Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚOΦ.


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .ΤΟ "ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚOΦ ΠΙΣΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ" .
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" :
Ποια είναι η νέα συμμορία με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες
Tον τρόμο έχει σπείρει στους πολίτες η νέα συμμορία με τα καλάσνικοφ που «χτυπά» τα ξημερώματα και τα μέλη της είναι οπλισμένα ακόμα και με χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει η Αστυνομία πρόκειται για κακοποιούς οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο διαφορές εγκληματικές ομάδες. Όπως αναφέρει σήμερα η «Espresso» δύο από αυτούς ήταν μέλη της συμμορίας των ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από συμμορία που εισέβαλε σε σπίτια και με απίστευτη αγριότητα κρατούσε ομήρους τους ιδιοκτήτες, μέχρι να τους παραδώσουν ό,τι πολύτιμο είχαν.

Και οι τέσσερις κακοποιοί είναι Αλβανοί, όπως και οι πρώην συνεργάτες τους.

Πως «χτυπούν» οι κακοποιοί...


Σε όλες τις επιθέσεις -οκτώ συνολικά στα νότια προάστια- οι κακοποιοί χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο. Παρακολουθούν για καιρό τις κινήσεις των ιδιοκτητών προκειμένου να εντοπίσουν τα «τρωτά» σημεία των σπιτιών, αλλά και τα καθημερινά λάθη -ανοιχτά παράθυρα, ξεκλείδωτες πόρτες-.

Όταν είναι σίγουροι για την επιτυχία του χτυπήματος εισβάλλουν. Από τους τέσσερις κακοποιούς οι τρεις μπαίνουν στο σπίτι των θυμάτων, ενώ ο τελευταίος εκτελεί χρέη τσιλιαδόρου. Μόλις βρεθούν στο εσωτερικό του σπιτιού οι αδίστακτοι ληστές σκορπούν τον τρόμο.

Ο αρχηγός, αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα κρατά χειροβομβίδα και απειλεί πως θα την απασφαλίσει αν δεν του αποκαλύψουν οι ιδιοκτήτες που έχουν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα. Οι άλλοι δύο βάζουν τις κάνες από τα καλάσνικοφ στους κροτάφους των θυμάτων.

Η πρώτη απειλή είναι πως θα τους σκοτώσουν όλη την οικογένεια, ακόμα και τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια απειλούν πως θα κακοποιήσουν σεξουαλικά τη γυναίκα. Μόλις καταφέρουν να αποσπάσουν τη λεία τους, εξαφανίζονται με αστραπιαίες κινήσεις.

Ήδη έχουν χτυπήσει σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα.



www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ? ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτες ειναι οι νεες δυναμεις καταστολης της μεταπολιτευσης.
    αυτες οι συμορριες εχουν υποκαταστησει τελεια την κοινωνικη καταστολη των
    μπατσων,που ουτως,η,αλλως ηταν και ειναι αντιπαραγωγικη για το πολιτικο συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.