Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Επίθεση αριστερών στη Διαμαντοπούλου – Μούγγα στη στρούγγα…

ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Προχθές το βράδυ, ομάδα 30-40 «αγνώστων» -που σύμφωνα με την ειδησεογραφία τοποθετούνται στον αριστερό χώρο, και πιο συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ- μπήκε σε ταβέρνα της Καισαριανής που μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση οπαδών της η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου. Τα «παλικάρια» της αριστεράς (και της… προόδου). της επιτέθηκαν φραστικά και εκτόξευσαν εναντίον της διάφορα αντικείμενα. Όπως ήταν φυσικό, η ομιλία διεκόπη και η Διαμαντοπούλου απεχώρησε άπραγη.

Έχουν περάσει δυο ημέρες από την επίθεση, η οποία προφανέστατα ήταν προμελετημένη και οργανωμένη, κι όχι τυχαία. Κι όμως! Το κόμμα της Διαμαντοπούλου, το ΠΑΣΟΚ, που δημιούργησε ολόκληρο θέμα για μια διαμαρτυρία φίλων της Χρυσής Αυγής προς τον Ευθυμίου, τυχαία κι όχι προγραμματισμένη, στην περίπτωση αυτή δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας, καταδίκης κ.τ.λ. Το κόμμα του Αντώνη Σα (χλα) μάρα, που έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση «φωτιά και λαύρα» κατά της Χρυσής Αυγής, ζητώντας ακόμη και επείγουσα έρευνα των αρχών για την σύλληψη (!!!) των «δραστών», στην περίπτωση Διαμαντοπούλου το έκανε… γαργάρα.

Αλλά, τι λέμε για την ΝΔ, εδώ δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της, ο Άδωνις ο Γεωργιάδης, την ώρα που έπινε τον καφέ του μαζί με τη γυναίκα του. Θα έβγαζε για τη Διαμαντοπούλου; Ομοίως, δεν εξέδωσαν «πύρινες» ανακοινώσεις το ΛάΟΣ και τα κόμματα της αριστεράς (εναντίον του εαυτού τους;). Τέλος, τα ΜΜΕ δεν το έκαναν πρώτο θέμα στις ειδήσεις τους, ή μάλλον καλύτερα δεν το ανέφεραν καν!

Συμπέρασμα (γνωστό, αλλά το επαναλαμβάνουμε): Ότι κάνει η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέο. Ότι κάνει η εκλεκτή του συστήματος αριστερά, είναι καλώς καμωμένο!

(ΥΓ): Η επικυριαρχία της αριστεράς στο δημόσιο βίο τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα στις 6 Μαΐου. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://xryshaygh.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.