\2011 , πάψει να ειναι προιστάμενοι των ενοπλων δυναμεων .
    Καθώς και προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Εισαγγελέα.Ζητώ από εσάς, καθώς και από κάθε άλλον αρμόδιο, είτε τώρα είτε μετά την απελευθέρωση της Πατρίδος, να λάβετε υπόψιν ότι, συμφωνώ απόλυτα με ετούτην εδώ την αίτηση -δήλωση- καταγγελία,την οποία και σας καταθέτω. Aφού, εγώ και οι συμπολίτες μου αισθανόμεθα ότι δεχόμαστε κατά μέτωπον επίθεση από όλους τούς βουλευτές του κοινοβουλίου.. Διότι πλέον είμαστε σίγουροι, ότι εις εξ αυτών των βουλευτών, δια της ενσυνείδητης παραλήψεως του να προσφέρει την υπογραφή του ως πρώτη υπογραφή προς την συμπλήρωση των 30, όπου χρειάζονται προκειμένου να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας και άμεσα να ασκηθεί δίωξη εναντίον όσων πολιτικών εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή ειναι ύποπτοι για κατάχρηση δημοσίου χρήματος ώστε να βρεθεί έγκαιρα εκεινο το καταχρώμενο χρήμα και άμεσα να επιστραφεί πίσω σε εμένα και τους συμπολίτες μου από τους οποίους έχει κλαπεί .Eπίσης να δωθούν πίσω για ν’ αποφευχθούν και οι μελλοντικές από χρέη αυτοκτονίες.Όπως και θα είχαν αποφευχθεί Κύριε Εισαγγελέα και οι μέχρι στιγμής - αυτοκτονίες συμπολιτών μου που έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια, οι οποίες είχαν οικονομικό κίνητρο λόγω χρεών και εξαιτίας των εν λόγω κλεμμένων, αν και εφόσον, τα κλεμμένα δίνονταν έγκαιρα πίσω στους φορολογουμένους πολίτες από τους οποίους και έχουν κλαπεί. Και οι οποίες αυτοκτονίες, είναι χιλιάδες σε αριθμό, σύμφωνα με όσα ακούγονται αλλά και όσα έχουν καταγραφεί.

    Αφού, υπό τον ζυγό και την κατοχή της κομματοκρατείας και όλων των πολιτικών κομμάτων, εγώ και οι συμπολίτες μου Κύριε Εισαγγελέα, φοβόμαστε πλέον,μήπως είμαστε τα επόμενα θύματα αυτοκτονιών από χρέη ή θύματα από οτιδήποτε άλλο προερχόμενο από την υποδούλωση και κατοχή. Στη συνείδηση εμού και των συμπολιτών μου, ο κάθε ένας εξ αυτών(των βουλευτών) δια της υπεκφυγής του να προσφερθεί και να υπογράψει πρώτος προς την συμπλήρωση των 30 υπογραφών, ευθύνεται για τις μέχρι στιγμής αυτοκτονίες συμπολιτών μου από χρέη, αφού δια της ενσυνείδητης παραλήψεώς του, ως εχθρός της πατρίδος πλέον, κανείς εκ των βουλευτών του κοινοβουλίου, ακόμη και τώρα μετεκλογικά δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και να πει ότι προσφέρει την υπογραφή του προς τη συμπλήρωση των 30 υπογραφών που απαιτούνται προκειμένουνα ασκηθεί δίωξη εναντίον των πολιτικών που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και που έχουν πατήσει τον ΌΡΚΟ, παραβιάζοντας άρθρα τού Ελληνικού Συντάγματος, εκτελώντας ενσυνείδητα εντολές του εχθρούκαι εισβολέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διότι ακόμη και με το Άρθρο 36 του κώδικα της ποινικής δικονομίας, όπου σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικα αδικιματα και κυβερνητικά εγκλήματα όπως εκεινο της εσχατης προδοσιας, επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινική διαδικασία έγκαιρα και δέν χρειάζεται η άδεια της βουλής .Το γεγονος οτι δέν εχει ξεκινησει , επιβεβαιωνει οτι η πατριδαμας βρισκεται επισημα υπο την κατοχη του εχθρου και οτι οφείλουμε να αντισταθούμε ..Κυριε εισαγγελευ, ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομα μου από τα τηρουμενα βιβλία των καλπεων (και δηλώνω οτι το αφαιρώ εγώ με ετούτη εδώ την επίσημη δήλωσή μου). .Καταγγέλω εκεινες τις εκλογές καθως δηλωνω οτι στις 17Ιουνίου 2012 και 6 Μαίου 2012 , εγώ και αρκετοί συμπολίτες μου, εξαπατηθήκαμε και λάβαμε μέρος σε εκείνες τις κατοχικές και παράνομες εκλογές που είχε στήσει με δόλιες διαδικασίες ο εχθρός και κατακτητής της πατρίδος μας .Οι οποίες μαλιστα συμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά τα οποία καταγγέλω εδώ, ήτω εθνικά και διεθνώς παράνομες.. Δηλώνω από σήμερα, ότι συμφωνώ απόλυτα με όλους τους συμπολίτες μου εκείνους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στις 17 Ιουνίου2012 και στίς 06 Μαίου 2012 δια της αποχής των .Συμφωνω επίσης με εκεινους τούς συμπολιτες μου οι οποίοι είχαν στις 5/5/2012, καταθέσει προς τις εισαγγελικες αρχες την υπ’ αριθμόν 9009|20|27 δήλωση - αίτηση – καταγγελία. Στην οποία και εγώ από σήμερα είμαι συνκαταγγέλλων και σας την καταθέτω εδώ τώρα.Έτσι,δεν αναγνωρίζουμε εκλογικούς νόμους, νομοθετημένους σε περιόδους υποδούλωσης και κατοχής,όπως ετούτη εδώ όπου διανύουμε τώρα στην πατρίδα μας εγώ και οι συμπολίτες μου,νόμους νομοθετημένους παράνομα από νομοθέτες οι οποίοι κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για έσχατη προδοσία. Καταδικάζουμε εκείνους τούς εκλογικούς νόμους κύριε Εισαγγελέα και που κακώς τα ονόματα των άνω κατηγορουμένων εκείνων αλλά τυχόν συναυτουργών των, ευρίσκονταν παρανόμως , μέσα στα ψηφοδέλτια των Εθνικών μας εκλογών.

    Κύριε Εισαγγελέα,σας ανακοινώνω πως από σήμερα σταματώ να αναγνωρίζω την νυν Κυβέρνηση ως την νόμιμη Κυβέρνηση της Ελλάδος . Ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση της, κανένα ψήφισμα της και καμία εξουσία της, αλλά όλα τα άνω που απορρέουν από εκείνην, τα καταδικάζω και τα θεωρώ εχθρικά, αναγνωρίζοντάς τα ως εχθρική εισβολή. Εμπρόθεσμα, σας ανακοινώνω επίσης ότι την Κυβέρνηση που θα προκύψει από τούτες τις παράνομες εκλογές στις 6 Μαΐου2012, δεν θα την αναγνωρίζω ούτε εκείνην ως νόμιμη ούτε ως φιλική προς την Πατρίδα και τους συμπολίτες μας. Καταγγέλλω την Κυβέρνηση και όλα τα συμμετέχοντα κόμματα , οπου τα οποία, όχι μόνο ενορχήστρωσαν και πραγματοποίησαν εκλογές που είναι παράνομες και κυρίως εχθρικές προς τηνΠατρίδα μου και τους συμπολίτες μου, για σύσταση, συναυτουργία, και από κοινού δράση με δόλο και πρόθεση προκειμένου να βλάψουν ανεπανόρθωτα την Πατρίδα μου τους συμπολίτες μου και εμένα τον ίδιο, για προσχεδιασμό, ενορχήστρωση εκλογών προδοτικών και παράνομων τόσο κατά τον Εθνικό όσο και κατά τον Διεθνή νόμο, όπου στις 6 Μαΐου 2012 ή στις 17 Ιουνίου 2011, κληθηκαμε εκ του καθήκοντος εγώ και οι συμπολίτες μου να ασκήσουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα ενσυνειδήτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης:Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε για Άμεση Συνέργεια και τους Ιερωμένους αυτούς συγκεκριμένα οι οποίοι δια του σφετερισμού της ιερής των θέσεως και καταχρώμενοι την εμπιστοσύνη των Ελλήνωνπολιτών που είχαν απέναντι στην θέση που εκείνοι υπηρετούν και στο Ελληνικό Σύνταγμα της Ελλάδος,συνέργησαν άμεσα με τους άνω υπόπτους για εσχάτη προδοσία πολιτικούς και οι οποίοι ενσυνείδητα καιεν γνώση της ποινικά κολάσιμης πράξης, που με δόλο ενώπιον Θεού διέπραξαν δια του μυστήριου της Ορκωμοσίας, την οποία ατίμασαν, ορκίζοντας την παράνομη κυβέρνηση που είχε συσταθεί από ποινικάδιωκόμενους και κατηγορούμενους από την Ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία και η οποία δεν είχε ποτέ την Λαϊκή εντολή να κυβερνήσει, Ενώ συγχρόνως σχεδιάζουν να επαναλάβουν την ίδια ποινικά κολάσιμη πράξη, επίσης με δόλο και πρόθεση να νομιμοποιήσουν κυβερνησεις δια της ορκωμοσίας , μάλιστα τη στηγμη που και ο ορκος ,ειχε στις 24\11\2011 καταπατηθεί επισημα τουλάχιστο απο τις ενοπλες δυναμεις ενώ οι Ιερωμενοι απεφυγαν να καταγγειλουν εκεινο το κακουργημα της καταπάτησης εσκεμμένα . Διοτι όφειλαν να το καταγγείλουν .. Όπως ακριβώς είχαν προ μηνών οι ιερωμένοι πράξει, νομιμοποιώντας εις βάρος του Ελληνικού Λαού παράνομη Κυβέρνηση, και όπως προσχεδιάζουν να πράξουν με εκεινη που θα προκύψει στις προσεχείς ιδιόρρυθμες εκλογές, οι οποίες είναι κατοχικές παράνομες, απαράδεκτες και άκρως φασιστικές.Κύριε εισαγγελέα,σας στέλνω αυτή την δήλωση-καταγγελία-αίτηση για να σας ενημερώσω ότι, ως ελεύθερος Έλληνπολίτης, δεν αποδέχομαι την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας μου χωρίς να ερωτηθώ.Καμία κυβέρνηση – και ειδικά μία ΜΗ εκλεγμένη – δεν έχει δικαίωμα να μου αφαιρέσει δικαιώματα που μου παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας, χωρίς να με ρωτήσει.Για αυτό τον λόγο, αλλά και για ένα πλήθος άλλες αντισυνταγματικές αποφάσεις που παίρνει αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο χωρίς να έχει εκλέγει , αλλά πολύ περισσότερο έχει συσταθεί και προταθεί από κατηγορούμενους για Εσχάτη Προδοσία.

    Καταθέτω σχετικό των πρακτικών της βουλής απόσπασμα, το οποίο επισυνάπτω και επικαλούμαι. Ενώ, απαιτώ εγώ και οι συμπολίτες μου να γνωρίζω όλα τα ονόματα που εμπλέκονται σε άμεση συνέργια και όλων των φυσικών αυτουργών που οι άνω Υπουργοί ευθύνονται για την προτροπή αυτών σε ποινικώς κολάσιμα αδικήματα, και μάλιστα τουλάχιστον 2 μήνες πριν πάω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα. Από την 24/11/2011, διότι : Αφού πρώτα διεβιβάσθη στη Βουλή από τον εντιμότατο ηθικά καταξιωμένο και γενναίο νυν υπουργό Δικαιοσύνης διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφού έχει επίσημα ανακοινωθεί από τον επίσης εντιμότατο γενναίο και ηθικάκαταξιωμένο αντιπρόεδρο της βουλής Κ. Αποστολάτο – αμφότεροι αποδεκτοί σε έμενα και όλους τούς συμπολίτες μου για την ειλικρίνειά των και την αυτοθυσία των για την πατρίδα μας και ημών τωνπολιτών της – δεν δίστασαν ούτε μπροστά στην ορατή απειλή του εχθρού να μας ενημερώσουν και δεν σιώπησαν, την δε 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ”Επίσης:Σύμφωνα με το δικαίωμα που μου δίνειτο Άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων, (αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμά μου ως ελεύθερος άνθρωπος) εμού αλλά και όλων υμών των ευσυνείδητων συνανθρώπων συμπολιτών – συμπατριωτών, να προασπίσουμε με οιονδήποτε τρόπο την ανθρώπινηυπόστασή και αξιοπρέπεια μας αλλά και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα που απορρέει από αυτήν, όπου τούτητη στιγμή απειλείται από τον εισβολέα και εχθρό και διοργανωτή τούτων των παράνομων καιπροδοτικών εκλογών δια των ομήρων του νυν κυβερνώντων αλλά και των επίσης ομήρων του που είναιόλα τα κόμματα, τα οποία δεν έχουν ακόμη προβάλει ουδεμία αντίσταση στον εισβολέα και που είναιαπόλυτα σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις εχθροπραξίες του εχθρού καθώς τον διευκολύνουν ενεργά ήπαθητικά.Οφείλω: Ν’ αντισταθώ με όποιο τρόπο μπορώ σε αυτή την μη νόμιμη κυβέρνηση και τους συνεργούς της οποίοι προς το παρόν είναι, καθώς και σε όλα τα εντός και εκτός βουλής κόμματα καικινήματα και λοιπά κομματικά μορφώματα ή πολιτικούς φορείς και οργανισμούς . Έτσι, σας ενημερώνωπως από σήμερα και μέχρι την διεξαγωγή νόμιμων εκλογών προχωρώ στις παρακάτω δράσεις:

    •Καταγγέλλω καί καταδικάζω τους Ανώτερους Αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων: 1.Για καταπάτηση του Όρκου που έχουν δώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων«να φυλλάτουν πίστη στην Πατρίδα, να προστατεύουν το Λαό, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους» , να μην υπακούουν σε εντολές ατόμων που γνωρίζουν ότι έχειανακοινωθεί ότι είναι Ύποπτοι για Εσχάτη Προδοσία, όπως Δημοσίως και επισήμως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την έδρα της Ελληνικής Βουλής καιτο γνωρίζουν τουλάχιστον από την 24-11-2011 ότι αυτές οι εντολές πλέον πηγάζουν από τονεχθρό του Λαού και δίνονται σε Αξιωματικούς από επίσημα κατηγορούμενους ως ύποπτους εσχάτης προδοσίας. 2.Για ληστρική κλοπή του ίδρωτα-πλούτου του δικού μου, όπως και όλων των φορολογούμενωνσυμπολιτών μου ο οποίος από τις 24 – 11 – 2011, εξακολουθεί να τους συντηρεί στηνεπιβίωση των, μέσω των μηνιαίων απολαβών των έως και σήμερα, αφού εγώ και οι συμπολίτες μου, τους θεωρούμε επικίνδυνους για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων της Πατρίδος μας όπως και την φύλαξη αυτής και των συνόρων της.Συνεπώς και για την δική μας ασφάλεια όλων ημών που ζούμε εντός των ορίων της Ελληνικής Επικράτειας .Καθώς εγω και οι συμπολιτες μου θα απαιτήσουμε απο τις ενοπλες δυναμεις να μας παραδωσουν εγκαίρως τον οπλισμο και το εθνόσημο Επισης να μας επιστραφουν οι φόροι που εχουμε απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρωσει για τις μηνιαίες απολαβές των.
    Δεν αναγνωρίζω καμία – μα καμία – χρηματική οφειλή προς το κράτος που να την διαχειρίζεται αυτή η μη νόμιμη κυβέρνηση. Έτσι, σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο, είτε έμμεσο είτε άμεσο. Δεν αναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωση προς δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία που να τελεί υπό τις οδηγίες της ανωτέρω Προδοτικής Κυβερνήσεως η καθε άλλης μορφης προδοτικης συγκυβέρνησης . Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικής αρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της – ειδικά όσον αφορά σε κατασχετές διαθέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για εσχατη προδοσία και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απεναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντησουν ολοι οι υπευθυνοι που υπεκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτο το χρονικο διαστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγω και οι συμπολιτεςμου καταγγελουμε μεσα σε ετουτη την ιερή καταγγελία , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχη δημοσιο απο τις 24\11\2011 εως και σημερα , τα πληρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περουσιακων μου στοιχειων .Και τα ζητώ πίσω .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου . Ενω, η οποιαδήποτε αξιολόγηση ή εκδίκαση αυτών των δράσεων υπό άλλο πρίσμα θαείναι παράνομη και καθεστωτική. Εγώ – και οι συμπολίτες μου – περιμένουμε την δικαίωση των προαναφερθέντων πράξεων μας και την αναγνώριση τους ως απόλυτα νόμιμες από μια κυβέρνηση πουθα εκλέξει ο Ελληνικός Λαός μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες και αφου πρωτα αποκατασταθει πληρως η τιμη και η αξιοπρεπεια των ιερών δεσμευσεων που η πολιτεια αλλα περισσοτερο οι ενοπλες δυναμεις οφειλουν θεσμοθετημενα να τηρουν απεναντι σε εμενα και την πατριδαμου .

    Από την ανεξαρτητη Ελληνικη δικαιοσυνη περιμενουμε , την αναγνώριση πως καμία ευθύνη δεν έχουμε για τις επιπτώσεις αυτών των πράξεων, όπως και την διαγραφή οποιασδήποτε ποινής μας επιβληθεί από την τωρινή κατοχικη κυβέρνηση η απο καθε άλλη μελοντικη κυβερνηση που παρανομως και με τις ιερες δεσμευσεις των ενοπλων δυναμεων επισημα καταπατημενες θα εκλεγει .Γνωρίζοντας άλλωστε ότι οι εντολές προς αυτήν έρχονται πλέον από τον εχθρό ,τιμή μου θα είναι η κάθε ποινή από την παρούσα μη νόμιμη κυβέρνηση και εξαιτίας αυτών ή από ό,ποια άλλη κυβέρνηση προδοτικού χαρακτήρα τυχόν θα προκύψει από παράνομες, άκυρες ή κατοχικές για μένα και τους συμπολίτες μου εκλογές. Επίσης καταγγέλλω και καταδικάζω το κατοχικό , παράνομο και στημένο σκέλος των εθνικών εκλογών ετούτων, στα ψηφοδέλτια των οποίων παρανόμως και δολίως θα βρίσκονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι κατηγορούνται επίσημα απο την Ελληνική δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία. Δεν αναγνωρίζουμε αυτές τις εκλογές, ούτε ως νόμιμες και ούτε ως έγκυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας καταθέτω πραγματικά περιστατικά τά οποία συνιστούν αξιοποινες πραξεις . Και που σε περιοδους ειρήνης δημοκρατίας και ευνομίας , οι εισαγγελικές αρχες επιλαμβάνουν και ασκούν ποινικές διωξεις κατα κάθε υπεύθυνου ,ανεξαρτήτως αν εγω και οί συμπολίτες μου υποβάλουμε μηνύσεις ή όχι. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την εμπόλεμη πλέον (και κατοχική υπό του εισβολέως εχθρού και κατακτητή) κατάσταση την οποίαν βρίσκεται τώρα η πατρίδα και ό λαός , όπου σε εκείνες τις περιπτώσεις λογικό είναι πολλοί συμπολίτες μας να τελούν υπό ομηρία, δεν έχω από εσάς αλλά και τον θεσμό όπου υπηρετείτε τις ανάλογες απαιτήσεις όπου θα έπρεπε να είχα εν καιρώ Δημοκρατίας , ειρήνης και ευνομίας . Σας ζητώ να κοινοποιήσετε ετούτες μου τις αιτιάσεις σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και προπάντων σε διεθνείς αρμόδιες αρχές για την τήρηση των διεθνών συμφωνιών μεταξύ των κρατών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να τους γνωστοποιήσετε επίσης ότι, εγώ και οι συμπολίτες μου, ειτε τώρα ,ειτε μετά την απελευθέρωση της δημοκρατιας του συνταγματος και της πατρίδος , επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας .Σας ευχαριστώ Κύριε Εισαγγελέα για την υπομονή σας να με ακούσετε, κατανοώ πλήρως την θέση την οποίαν βρίσκεσθε και σας διαβεβαιώνω πως μπορείτε να επαφίεστε στην απόλυτα ανθρώπινη καιπατριωτική μου συνείδηση.
    Μετά τιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΟΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΣΑς ΞΕΓΕΛΟΥΝ .
    ΚΑΘΩς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥΤΩΝ οι 300σιοι της βουλης,ι , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΣΟΥΝ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΆΝΟΝΤΑς ΧΡΉΣΗ ΤΗς ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗς ΤΩΝ ΑΣΥΛΊΑς, ΕΧΟΥΝ κατεπαναληψη ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΥΠΟΘΑΛΨΗς ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΚΡΥΨΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς

    ..ετουτη εδω. 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.________________ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ __________ ΔΕς .Καθως Ο λογος που εκείνοι οι προδότες προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού ,σε σκανδαλα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗς ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ με νυχια και με δόντια ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.Και σιωπουν , ωστε να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση της απο ξένη δικαιοσύνη και ξενους θεσμους .

    ((καταγγειλτετους το συντομοτερο για το κακούργημα της υποθαλψης και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
    Διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες που σχηματισαν τουτη τη δικογραφια . Ενώ την υποκρυπτουν απο κοινου και σε πληρη συνενοηση μεταξύ των.Γνωρίζουν και οι 300σιοι , οτι ,Αυτεπαγγελτη ειναι αυτη η δικογραφια και οχι ιδιωτική.Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο σιωπουν γιαυτήν , εκεινοι σιωπουν. Δέν απαντούν .(ρωτηστετους για ποιον λογο την υποκρυπτουν και μεσα απο τη σιωπήτων θα αντιληφθητε οτι και οι 300σιοι ειναι προδοτες υποταγμενοι στον εχθρο κιας λενε ορισμενοι εξαυτών ειναι εναντια στη νεα τάξη . .Δες εδω
    . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://irakliotikosteki.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.