Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο πρόβλημα της Ελλάδος


Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος; 
Σ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω με γλώσσα λιτή και καθημερινή να συνοψίσω αυτά που έχουν γράψει και πει τα στελέχη του κινήματος και αντιπροσωπεύουν τη θέση μας απέναντι στο γεωπολιτικό και οικονομικο-ενεργειακό πρόβλημα της χώρας μας.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Οι Ευρωπαίοι με πρωταγωνιστές τους Γερμανούς θέλουν να κατασπαράξουν την οικονομία μας, δανείζοντας μας μέχρι το σημείο να μην μπορούμε να αντέξουμε άλλο και στη συνέχεια να τους χαρίσουμε για μερικά ψίχουλα όλα τα φιλέτα της ακίνητης περιουσίας της χώρας μας προς εκμετάλλευση. Από την άλλη, οι αμερικανοσιωνιστές παρακολουθούν σαν τα γεράκια τον θάνατό μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να επέμβουν και να αρπάξουν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Κοινός παρανομαστής και ενορχηστρωτής των δύο πλευρών σαφώς και υπάρχει και έχει και όνομα! Διεθνής σιωνισμός και παγκόσμια υπερκυβέρνηση bilderberg.
Πλέον και ο τελευταίος Έλληνας έχει καταλάβει...
ότι κάθε Ελληνική (στους τύπους) κυβέρνηση είναι ο τοποθετημένος τοποτηρητής αυτών των συμφερόντων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τελειώσει το έργο της σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα μπορεί, ώστε κάποια νύχτα να φύγει και να αφήσει πίσω της το χάος…
Σ´ έχουν κάνει να πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι μονόδρομος και αν δε γίνουν έτσι όπως διατάζουν, δε θα έχεις αύριο να πάρεις γάλα στο παιδί σου και άλλες τέτοιες τερατολογίες! Σου λένε ψέματα! Υπάρχει λύση!
Χωρίς παρωπίδες και με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον αυτή τη στιγμή η λύση βρίσκεται στην Ρωσία. Όπως έχει αποκαλυφθεί ήδη, οι Ρώσοι ήταν διατεθειμένοι πριν την Τρόικα να μας δανείσουν με πολύ μικρότερο επιτόκιο και χωρίς τους καταστροφικούς μνημονιακούς όρους αλλά με παρεμβάσεις φιλοαμερικανικών κύκλων η συμφωνία δεν επήλθε ποτέ! Και δεν είναι η μόνη… Αγωγός φυσικού αερίου, αμυντικά οπλικά συστήματα, εμπορικές διακρατικές συμφωνίες είναι μερικές από τις περιπτώσεις όπου η Ελλάδα είχε απίστευτο συμφέρον να κλείσουν με την Ρωσία και πάντα ένα “μαγικό χέρι” έφερνε τα πάνω κάτω και χάλαγαν…

Μια Εθνική κυβέρνηση λοιπόν εν έτη 2012 έχει χρέος να πράξει τα εξής:

- Στάση πληρωμών, τουλάχιστον για τα δάνεια εκείνα τα οποία οι όροι είναι επαχθείς και άμεση απεμπλοκή από τον μηχανισμό στήριξης με ακύρωση των δυο μνημονίων με την αιτιολογία ότι είναι ενάντια στην βιωσιμότητα της πατρίδας μας (το πέτυχε ο Μεταξάς και με βάση το δικό του δεδικασμένο το κέρδισε και η Αργεντινή!)
- Σύσταση ειδικής επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, ώστε να διερευνηθεί σε ποιους χρωστάμε, πόσα και τα υπόλοιπα σε ποιους λογαριασμούς βρίσκονται. Δήμευση λογαριασμών και περιουσιών και απόδοση των ενόχων στην δικαιοσύνη.
- Σύναψη ήπιων δανείων με την Ρωσία για της τρέχουσες ανάγκες μας και ενίσχυση των εξαγωγών προς Ρωσία, Κίνα και φιλικά προς εμάς προσκείμενες χώρες.
- Ανάπτυξη της πρωτογενούς οικονομίας ώστε στο άμεσο μέλλον να μετατραπεί το πρωτογενές έλλειμμα σε πλεόνασμα για να μπορέσει να αναπτυχθεί η οικονομία μας υγιώς μέσω της αγροτικής, κτηνοτροφικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής.
- Σύναψη συμφωνίας με την Ρωσία  για την εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και σύναψη αμυντικής συνεργασίας .
- Διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων και επανεξέτασή τους με όρους καθαρά εθνικού συμφέροντος.
- Αναδιάρθρωση του κράτους από το 0 με βάση την πραγματική εθνική ανάγκη και όχι την πελατειακή ανάγκη των κομμάτων
Με αυτές τις κινήσεις η χώρα μας θα μπορούσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όχι μόνο να ανακάμψει αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα όπως της αξίζει!

Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

www.panagiotisiliopoulos.gr .

3 σχόλια:

  1. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    WHITE EUROPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρωτο πραγμα που θα κανει η χ.α. αμα βγει ειναι ενα μια "σπαρτιατικη μυηση", ξερουν αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέματα πολιτεύματος δεν έθεσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Γιατί;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.